Koutek J.R. (aneb návrat starého kozla po letech)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod el magico » čtv zář 25, 2008 11:47

TDG píše:No taky jsem už o něm dost slyšel. Pochybuji, že se může v pětadvaceti letech ještě nějak změnit k lepšímu. Navíc to asi nebude ani žádný charakter, jelikož se ke mě již dostaly několikrát různé vypuštěné zápasy na challengerech, které zmizely z nabídek sázkovek jak pára nad hrncem a on v nich často figuroval a asi ne náhodou to byl vždy on, kdo měl prohrát. :roll:

to nie je jediny na okruhu.

Myslim ze u neho sa toho zmenit este moze dost, pretoze ma prirodzeny talent. Nie je to typ hraca ktory to ma vsetko krvopotne vytrenovane
it´s no gambling.....it´s business

ATP, WTA, Bundesliga 1, Bundesliga 2, Mexico, Chile, Litva, Portugal Zon Sagres, Ligue 1, Rakusko

2013 betting: 3/10 small, 5/10 medium /vacsina/ 7/10 big
el magico
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob zář 27, 2008 9:22

děkuji za pěkné komentáře (zejména el magico) .. moje představa o Kollererovi je díky nim ještě více ujasněná .. až se člověk nestačí divit, kde se v tom Rakušanovi bere tolik arogance a nemístného chování , zas až tolik nenahrál, aby "měl právo" se takto chovat (znovu nezbývá než poukázat na Rogera či Djokoviče a pár dalších, kteří v tomto sportovním chování jsou skvělými vzory) tím bych třeba rád rozběhl diskuzi, co myslíte, jací další hráči na challangerech jsou podobní "psychos" jako třeba Kollerer? víte o někom dalším ?

no, zápasy dopadly , jak dopadly, já z nich tipově vyšel jak sedláci u Chlumce, no třeba ty další budou mít lepší výsledky .. dnes mě padlo pár dalších zápasů do oka, ovšem hrají se za chvíli, a tka nemá cenu je moc rozebírat , a tak nezbývá než se podívat na ty odpolední a večerní :arrow:

Isner vs G.Lapentti (1.48 - 2.25, chall. v Lubbocku - hard, 19h)
-o dvoumetrovém zabijákovi asi není třeba mnoho psát, a tak se zmíním jen o jeho letošních výsledcích , jako i o aktuální formě .. po lonském mega-uspěchu v Lexingtonu a Washingtonu se nastartovala jeho kariéra do výšin, a tak se čekalo, s jakou vstoupí do sezony této .. no začal obíhat ATP turnaje, kde už hráčská kvalita je solidní na to, aby si poradila s jeho servisem , navíc nehrál v nijak oslnivé formě a i ten přístup k zápasům nebyl "na krev", a tak vlastně na drtivé většině turnajů se pohyboval mezi 1. a 2. koly, zřídka pak uhrál to CF .. v posl. turnajích po US open (1.k.), měl měsíc pauzu a do turnajů se vrátil min.týden na chall. ve Waco, kde uhrál slušné CF..nyní v Lubocku je na tom ještě lépe, kdy hraje už v SF poté, co postupně vyřadil Cooka 76(1) 46 76(3), Krajinoviče 62 64 a včera pak v náročném a vyrovnaném zápasu Bogomolova 76(3) 46 76(5) .. v deblu už vypadl z kraje týdne v 1.k .. jinak Isner by měl hrát v dalším týdnu na turnaji v Tokyu
-Lapentti jako jeden z mála jihoamer.tenistů bez problémů zvládá hrát na antuce i na hardu , a tak není divu, že nejen na antuce v Již.Americe, ale i na občasných startech na hardu v US uhraje dobré výsledky, jako třeba ted .. letošní jeho výsledky byly hodně ovlivněny jeho lonskými (a vlastně i předlonskými) zdrav. peripetiemi, a tak se půlku letošní sezony postupně dostával zpět do formy a herní pohody (startoval většinou co by kvalifikant), až se to nakonec podařilo v polovině června zlomit, kdy vyhrál svůj letošní první chall. (Manta, EKV), poté si zkusil ještě dva chall. a kvaldu na US open , a pak si dal menší pauzu (3 týdny) .. po ní naskočil zpět do turnajů , konkrétně na domácí turnaj v Quitu, kde "ku podivu" celý turnaj vyhrál, aby poté si min.týden odskočil do Kolumbie, kde uhrál 2.k., no a pak se přesunul na sever do US .. každý by si myslel, že asi zde nic moc nepředvede, no jak vidno, touha a chut si zahrát na hardu byla celkem slušná, a tak už je L. v SF, když postupně přešel přes Kleče 62 67(3) 62, Oulletteho 63 32 skreč a včera pak za hodinku a něco přes Widoma 76(5) 63 .. příští týden má L. volno
-resumé :-
-zápas to bude vyrovnaný, jako ostatně každý zápas, kde hraje Isner, a bude záležet na jediném, jak mu bude padat první servis, a jak si s ním poradí L. , který ovšem dík své pohyblivosti , bohatým zkušenostem i antuk.vlohách má solidní return , a tak by nemuselo jít o tak jasnou záležitost, jako jí vidí bookies .. když k tomu přidám přece jen kvalitnější herní potenciál, jako i větší fyzický fond L. (přece jen po včerejšku asi Isner tolik sil mít nebude, pokud by dnešní zápas byl opět vyrovnaný a šel do 3.setu) , nevidím důvod, proč si v pěkném kurzu nezkusit zahrát L., Isner nemůže mít pořád stěstí v těch tajbrejcích :D
-můj tip :
-výhra Lapentti (2.25 - Synottip, 4.5/10)

z dalších zápasů už mě nic nebere (jen ze včerejška čekám na můj last Schuttler/Kohlmann, tak snad se dočkám zdárného konce :roll: :?: ) .. každý , kdo dnes na něco bude čekat, hodně štěstí a zdaru na tiketech !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon zář 29, 2008 16:01

tak snad tento týden bude příjemnější a radostnější, aspon co se týče zápasů, které jsem si vybral .. a hned bez dlouhých okolků půjdeme na první z nich :arrow:

Souza vs A.Kon (54% : 46%, chall. ve Florianpolis - antuka, 35 tis., 1.kolo,19h)
-Souza vloni vlastně poprvé nakouknul do turnajů pořádně, a hned se zapsal pár slušnými výsledky ve futurech (2 vyhrál, jednou SF) , a tak se letos ještě více pokusil hrát a startovat, zejména pak nasbírat zkušenosti na chall., a i ted to nebylo vůbec špatné, ač nutno dodat , že výsledky šly zejména v období leden - březen, kdy vyhrál jedno future a jednou došel do SF, a poté pak uhrál zatím svoje nej.výsledky v kariéře, když na chall. v Santiagu vypadl až v SF (uvod března) a to samé pak zopakoval jako kvalifikant na dalším chall. v San Luis Potosi (konec března) .. od té doby už startoval jen na chall. , ale v těch 14 turnajích už neuhrál nic moc a vypadával v uvod.kolech .. co se týče jeho posl.turnaje, tak šlo o kvaldu na US open, kde vypadl hned v 1.k. (Golubev), od té doby odpočíval
-A.Kon je pro mnohé jistě velkou neznámou (včetně mě, než jsem si nastudoval něco málo o něm kvůli tomuto zápasu), po lonské rozkoukávací sezoně letos naplno naskočil do turnajů , a snažil se pokud možno , sehrát týden co týden nějaký ten turnaj (vesměs futures, ale pár startů bylo i na chall., byť s ne moc uchvatnými výsledky) .. nepřekvapí, že v drtivé většině turnajů startoval v Již.Americe,a nejvíce pak v rodné Argentině .. co se týče uspěchů, tak dvakrát došel do finále a jednou do semifinále .. jeho aktuální forma je taková, že v tomto měsíci sehrál 3 turnaje, při čemž v prvním týdnu si zkusil chall. v Quitu, kde hodně potrápil v 1.k. zkušenějšího Estrellu (26 64 67), pak šel do futura v Argentině, kde vypadl ve CF (zde uhrál SF v deblu), a poté do brazi.futura , hraném v min.týdnu, kde vypadl až ve finále (shodou okolností v obou těchto futurech ho porazils tejný hráč Demoliner..v deblu opět SF, a i zde ho vyřadili stejní soupeři) .. bez nějakých větších odpočinků a dýchánků pak "přeskočil" rovnou na brazil.chall. ve Florianpolis, kde po volném losu v 1.k. kvaldy si hravě poradil v dalších dvou kolech s dom.hráči (G.Melo 60 60, Slonik 62 64) , a dnes si zkusí s dalším Brazilcem svůj start v hl.soutěži tohoto turnaje
resumé:
-Souza hraje doma, jako i letos uhrál zvučnější a lepší výsledky, což jsou ale jeho jediné plusy do tohoto zápasu , proti němu mluví nulová nerozehranost , dlouhodobější herní a výkonnostní krize, včetně špatných výsledků, navíc jde do zápasu co by favorit, což asi taky trošku může působit negativně .. naopak pro Argentince mluví velmi dobrá forma, rozehranost a herní pohoda, nemá co ztratit, naopak jen získat .. proti Argentinci mluví nevýhoda prostředí, poměrné náročný program v posl.týdnech, kdy asi mohou chybět síly (zas na druhou stranu, když se daří, tak to jde samo), to samé platí i pro menší zkušenosti .. motivace asi pro oba bude stejná, nepochybuji o bojovnosti a velkém nasazení, ovšem myslím, že hůř se v tomto bude dýchat domácímu Brazilci, který je tím favoritem a víc se od něj čeká .. dám-li to vše dohromady , nedá mi to nezkusit tip na Kona, šance obou tenistů vidím vyrovnanější
-můj tip :
-výhra Kon (3.05 - Synottip, 3.5/10)

