Nejoblíbenìjší hráè

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod hares » pát srp 06, 2004 8:03

My best player is Juan Carlos Valeron
hares
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pát srp 06, 2004 8:24

Mì se zase líbí styl hry C. Ronalda z Portugalského týmu který se zúèastnil EURA 2004. Ty klièky které tam pøedvádìl na hráèe o 5 èi 10 let starší to bylo neuvìøitelný. Hroznì je tam vyškolil. :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pát srp 06, 2004 9:47

Pro mnì je momentálnì nejoblíbenìjší KAREL POBORSKÝ. Jednak pro své fotbalové umìní,ale také zapálení pro fotbal a naprostou profesionalitu. :!:
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod hares » pát srp 06, 2004 10:17

jeste semi vzdycky libil Manuel Rui Costa ale uz je stary a nestaci ale i tak je to super hrac..........
hares
Host
Host

Příspěvekod nedo » pát srp 06, 2004 10:35

hobbybet píše:Pro mnì je momentálnì nejoblíbenìjší KAREL POBORSKÝ. Jednak pro své fotbalové umìní,ale také zapálení pro fotbal a naprostou profesionalitu. :!:

Tady bych s Tebou nesouhlasil.
Jeho fotbalové kvality byly v minulosti skuteènì skvìlé, ale od doby co se vrátil do èeské ligy je z nìj jiný èlovìk. Kdyby se tak jako on chovali jiní hráèi, lítaly by èervené karty sem tam. On je sprostý a vulgární na rozhodèí, na protihráèe, po zápase i na novináøe - prostì ostuda. To rozhodnì nemá s profesionalismem nic spoleèného.
Znovu opakuji - nemluvím o jeho fotbalových kvalitách. Na Euru odehrál vynikající zápasy. Ale svým chováním v Gambrinus lize ztrácí (a u mnohých už dávno ztratil) svùj kredit. A je to škoda...
:cry:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Honano » pát srp 06, 2004 10:50

Tak pro mì je to jednoznaènì CHRISTIANO RONALDO, který mì zaujmul už když pøišel do Man Utd, ale to co pøedvedl na EURU 2004 byla prostì velká paráda. Je sice ještì mladý, a chybí mu sice ještì nìjaké zkušenosti, ale je to prostì BEST. :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pát srp 06, 2004 10:59

nedo píše:
hobbybet píše:Pro mnì je momentálnì nejoblíbenìjší KAREL POBORSKÝ. Jednak pro své fotbalové umìní,ale také zapálení pro fotbal a naprostou profesionalitu. :!:

Tady bych s Tebou nesouhlasil.
Jeho fotbalové kvality byly v minulosti skuteènì skvìlé, ale od doby co se vrátil do èeské ligy je z nìj jiný èlovìk. Kdyby se tak jako on chovali jiní hráèi, lítaly by èervené karty sem tam. On je sprostý a vulgární na rozhodèí, na protihráèe, po zápase i na novináøe - prostì ostuda. To rozhodnì nemá s profesionalismem nic spoleèného.
Znovu opakuji - nemluvím o jeho fotbalových kvalitách. Na Euru odehrál vynikající zápasy. Ale svým chováním v Gambrinus lize ztrácí (a u mnohých už dávno ztratil) svùj kredit. A je to škoda...
:cry:

Já si zas myslím, že to,že se Karel vrátil do èeské ligy na vrcholu svého hráèského vìku,kdy mohl ještì kopat za tìžké peníze, je u hvìzdnosti takového hráèe obdivuhodné. A myslím si,že to,že pøišel a teï zùstal je pro ligu velkým pøínosem.

Jiná vìc je chování k rozhodèím, ano tady má nìkdy rezervy,ale nejen on
je to všeobecná bolest èeského fotbalu. Málo si vážíme rozhodèích. je otázka jestli pøi dnešních aférách je to vùbec možné. :idea:

Chování k protihráèùm nemùžu hodnotit,až tak blízko na trávník já nevidím a nemám info.

Chování k novináøùm? :!: to je úplnì jiné kafe. Karel je STAR a každé Star se tìžko dýchá. Umím si pøedstavit jak tìžké je unést ,to že vás každý sleduje a zajímá ho každý detail. Každý se s tím vyrovnává jinak a
u kvalit našich novináøù se nedivým,že nejen karel to obèas nevydrží.

Pøes Tebou zmiòované vìci je pro mì Karel svým pøístupem k fotbalu profesionálem. Ale je v poøádku: 100 lidí 100 názorù. ten Tvùj Ti nevyvracím, nejsme jediní, kdo o Poborském dokážou vést dlouhé debaty.
:wink:
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod nedo » pát srp 06, 2004 11:06

hobbybet :
Pøesnì tak. Absolutnì nesouhlasím s nièím cos napsal (mimochodem - mìl jsem mluvit s hráèi, kteøí proti Poborskému hráli, proto mám názor jaký mám), ale názor Ti neberu a nevyvracím.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod nedo » pát srp 06, 2004 11:08

nedo píše:hobbybet :
Pøesnì tak. Absolutnì nesouhlasím s nièím cos napsal (mimochodem - mìl jsem MOŽNOST mluvit s hráèi, kteøí proti Poborskému hráli, proto mám názor jaký mám), ale názor Ti neberu a nevyvracím.

:oops:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod Jandos » pát srp 06, 2004 11:40

Poborsky je strasne arogantni a sprostej hrac.
Ale fotbalove kvality samozrejme skvele.
Jandos
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec