garnett píše:No však, tak hrej ještě vyšší
On ale většinou kurz klesne takže se nedá hrát vyšší value, ze zde zmíněných tipů, ne u všech. ale do těch -3% od hraného kurzu jsem viděl jako ještě vsaditelný a hratelný zápas.
Moderátor: Moderátoři
garnett píše:No však, tak hrej ještě vyšší
brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
favoriti sice častěji vyhrávají, ale jsou na ně malý podseklý kursy, ktr se navíc nevyplatí sázet. Jednou za čas prohrají a to, co člověk vyhrál na tom týmu X zápasy před tím, tak jednou prohrou ihned ztratí.
A takový ty serie, že tým X-krát prohrál/vyhrál, že zákonitě to ted musí být jinak, to je taky pěkná blbost. Proč by tým nemohl vyhrát třeba 10x v řadě? Ta možnost tady přeci je!
Z toho plyne: to co bylo v minulosti a to co je ve statistikách, vůbec neznamená, že se bude opakovat!! Tot můj názor!
PS: postupný navyšování vkladu (Martingale myslím), je pěkně taky o hubu!
Mathieu píše:brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
favoriti sice častěji vyhrávají, ale jsou na ně malý podseklý kursy, ktr se navíc nevyplatí sázet. Jednou za čas prohrají a to, co člověk vyhrál na tom týmu X zápasy před tím, tak jednou prohrou ihned ztratí.
A takový ty serie, že tým X-krát prohrál/vyhrál, že zákonitě to ted musí být jinak, to je taky pěkná blbost. Proč by tým nemohl vyhrát třeba 10x v řadě? Ta možnost tady přeci je!
Z toho plyne: to co bylo v minulosti a to co je ve statistikách, vůbec neznamená, že se bude opakovat!! Tot můj názor!
Procpak je postupne navysovani vkladu o hubu? To by me opravdu zajimalo .
JayJay píše:Mathieu píše:brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
Procpak je postupne navysovani vkladu o hubu? To by me opravdu zajimalo .
On myslí martingale na postupné zvyšování vkladů při sázení proti třeba sériím. Vsadím proti tým X, nevyjde, přiště vsadím dvojnásob opět, nevyjde, tak čtyřnásobek atd...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník