Moderátor: Moderátoři
elnino9 píše:ahoj, zaujala mě vaše debata, která je určitě velmi zajímavá. Dost mě překvapilo kolik někteří vsadí zápasů za týden, a proto bych se rád zeptal, kolik % z celkového banku sázíte na jeden tiket? A dáváte hlavně solovky? Předem mockrát díky
kali píše:vklad na zapas se nejcasteji pohybuje mezi 0,5% - 1,5% banku.
Cabadaj píše:kali píše:vklad na zapas se nejcasteji pohybuje mezi 0,5% - 1,5% banku.
Můžu se zeptat. Stane se někdy,že překročíš tu maximální hranici,kterou máš danou(teda to 1,5%),když tomu opravdu hodně věříš(dobré info atd.). Nebo to máš pevně nastaveno a prostě výš už nejdeš za žádnou cenu (máš s tím třeba špatné zkušenosti atd.) Vím je to individuální,každý to vidí a může mít jinak. Ale zajímalo by mě právě,jak to máš a vidíš ty. Jestli jít párkrát za tu maximální hranici a nebo se jí opravdu vždy držet.
Gagin píše:Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.
Máte také mínusové měsíce?
Máte např. serii 5-7 dnů se ztrátou?
Kolik max. % z banku denně vsadíte?
Díky předem za odpovědi
Gagin píše:Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.
Máte také mínusové měsíce?
Máte např. serii 5-7 dnů se ztrátou?
Kolik max. % z banku denně vsadíte?
Díky předem za odpovědi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník