Tipsport

Moderátor: Moderátoři

Tipsport

Příspěvekod Johnny72 » ned srp 15, 2004 18:53

Teda pánové (a dámy pochopitelnì :oops: ), to, co Tipsport vyvádí mì pøivádí k úžasu....
Pøedem podotknu, že aè jsem z Berouna, kde má tato "SK" poboèku snad na každém rohu (asi všichni tušíte proè, že ano...) tak u této "SK" sázím minimálnì.Preferuji sice sázky na netu, ale obèas si vsadím i u Fortuny èi Chance a asi zkusím i Synottip.Všechny tyto SK totiž vypisují O HODNÌ VÍC SÁZKOVÝCH PØÍLEŽITOSTÍ.Pokud si dobøe vzpomínám, tak to byl Právì Tipsport, který mìl svého èasu nejlepší nabídku pøíležitostí nejen u nás, byla to prostì špièka....
To co nabízí teï je o nièem - a to ve vìtšinì pøípadù i z kurzového hlediska. :(
Nejnovìjší zkušenost jsem udìlal dnes.Vèera jsem z nedostatku èasu vsadil pozdìji veèer u Tipu zápasy z dnešního dopoledne na OH - jednalo se o baseball a basket.Poèítal jsem s tím, že pokud to vyjde, tak odpoledne do sbìrny zajdu a vyberu peníze nebo znovu vsadím.Do sbìrny (pøesnìji sportbaru) jsem dorazil okolo 17:00 - a tam jsem zjistil, že nedostanu nic, protože zápasy, které skonèily okolo 12:30-13:00 jsou prostì nevyhodnoceny :!: Obsluha mi sdìlila, že aktualizace výsledkù probìhne asi až zítra.....
To je prostì úchylnost (a to jsem vynechal ty jejich 3-AKU)

Já prostì na Tipsport už dlabu.Taky Vás nìkoho tahle "nejlepší SK na trhu" štve :?: :?:
Johnny72
Exmember
Exmember

Re: Tipsport

Příspěvekod minormartin » pon srp 16, 2004 11:51

Johnny72 píše:
Já prostì na Tipsport už dlabu.Taky Vás nìkoho tahle "nejlepší SK na trhu" štve :?: :?:

Je to tak...
...síla...
.... u nich už vsázím jen když mají lepší kurz. A to není moc èasto. Pùvodnì jsem chodil jen tam...
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pon srp 16, 2004 12:18

No musím vám dát za pravdu. Døíve jsem chodil pouze do Tipsportu ale poslední dobou tam už vùbec nechodim. Jenom nìkdy dát si nìjakej sranda tiket. Tøeba v kurzovém porovnání na MLB je tipsport uplnej looser. Ty kurzi jsou velmi smìšný. I když vesmìs to je všude hodnì podobný.
smallbody
Host
Host

Příspěvekod honzik38 » pon srp 16, 2004 16:35

máte pravdu tipsport se hodnì zhoršil, taky už vsázím jinde vjetšinou na netu je tam vìtší výbìr sázkovek a do hodnì s.k. jde vkládat pìníze pøes monybokers. akorát že nemáte hned druhej den vyhraný peníze v ruce.
honzik38
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pon srp 16, 2004 18:13

Jj , zrovna dnes jsem si taky øekl,že se Tipsport zhoršuje. Pøišel jsem do baru, dal si kafèo ,zakoukal se koèce do výstøihu a pak do nabídky. :wink:
mìl jsem pøipraveny dva zápasy Haku @1,65 a Slovácko 10@1,3 . Kurzy jsem mìl pøipraveny z nabídky Synottipu na netu. Vidím v tipáèi 1,55 a 1,27 :!: Zjistil jsem, že s tìmi jejich kurzy se nedostanu ani pøes 2 , tak mì napadlo dát tam nìjaký tenis z OH. Jenže pak jsem si uvìdomil, že i když se tenis hraje v 9.00 ráno tak mi to zítra nevyhodnotí a budu muset èekat až do dalšího dne. Teda pokud by to vyšlo,že jo. :wink:
Tak jsem dal koèce 3 pìtky za kafe, sbalil se a šel.
Vsadil jsem si to pak pøes net u Synottipu a bez tenisu.
Døív jsem sázel u GB, teï jen když je tam dobrý kurz. Vìtšinou vše dávám pøes Synottip, buï pøes mobil anebo na poboèce. To vyhodnocení mají jako jediní už pár minut po zápase. Jo je to pohodlné jako na netu. Jen ten manipulák by mohli taky zrušit. :wink:
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Jandos » pon srp 16, 2004 20:35

Ja mam Tipsport 3 minuty od domova ale radeji jezdim 15 minut do Chance. Lepsi kurzy a zadny posr.... Tipsortacky 3AKU
Jandos
Host
Host

Příspěvekod Gagin » úte srp 17, 2004 0:38

I já pøidám svùj názor!

Já si moc vybírat nemùžu tam kde bydlím máme jen poboèku Fortuny a Tipsportu.

Já si myslím že kurzovì to vyjde skoro nastejno mezi tìmihle 2 sázkovkami. Ikdyž v Tispsportu jsem naposledy vsadil tak pøed 3 mìsíci.

FORTUNA JE LEPŠÍ
Gagin
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec