Gagin píše:kali píše:Sazis na early marketu? Kolik hodin denne se venujes sazeni?
O víkendu kolem 8 hodin denně... možná i více...
Všední dny, kdy toho není moc co sázet se to pohybuje kolem 4 hodin. Myslím si že kolem 35 hodin týdně takovýho času a nic z toho bohužel.
Sázím jak early tipy, hlavně na víkend tak i live na mansion těsně před začátkem utkání, kdy většinou kurzy ještě stoupnou.
Možná v tom je ten problém.
Já například o víkendu již téměř nesázím, velmi často ani nejsem u PC ač se to tak lidem může zdát. Ale důvod je prostý, stahuji filmy téměř nonstop.
Takže, má práce začíná v neděli kolem 18:00, kdy mapuji své ligy, co se kde jak odehrálo. Následuje vytisknutí losů na příští týden všech mnou sledovaných lig + výsledků tohoto víkendu, vezmu si tabulky, nejlepší je OK tip a s tím vším se jdu ponořit do horké vany. Většina mých tipů tak vzniká v horké lázni. Zápasy, které mne zaujmou si ohodnotím a pak už jen čekám na open kurzy. Zásadně sázím jen na tým, který má motivaci a také formu. Vždy je snadnější chodit po sérii než-li proti ní. Také je asi velmi důležité nevěnovat se jenom pár ligám. Já v současné době sleduji odhadem cca 30 lig a projet je komplet mi zabere tak 4. hodiny. Když budeš sledovat jen třeba 5. lig daleko hůře se ti bude hledat pěkný zápas. Heh a to je ten problém, já sázím pěkné zápasy. Tedy v mém případě se musí sejít hned dva atributy a to zápas dopředu vybraný, to znamená pěkný zápas a zároveň value v kurzu. Když se sejdou tyto dva atributy, dá se hovořit o sázce za víc. U takového zápasu pak jen proletím případné zranění, či absence pro karty a je hotovo. Pak už jen jako rybář čekáš na první open kurzy. Je to ta největší nuda, ale zároveň vzrušení, když uvidíš o 0,3 větší kurs, než sis sám vypsal. On v asii takovej kurs vydrží jen pár minut v lepším případě hodin, takže když je na všechno člověk sám, je to docela zabíračka, ale zatím je to pro mne novum a tak mě to baví.
Ještě myšlenka na závěr.
Udržet se trvale v plusu, je mnohem snazší při sázení akovek než-li u sól.