Moderátor: Moderátoři
JayJay píše:garnett píše:no, to není špatný osobně si myslím, že Galásek nemá stoudnost a jako ostatní měl končit po MS, jenže on bude strašit v repre do dlašího MS
To je otázka, já se nebojím naší repre, ale toho, pokud bude kouč Rada. Už jenom jeho jmenováním oslabíme o 80 %
Mathieu píše:JayJay píše:garnett píše:no, to není špatný osobně si myslím, že Galásek nemá stoudnost a jako ostatní měl končit po MS, jenže on bude strašit v repre do dlašího MS
To je otázka, já se nebojím naší repre, ale toho, pokud bude kouč Rada. Už jenom jeho jmenováním oslabíme o 80 %
No jestli nekdo videl diskuzi na CT v sestave : Ota Cerny, Hrebik, Rada, Ujfalusi, Fenin, tak jednak to byla diskuse naprosto trapnymi otazkami vedena a jednak Rada jenom v teto diskusi dokazal absolutni tupost, alibismus a neznalost fotbalu. Ja nevim jestli si mysli, ze kdyz za repre hral, ze ma i na to ji trenovat. Borec, kterej fuckuje fanousky na zapasech 1.GL, cholerickej nervak by asi nemel trenovat narodak.
Ale nejvic me zaujal jeho komentar ke golu na 2:2. Upozornuji, ze CITUJI (!)
Hrebik: "Sice to byla chyba Petra Cecha, ale k tomu centru nemuselo vubec dojit, kdyby si hraci splnili svoje povinnosti pri braneni a centru zabranilli."
Rada: V dane situaci bylo dobre, ze jsme toho hrace nechali odcentrovat, protoze ten centr nebyl prudky a byl do prostoru, kde nikdo nebyl, takze chyba v braneni na leve strane nebyla.
Hrebik: S tim vubec nesouhlasim, ten centr prece mohl jit daleko prudceji, do jineho prostoru a mohl najit Nihata v daleko nebezpecnejsi pozici, takze je "blbost" tohle tvrdit.
Rada: No mohl tam jit, ale nesel. (pozn. editora - idiot )
... a takovej clovek ma byt v cele narodaku? Nevim, porad neverim, ze tohle muze nekdo dovolit.. I kdyz Kostal je c**ak, co je asi schopnej vseho..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků