Moderátor: Moderátoři
barchen píše:různé ME/MS mládežníků které jsou ale z mého pohledu nezajímavé.....
nforest píše::arrow: jul a august su prazdniny...nehodnoti sa,a nemusis pridavat tipy...ak stihnes pocas sezony NBA splnit pocet tipov,ked sa ti nehra NBA nemusis nic pridavat...jednoducho oddych a priprava na dalsiu sezonu ...dufam,ze to tak je
DrPabloRamirez píše:barchen píše:různé ME/MS mládežníků které jsou ale z mého pohledu nezajímavé.....
Zaujímavé, že je to pre teba nezaujímavé Na to, že máš v baskete veľmi slušný prehľad... Ja basket veľmi netipujem, ale tieto turnaje sú pre mňa dosť zisková záležitosť. Čiže to je aj odpoveď na otázku - keď sa mi cez leto nehrá hokej, tipujem práve MS/ME juniorov v baskete, okrem toho aj predkolá futbalových pohárov a spomínané priateľské zápasy.
DrPabloRamirez píše:barchen píše:různé ME/MS mládežníků které jsou ale z mého pohledu nezajímavé.....
Zaujímavé, že je to pre teba nezaujímavé Na to, že máš v baskete veľmi slušný prehľad... Ja basket veľmi netipujem, ale tieto turnaje sú pre mňa dosť zisková záležitosť. Čiže to je aj odpoveď na otázku - keď sa mi cez leto nehrá hokej, tipujem práve MS/ME juniorov v baskete, okrem toho aj predkolá futbalových pohárov a spomínané priateľské zápasy.
barchen píše:nforest píše::arrow: jul a august su prazdniny...nehodnoti sa,a nemusis pridavat tipy...ak stihnes pocas sezony NBA splnit pocet tipov,ked sa ti nehra NBA nemusis nic pridavat...jednoducho oddych a priprava na dalsiu sezonu ...dufam,ze to tak je
já nemyslim pridavani tipu na profisazkare..... ja myslim proste co sázet.... stále ví přemejšlim o těch fotbalovejch přípravnejch zápasech
kali píše:DrPabloRamirez píše:barchen píše:různé ME/MS mládežníků které jsou ale z mého pohledu nezajímavé.....
s tim souhlasim, take mne prekvapilo, ze jsi je oznacil za nezajimave, protoze vseobecne mladeznicky sport skyta nejvetsi prostor pro chyby od bookmakeru. Matne si vzpominam, ze jsem mladeznicky basket asi predloni i parkrat sazel, prestoze basket dospelych jde uplne mimo mne
kali píše:DrPabloRamirez píše:barchen píše:různé ME/MS mládežníků které jsou ale z mého pohledu nezajímavé.....
s tim souhlasim, take mne prekvapilo, ze jsi je oznacil za nezajimave, protoze vseobecne mladeznicky sport skyta nejvetsi prostor pro chyby od bookmakeru. Matne si vzpominam, ze jsem mladeznicky basket asi predloni i parkrat sazel, prestoze basket dospelych jde uplne mimo mne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků