STRYYKE

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod KODA1 » ned úno 17, 2008 7:55

ringo,taky koukám mám upravenej kurz v akovce na Partizan z 1,75 na 1,5 :shock: :kill
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned úno 17, 2008 9:51

proboha co to je za radoby SK, vzdyt to uplne popira "fixed odds betting", tedy to cim se sazeni 1x2 ridi. Tato SK nemuze mit ani licensi, nebot nesplnuje ani ten nejzakladnejsi pozadavek, t.j. znalost principu platnych v sazkovem prumyslu.

O customer supportu a jejich gramatickych chybach ani nemluve. To je cele snad vtip :lol:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » ned úno 17, 2008 9:57

je to vysmech, kde jinde by mohli dostat licensi nez na Malte :roll: Za posledni dobu u mne license z Malty ztratily prakticky uplne vahu. To uz snad i license z JARu garantuje vice nez z Malty (a to vsichni vime, ze dostat licenci v JARu je ten nejmensi problem). Po tom, co predvadi LGA v kauze Betchance se uz nedivim nicemu, nicmene presto bych doporucil napsat stiznosti primo sem...

http://www.lga.org.mt/lga/home.asp

Za podobne chovani jim seberou licensi :presass Snad...
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod bubus » ned úno 17, 2008 10:15

kali píše:jPo tom, co predvadi LGA v kauze Betchance se uz nedivim nicemu, nicmene presto bych doporucil napsat stiznosti primo sem...

http://www.lga.org.mt/lga/home.asp

Za podobne chovani jim seberou licensi :presass Snad...

BETCHANCE mi boli dlzny cca.800 eur od augusta,na konci januara mi poslali dva vybery z augusta a septembra+napisali mail,ze vsetko uz bude OK+som samozrejme pisal aj staznosti na spominanu adresu,po vyplateni penazi betchance asi upozornuje spominanu "adresu",ze vyplatilo peniaze,nasledne mi z tejto adresy prisiel mail,ci uz vsetko zapaltili atd.(takze sa nakoniec starali o to,aby peniaze boli vyplatene)=)len pre zaujimavost
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » ned úno 17, 2008 14:25

ringo :asi se musím Stryyke omluvit.V průběhu akovky se mi změnily kurzy jak na Herthu(z 1,55 na 1,61) a Partizanu(z 1,75 na 1,5),ale po skončení těchto zápasů mám vyplaceno,jak jsem vsadil,čili 1,55x1,75 :wink:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod ringo74 » ned úno 17, 2008 15:54

KODA1 píše:ringo :asi se musím Stryyke omluvit.V průběhu akovky se mi změnily kurzy jak na Herthu(z 1,55 na 1,61) a Partizanu(z 1,75 na 1,5),ale po skončení těchto zápasů mám vyplaceno,jak jsem vsadil,čili 1,55x1,75 :wink:

- tak to som zvedavy ak to klapne mne, lebo ja som im este nic nepisal
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod karas45 » ned úno 24, 2008 11:56

ringo74 píše:STRYYKE megalooooool

upozornenie ak by tam niekto chcel vlozit peniaze, tak to neodporucam, staci ked som prisiel o 100 e ja :?

- dnes som si rano vsadil Newels v kurze 3,3, solo zobrali samozrejme max za 10 e

- tak som si este privsadil kombo a na jeden tiket lebo max stavka u nich je 50 e som pridal ross county 1,3
- na druhy tiket svk hokeje Kosice a Martin v kurzoch 1,18

o to bolo vacsie prekvapenie ked som tam pred chvilkou zavital a pozrel sa co som to vlastne nakombinoval a moje zistenia idu do uzasu tiketi su v poriadku podane 2x po 50 e ale trosku mi poopravili kurzy a to newels na 2,75 a ross 1,23, hokeje zatial nechali tak uvidim co bude do zajtra, ale ak nahodou vyhram tak peniaze vyberam a DOVIDENIA

Já nevím čemu se divíš, očividně ses snažil obejít omezení maximální možné sázky na zápas.

Takže ti ty sázky klidně mohli zrušit, dokonce i po vyhodnocení, a nenaděláš nic, protože chyba je na tvé straně.
karas45
Host
Host

Příspěvekod Peteas » ned úno 24, 2008 12:06

To Karas45

Myslím, že se tady zbytečně ztrapňuješ, očividně absolutně nevíš, která bije. :D
Specializuji se hlavně na fotbal, ale rád tipuju i basket, hokej a občas i volejbal a házenou. Dělám tipéra na LIGA.CZ mé výsledky http://www.liga.cz/tipy/tiperi/?tiper=30
Peteas
Exmember
Exmember

Příspěvekod karas45 » ned úno 24, 2008 12:37

Peteas píše:To Karas45

Myslím, že se tady zbytečně ztrapňuješ, očividně absolutně nevíš, která bije. :D

Jaké ztrapňování, už mám se sázením dost zkušeností. člověk musí vědět co si může vůči sázkovce dovolit.

Pokud vím že SK je opatrná, zaměřená na amatéry s limitem 10 euro na zápas, tak prostě sázím 10 euro. (mě to u Stryyke bralo 50 euro), a pokud najdu kurz do arbu, tak ho prostě můžu dát do výše limitu.

Obcházet to tím, že vsadím zápas jako single za 10 euro, a pak stejný zápas začnu valit do AKO sázek je prostě riziková záležitost. Jistě, že solidní sázkovka by pravděpodobně nesáhla většinou ani ke zrušení natož ke snižování již uzavřených kurzů.

Ale zkus si třeba vsadit single na 5dimes za pětikilo a pak dej stejný zápas do parlay a napiš jak dopadneš, jsem zvědavý.
karas45
Host
Host

Příspěvekod Bender » ned úno 24, 2008 18:19

Karas45:
Ses trapnej. Víš o tom kulový tahle sázkovka je jasne na Black listu. Co si dovolují je na :vomit :vomit :vomit
Bender
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady