Moderátor: Moderátoři
hobbybet píše:Pro mnì je momentálnì nejoblíbenìjší KAREL POBORSKÝ. Jednak pro své fotbalové umìní,ale také zapálení pro fotbal a naprostou profesionalitu.
nedo píše:hobbybet píše:Pro mnì je momentálnì nejoblíbenìjší KAREL POBORSKÝ. Jednak pro své fotbalové umìní,ale také zapálení pro fotbal a naprostou profesionalitu.
Tady bych s Tebou nesouhlasil.
Jeho fotbalové kvality byly v minulosti skuteènì skvìlé, ale od doby co se vrátil do èeské ligy je z nìj jiný èlovìk. Kdyby se tak jako on chovali jiní hráèi, lítaly by èervené karty sem tam. On je sprostý a vulgární na rozhodèí, na protihráèe, po zápase i na novináøe - prostì ostuda. To rozhodnì nemá s profesionalismem nic spoleèného.
Znovu opakuji - nemluvím o jeho fotbalových kvalitách. Na Euru odehrál vynikající zápasy. Ale svým chováním v Gambrinus lize ztrácí (a u mnohých už dávno ztratil) svùj kredit. A je to škoda...
nedo píše:hobbybet :
Pøesnì tak. Absolutnì nesouhlasím s nièím cos napsal (mimochodem - mìl jsem MOŽNOST mluvit s hráèi, kteøí proti Poborskému hráli, proto mám názor jaký mám), ale názor Ti neberu a nevyvracím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků