od Mathieu » sob dub 12, 2008 17:42
Muhahah píše:Asi pred rokem jsem zacal sazet a asi jako kazdy jsem jen prohraval. Pak jsem ale cetl zajimavy clanek se statistikama. Dozvedel jsem se ze pouhych 2% sazkaru nejsou v minusu. V tu chvili me napadla tato skvela myslenka. Vzdy udelam tipy a pak vsadim pravy opak co si myslim. Nejdriv jsem tomu moc neveril, ale pak kdyz jsem si pocital yieldy tak jsem vedel ze tahle strategie ma budoucnost. Dulezite je vybirat tipy stejnym stylem jako ze startu. Pro ty co zacinaji se sazenim je to nejlepsi strategie, opravdu doporucuji!
Tento topic prosim nemazte. Ukazu vam par zapasu abyste taky videli tyhle mocne yieldy! Sami si to zkuste, uvidite ze to je nejlepsi strategie
Tak samozrejme tohle je dany tvym hodne spatnym odhadem fair kursu, nebo jestli ani nevis o valuebettingu tak proste sazis zapasy, ktere nemaji value. Ale i kdyz budes sazet proti "svym" tipum ve kterych mas spatne predpoklady, tak casem se treba tvoje predpoklady mohou rozvijet, ze se temi minusovymi naopak muzou stat ty, ktere ted sazis.
Rozhodne cesta do pekel
.. ale preju hodne stesti
.
Jak dlouho tohle vubec praktikujes? Jsi tak ziskovy v radu dnu, tydnu, mesicu ci nekolika let?
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high