garnett píše:S dost věcem a byhc si dovolil nesouhalsit. Vždy zastávám taktiku value-bettingu, nejde o to, že ten kurz je velký jak píšeš. Value můžeš najít i v kurzu 1,3. Jasně, že to je tvoje strategie, ale třeba jak píšeš, že dát favority na tiket tak to je podle dosti ověřených případů jeden z nejúčinnějších případů, jak ztratit peníze. na tom SK hodně vydělávají na lidích, co sázejí "plachty" jak lístky od nákupu na týden. Já si myslím, že nejlepší je sázet sóla a mě se to teda nejvíc vyplácí. Dá se vsadit i dva, nebo tři zápasy, ale opět říkám, že se musí hledat v kursech value. A pokud tam napereš 4 favority za 1.2, tak věřím, že ve více než 50% případů Inter, Arsenal, MUFC, nebo Real prohraje.
Pokud ti to ale vychází, tak je to dobře a smekám klobouk.
Jistě, že ty favority nehraju pravidelně. Pouze sem udával možnost. Vsadíš jen když z toho máš dobrej pocit a kurz se nemusí pohybovat kolem 1,2. Navíc když hraje favorit venku může to být i 1,7. Občas se to vyplatí, jak řikám je třeba zkoušet. Určitě dokážeš vybrat v jednom kole, třeba ten Arsenal, Real a Inter kdy všichni vyhrajou. Jsou to týmy, které dokáží táhnou sérii třeba 6 zápasů v řadě vítězně.
Pro mě je úspěšné mít prostě více možností. Pokud zrovna se mi nelíbí jedna, vsadim druhou atd. Prostě jak sem popisoval. No jistě každý má svůj styl . Takže GL