Teda pánové (a dámy pochopitelnì ), to, co Tipsport vyvádí mì pøivádí k úžasu....
Pøedem podotknu, že aè jsem z Berouna, kde má tato "SK" poboèku snad na každém rohu (asi všichni tušíte proè, že ano...) tak u této "SK" sázím minimálnì.Preferuji sice sázky na netu, ale obèas si vsadím i u Fortuny èi Chance a asi zkusím i Synottip.Všechny tyto SK totiž vypisují O HODNÌ VÍC SÁZKOVÝCH PØÍLEŽITOSTÍ.Pokud si dobøe vzpomínám, tak to byl Právì Tipsport, který mìl svého èasu nejlepší nabídku pøíležitostí nejen u nás, byla to prostì špièka....
To co nabízí teï je o nièem - a to ve vìtšinì pøípadù i z kurzového hlediska.
Nejnovìjší zkušenost jsem udìlal dnes.Vèera jsem z nedostatku èasu vsadil pozdìji veèer u Tipu zápasy z dnešního dopoledne na OH - jednalo se o baseball a basket.Poèítal jsem s tím, že pokud to vyjde, tak odpoledne do sbìrny zajdu a vyberu peníze nebo znovu vsadím.Do sbìrny (pøesnìji sportbaru) jsem dorazil okolo 17:00 - a tam jsem zjistil, že nedostanu nic, protože zápasy, které skonèily okolo 12:30-13:00 jsou prostì nevyhodnoceny Obsluha mi sdìlila, že aktualizace výsledkù probìhne asi až zítra.....
To je prostì úchylnost (a to jsem vynechal ty jejich 3-AKU)
Já prostì na Tipsport už dlabu.Taky Vás nìkoho tahle "nejlepší SK na trhu" štve