-jinak možná bych se vyhnul tipu na Hocevara, který narazí na zminovaného Demolinara .. jde sice o dost mladého a nezkušeného Brazilce, který si vlastně zkusí znovu větší turnaj (do ted obíhal vesměs futura s průměrnými výsledky, ač tam bylo pár SF), ale D. před 2 týdny uhrál ve futuru SF, min.týden pak doma v Brazílii celé future vyhrál, čili asi v nějaké formě bude, hraje doma proti lepšímu hráči, který naopak může být trošku "namlsán", i unaven , favorit je sice jasný v tomto duelu, no za ten mini-kurz neriskovat, naopak neuškodí třeba zlehka poškádlit pěkný kurz na první set u D. (něco kolem 3.50), nebo na celý zápas (kolem 4.00)

-další zápas, co mě zaujal, je zápas v Mons, kde narazí na sebe Bellucci vs D.Norman :arrow:
B. měl sice super sezonu na antuce, ale evidentně jde na něm vidět, že mimo ní není jeho hra tak dobrá, navíc mu chybí ještě zkušenosti, aby zvládal hrát na vícero površích .. nečekám od T. žádné velké zázraky v hale na greensetu, a tak bude jen záležet, s jakou přistoupí "Big Dick" (fakt se mu tak říká :D ) k turnaji, přece jen ve svém věku už se tenisem jen baví a těžko se dá ještě nějak namotivovat (ač letos se mu podařilo na 3 chall. najít chut, a zabodovat, naposled na antuce v Cordobě, kde prohrál ve finále s Pastorem) .. nutno dodat, že Norman ale vypouští singly, ovšem zaměřuje se na debly, kde se mu letos naopak dost daří (5 krát uhrál SF, 3 krát byl ve finále, dva debl.turnaje vyhrál, naposled před 2 týdny v Doněcku s Mallisem) .. kurz favorizuje B., no jistě není od věci si zkusit zahrát N. , protože šance vidím tak 50 na 50 .. jde sice o risk, ale v kurzu přes 2.20 se to dá přežít

-další zmínka patří k zápasu Rehnquist vs Vaněk :arrow:
-Svéd letos sehrál něco kolem 20 turnajů, kde vypadával v 1.k., no na třech se mu podařilo uletnout, dkyž v unoru uhrál finále na chall v Ghoghzou, poté doma na turnaji ATP v Bastadu prošel kvaldou a vypadl až ve CF s Verdascem , aby o týden později vyhrál chall. v Manchesteru na grassu .. pak ještě "odpinkal" 1.k. v Poznani, a dal si zaslouženou měsíc a pul dlouhou dovolenou, po níž si zkusil kvaldu na US, a pak zase si dal měsíční dovolenou .. svým pojetím hry je hodně univerzál, ač mě přijde, že preferuje radši evropské hardy (zejména pak haly) .. Vaněk sice mimo antuku loni a letos běs a bída (a to nemluvě o startech v hale), jako i jeho forma z posl.turnajů není kdo ví jaká, nicméně rozehraný je rozhodně více, včetně těch kvalit .. sice je to dost málo devíz do tohoto zápasu (i proto se o tomto zápase jen zminuji), ale za ten kurz přes 2.20 to také možná jde zkusit
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon zář 29, 2008 16:48

co se týče zápasů, kde startují favorité, kteří by mohli (a měli :!: ) uspět, tak se jen tak letmo zmíním o těchto :arrow:

PH.Mathieu vs Devilder
-v souboji dvou krajanů by neměl být problém postoupit pro známějšího Francouze, D. mimo antuku nic moc výkony a výsledky, navíc ta kvalita M. je o třídu vyšší .. kurz kolem 1.20 ovšem neslibuje moc uchvatností

Ljubičič vs Hanescu
-věřím, že na "oblíbenou" závěrečnou část sezony v hale se Ljuba dobře připravil a předvede svůj standard , sice po tak dlouhém herním i výkonnostním výpadku nelze čekat nic moc hru, ale snad se do ní postupně dostane a v dalších týdnech to bude opět ten starý Ljuba, jakého ho známe .. Hanescu měl sice letos dobré výsledky, ale šlo jen o antuku,navíc v posl.turnajích nevykazoval zas až tak oslnivou hru .. kurz kolem 1.45 mě přijde hratelným

Simon vs Mahut
-Mahut sice zahrál slušně na asij.turnaji, ovšem trošku unava z cestování, jako i konfrontace s "high-flying" SImonem, to asi nebude pro něj něco, co mu dodá energii a sílu do tohoto pro něj náročného turnaje .. Simon letos ukazuje, že je mu jedno, zda se hraje na hardu či na antuce, prostě mu to jde všude .. ted jen aby si udržel formu i na závěr v halových turnajích, a já věřím, že chut i formu si podrží, ona je to velká motivace stát se pro tento rok franc.tenistou číslo jedna .. kurzy kolem 1.35 sice nejsou nic moc závratné, ale mohlo být hůř

Ferreiro vs Zampieri
-souboj dvou krajanů na dom.chall., kde Zampieri v posl.týdnech něco málo nahrál, ač ty výsledky nebyly kdo ví jaké, naopak F. více odpočíval, a i v těch posl.turnajích se moc dobře neukazoval .. nicméně i tak F. letos na antuce dvakrát uhrál finále (Sofia, a florianpolis) a dvakrát SF, věřím , že se F. na turnaj připravil , už jen proto,že jde o jeho oblíbený turnaj, navíc už by tozas chtělo neco uhrát a Z. je jistě hratelným soupeřem .. kurzy jsou kolem 1.60, což se jistě dá

Fischer vs Galvani
-F. má za sebou finále v Grenoblu, a tedy se dá říci, že je ve formě a při chuti, sice síly budou ubývat a unava se bude hlásit, nicméně není v situaci , kdy si může dovolit odpočívat, ba naopak musí vytěžit ze své formy a pohody co nejvíce .. haly mu nikdy nevadily, ba naopak, a to samé platí i pro greenset, navíc už je zde v tomto prostředí trošku s tím vším sžitý ... G. mě k hale nesedí (ač tam párkrát něco odehrál, a letos má SF z uvodu sezony), navíc i na jeho antuce to letos nebyla žádná sláva, v posl.turnajích taky nic moc výkony .. kurz je kolem 1.50, což už je větší riziko, přece jen nevíme, co lze čekat od nezkušeného Rakušana v dalším turnaji , no budu věřit, že lze čekat opět kvalitní výkony jako v min.týdnu, a v tomto případě by to mělo stačit na Itala

O.Rochus vs Falla
-snad aspon ted Ollie zahraje něco normálního, když jde o dom.turnaj a proti sobě má sice rozehraného, ovšem z jihoamer.antuky zašpiněného Fallu, který taky se letos nemůže chlubit stabilními a vyrovnanými výsledky .. navíc mě Falla do haly na greenset vubec nesedí, a tak kurz kolem 1.50 mě přijde jako hratelným

===============================================

ještě se zmíním o dvou zápasech, které lze nazvat "bonbonky" :arrow:

Karlovič vs Baghdatis
-pořadatelé to opět "nalosovali" , jak se patří, a tak už i z tak slabě obsazeného turnaje ATP vypadne v 1.k. chtě, nechtě jeden z kvalitních tenistů .. a kdo to bude :?: :idea: :roll: ... sázkovky i já to vidí stejně, mírné šance dáváme Karlovičovi, ale myslím, že Marcos se svým skvělým returnem by mohl zlomit "bijce" z Chorvatska, už jen proto, že Ivo asi hodně nabudí Marcose svou "hrou" .. mé sympatie jsou na straně Marcose, a tak budu jen doufat, že on bude tím veselejším na konci zápasu

Nishikori vs Kendrick
-Ken patří k té amer.koloně tenistů, kteří za týden hrají doma v Sacramentu (Kim, Odesnik atd), a tak lze o jeho motivace sice spekulovat, ale sama se nabízí .. otázkou je, zda má smysl hrát domácího "miláčka" Nishikoriho, u kterého kurz sletěl během pár hodin z 1.45 na 1.30 .. Ken zas na druhou stranu když trošku zabere, může hodně pozlobit .. osobně fandím domácí kometě, ale s tipováním si počkám na další kolo, kdy by měl narazit na G.Lopeze, a tam už to bude jednak kurzově lepší, jednak i zápasově

a to je pro dnes vše, GL !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod el magico » pon zář 29, 2008 18:00

Daniel Koellerer je vsak mimo kurtu absolutne v pohode, to len na kurte posobi tak ako posobi.

Mimochodom pamatam si na Stefana Koubka, ktoremu ukoncil predcasne zapas umpire kvoli tomu ako sa spraval.
Na Youtube kolovalo video kde Bruno Echagaray roztrieskal na kusocky svoju raketu na challengeri v Dallase, ked mu pri odvracani MP za stavu 56 v tretom sete v tiebreaku rozhodca zahlasil foot fault, GSM a bol koniec..
Inak na ATP psychousi uz ani nie su, ale na challengeroch je polovica hodne mimo. Slovaci na cele s Cervenakom, Klizanom a Lackom by tam mohli tronit. Nepoznam tak labilne hrajucich tenistov ako je vyssie spomenuta trojka, velke talenty, ale mmt su uz uplne niekde inde.
it´s no gambling.....it´s business

ATP, WTA, Bundesliga 1, Bundesliga 2, Mexico, Chile, Litva, Portugal Zon Sagres, Ligue 1, Rakusko

2013 betting: 3/10 small, 5/10 medium /vacsina/ 7/10 big
el magico
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon říj 06, 2008 10:58

tak nový týden máme před námi, v něm plno fotbalových a tenisových událostí (ale i hokejových - viz NHL) , a tak snad bude dost možností, jak každý si může udělat radost nad sportem i díky tipování, ne jen tím, že mu vyhraje jeho oblíbený tým (či hráč) .. snad i u mě nastanou lepší časy, ten uplynulý týden byl totiž pro mě stejně tak černým, jako pro americkou ekonomiku (na svém banku jsem de facto přišel o to, co jsem získal před 2 týdny) .. a tak s nadějemi a úsměvem ve tváři hurá do pondělí :-)

z hlediska tenisu jsou asi pro každého nejvíce zajimavé začínající 3 turnaje ATP - Moskva, Vídeň, Stockholm .. čistě na tipování asi bude nejvíc "rizikový" turnaj v Moskvě, kde rok co rok dochází vždy k zajímavým výsledkům

když ve stručnosti se podívám na turnaj v Moskvě, tak jako vždy je tu franc. kolona vedená Santore, překvapivě letos tentokrát nepřijeli prakticky žádní Němci (vyjma Zvereva s Gremel), za to ruských hráčů, potažmo hráčů ze zemí bývalého SSSR je tu požehnaně .. celkem mě překvapilo , že třeba pro Bubku jr. se nenašlo místo ani v kvaldě, ani v hl.soutěži (dyž už tam hraje Donskij či Kudravcev) .. celkem zajímavě působí starty Ginepriho, G.Lopeze s Hanescem a Y.H.Luem, kteří jako by do té sestavy hráčů moc neladili, a tak uvidíme, jak daleko to dotáhnou .. favorité jsou jistě domácí hráči, vedení triem Davyděnko, Andrejev, Tursunov, ze zadu by mohl se přidat i Safin s Južným, ale čert ví, co se honí všem 5 tenistům v jejich hlavách .. já doufám, že jen fair-play a touha vyhrát na kurtě za každou cenu :D .. ze zápasu prvního kola mě nejvíc zaujalo toto :arrow:

Sela vs Hanescu (57% : 43%)
-Dudi před asijským tripem chytil dobrou formu, což ukázal nejen na D-cupu, kde výrazně přispěl k uspěchu své země, ale i v následujícím týdnu v Pekingu, kde prohrál až ve finále s roddickem .. min.týden pak uhrál "jen" 2.k. v Tokyu, kde ovšem chytil Del Potra, a tak se asi ani nic jiného nedalo čekat .. nyní po necelém týdnu volna je snad dost odpočatý a hlavně stále při chuti , i v pohodě .. věřím , že ano, a na tomto velkém turnaji bude opět chtít něco předvést .. proti sobě má sice Hanesca, který díky své postavě má nepříjemný servis, ale to je tak asi vše, co může nabídnout , protože je to rozhodně větší antukář, navíc zas až tak nehraje v oslnivé formě .. když to dám dohromady, kurz kolem 1.70 na Dudiho není tak špatný a jistě se dá zkusit
-můj tip :
-výhra Sela (1.70 - Synot, 5/10)

-z dalších zápasů bych se rád zmínil o zápasech některých favoritů , kde bych čekal vyrovnané průběhy, zejména mám na mysli duel Južnyj vs Gabashvili, kde Miša zas tolik rozehraný není, a to nemluvě o nějaké té formě, naopak Gaba má za sebou dobrý týden v Mons, jako outsider zápasu má i pár dalších plusů , a tak handicap (+4.5 games .. 1.80, Synot) je prakticky povinností zkusit :D .. onen handicap (+4.5 games) by se mohl zkusit i v zápase Tursunov vs Kunicin, kde Dima je sice rozjetý z turnaje v Métách, ale hraje s kamarádem Kunicinem doma v Moskvě, spolu navíc hrají i debla, a Kunicin už v minulosti dovedl v hale několikrát zahrát solidně, prostě je toho opět celkem dost, aby se to zkusilo
-z Čechů je v singlu jen Vaněk, který hraje o postup z kvaldy, a pak dva deblisté Škoch (Zelenay), čermák (Wassen) .. tolik o turnaji v Moskvě

nyní pár slov o Stockholmu.. ve Svédsku je asi největší zajímavostí start "Pim pima" Joachima Johanssona - 2 metrového zabijáka, který poslední sezony ne příliš mnoho hrál skrz své vleklé zdrav.potíže, a tak jsem velmi zvědav, s jakou se předvede po dlouhé pauze , snad už to bude trošku v pohodě, a na okruhu bude někdo další vedle Karloviče :lol: .. vedle Pim pima musím zmínit start i veterána Bjorkiho .. vedle očekávané "skandinávské" kolony tenistů přijeli do Stockholmu v hojném počtu i antukoví Spanělé, kde opravdu jejich jména jasně napovídají, že tenis je opravdu to, co je přivedlo sem :mrgreen: (Andujar, Hernandez, Granollers, Navarro, Montanes atd) , za zmínku pak ještě stojí belgická kolona, která se ovšem ztenčí hned po 1.k., protože Darcis bude hrát s Ch.Rochusem, a O.ROchusem s nasaz.dvojkou Ančičem , no a pak argentinská kolona vedená Nalbou a Acasusem .. jinak má turnaj plno zajímavých hráčů, kde je třeba zmínit nasaz.jedničku Nalbandiana, který sice možná ulétne podobně jako loni v závěru sezony, no jeho nadváha stále není dole, zápasy D-cupu taky něco napověděly, a tak asi bude lepší moc nečekat od něj, jen se nechat překvapit .. hodně lze ale čekat od domácího černého koně Soderlinga, který si asi zahraje předčasné finále s Ančičem ve CF(to je moje věštecká prognoza :D ) .. jinak ale turnaj nemá žádného dalšího velkého favorita, což je ale jen a jen dobře, protože se dá najít plno zajímavých zápasů k tipování , a začneme tímto :arrow:

Mahut vs J.Johansson (56% : 44%)
-řekněme, že Joachim je dost zdravotně v pohodě na to, aby šel do zápasu aspon na 75%, věřím, že ano, a pokud toto připustím, nevidím důvodu, proč by nemělo jít o dost vyrovnaný zápas, kde nejspíš sety budou končit v tajbrejcích .. Mahut má za sebou turnaj v Bangoku(CF) , a min.týden pak Méty (2.k.), tedy zas tak mega-formu nemá, a tak proč nezkusit hratelný handicap na Joachima
-můj tip :
-výhra Johansson v hcp +4.5 games (1.80 - Synot, 5/10)

-z dalších zápasů bych se zmínil o Nalbovi vs Reynoldsovi, kde David je jasným favoritem, ale známe ty jeho zápasy, kde je jasným favoritem, ted má navíc po delší pauze před níž nebyla kdo ví jak oslnivá forma, něco mi říká, že onen hcp +5,5 games (1.80) by mohl být v pohodě hratelným :wink: ... Schuttler na asijském tripu opět předvedl, že chut má pořád i po WIM a stále mu to jde (Peking - SF, Tokyo - CF) .. nyní se tedy přes víkend stěhoval k nám do Evropy, konkrétně do haly ve Stockholmu , a tak vlastně půjde o několik přechodů - z prostředí, a z povrchu, což by mohlo trošku komplikovat situaci v zápase s Guccim, který je celkem rozehrán z turnaje v Mons , navíc ten jeho servis - volej by mohl zlobit Reinera, a tak by neuškodilo někam do kombi šupnout Gucciho (škoda jen toho nízkého hcp +2.5 games)
-z Cechů v singlu hraje jen jeden hráč - Ivo Minář, který má v 1.k. Hernandeze, a tak snad zahraje svůj standard a přejde přes celkem hratelného soupeře .. v deblu je pak Levinský (Schuttler)

no, a hurá na závěr do Vídně :D .. zde už konečně se sešlo trošku víc Čechů v čele s naším Štěpánkem, kterému bude jistě zdatně sekundovat kvalifikant Hernych (Meffert, De Voest), a na kurtě pak v 1.k. čelit Šnobel (Rosol, Ulihrach), který vlastně by se mohl nazvat katem českých tenistů, tak jsem zvědav, jak dopadne Štěpec :lol: ... v deblu se pak předvede Damm/Vízner .. jinak vedle očekávané rakouské kolony (kde asi domácí hodně věří Melzerovi) se tu objevuje ta "lepší" část španělské skupiny (Robredo, Verdasco, Moya, Ferrero atd), jako i argentinská (Del Potro , Canas, Calleri) , objevují se zde i Italové (Volandri, Seppi, exilant Bolelli atd), a Chorvaté Karlovič s Ljubičičem .. zajimavé, že jindy Ančič doprovází své dva krajany, letos je ovšem jinde
-aspiranté na finále jsou zde povícero - od haluzáře Wawrinky po náladového Gonzaleze, přes Verdasca či zmínovaného domácího divočáka Melzera a ohnivého milovníka Stěpánka .. nesmíme ovšem ignorovat i oba frantíky - Simona s Monfilsem .. a tak jak vidno zde oproti Stockholmu je plno a plno tenistů, kteří by mohli .. a co zápasy? .. snad jen tento stojí za zmínku :arrow:

Ljubičič vs Melzer (47% : 53%)
-o LJubovi jsem napsal něco v min.příspěvku, a tak jen dodám,že mě v zápase s Hanescem dost zklamal, pořád je to bohužel ten stejný Ljuba, co ho letos známe :roll: :? .. v zápase s Melzerem by se asi moc trošku víc vyhecovat, ale když k tomu přidám jeho nulovou rozehranost a formu, včetně herní pohody, těžko asi něco světoborného předvede, a tak jen bude záležet na tom, zda se Melzer neporazí sám .. ale zatím an svých posl.turnajích hrál solidně, snažil se, a prostě podlehl těm lepším, a tak snad tomu bude i ted, když hraje doma .. vzáj.zápasy taky leccos napovídají, a tak je jen škoda, že ty kurzy jsou tak trošku na hraně , no ale do akovky za střed, proč ne
-můj tip :
-výhra Melzer (1.60 - Synot, 5/10)

-z dalších zápasů mě už nic moc nenadchnulo (snad jen duel Karlovič vs Ferrero, kde bych možná radši počkal s tipem na Iva), a tak je třeba si počkat na 2.k., kde už pavouk dá k sobě plno zajímavých dvojic, pokud tedy postoupí favorité :-) .. tolik prozatím, ještě se pokusím něco málo napsat o chall., pokud tedy tam najdu něco zajímavého , hezký den!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod soustek » pon říj 06, 2008 11:57

jen takova zajimavost, kdyz uz mas Dudiho. Mel celkem zajimavej let z Tokya a je rad, ze vubec pristal, i kdyz trochu jinde :) vizc tady http://www.atptennis.com/1/en/2008news/ ... rplane.asp
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř říj 08, 2008 7:58

tak zatím z uplynulých průběhů všech tří turnajů nic moc nikdo nepřekvapil, víceméně vše, co se čekalo, se i splnilo, což mě udělalo radost zejména při tipech :D , a tak snad jen jedno nečekané překvapení nám nachystal turnaj ve Stockholmu, kde za necelou hodinku po odevzdaném výkonu prohrál náš I.Minář se zabijákem na hardu O.Hernandezem :roll: :doh: , kdo sledoval aspon trošku průběh, jako i pozápasové statistiky, sám si jistě udělá obrázek o tom všem, já jen mohu říci, že jsem se jen ujistil v tom, že české nazdárky je prostě dobré mít na black-listu, protože je to občas až hanba :presass .. no, dost patetických výlevů a pojdme se podívat, copak nám to dnešek přichystal .. dnes mě nepadlo mnoho zápasů do oka, a tak jen pár slov o tomto :arrow:

Moya vs Schwank (54% : 46%)
-o M. asi nemusím mnoho psát, a tak se jen zmíním o jeho formě z posl.týdnů .. po US open (2.k.) si po delší době spravil chut na antuce v Bukurešti (finále), a po 3 týdenní pauze si pak šel min.týden zahrát do haly v Métách, kde se mu slušně dařilo (CF-Tursunov), když předtím vyřadil krajana Montanese a Karloviče .. ted dál pokračuje uspěšně ve svém halovém tripu , když ve Vídni v 1.k. přešel přes Berrera 76 76 .. uvidíme, co s jeho motivací udělá turnaj v Madridu, hraný příští týden , no něco by mohl :-)
-S. po výborné lonské sezoně letos měl ještě lepší, když vyhrál 3 chall., v jednom byl ve finále, a to nemluvě o 3.k. na Rolandu a jiných slušných výsledcích na dalších turnajích .. nutno dodat, že ač je to ryzí antukář a svoje top výsledky má právě na tomto povrchu, snaží se hrát i na hardu, grassu a sbírat tak cenné zkušenosti .. nyní se po nesmělém výkonu na US openu a měsíc a půl dlouhé pauze se přesunul do evrop.haly a nutno dodat, že celkem slušně se aklimatizoval, když min.týden v Métách došel do CF, kde nestačil na pozdějšího finalistu Stěpánka (Almagro, Hanescu) .. ve Vídni pak včera v nerváku přetlačil Simona 46 75 76(5), což leccos napovídá o jeho aktuální psychické síle , i formě
-resumé:
-favoritem je jistě Moya, má zkušenosti a i letošní výsledky jsou krapet lepší, ovšem S. už Moyu jednou porazil, jeho dravý styl by mohl platit na M., navíc bojovnosti a nasazení do zápasu bude mít jistě také S. mnohem více než M.. oba jsou zhruba tak stejně rozehraní a rozjetí, ovšem motivace uspět v zápase mě přijde trošku víc u S., který má teprv kariéru před sebou, a má pro co hrát .. zápas je hodně vyrovnaný, a tak v této menší loterii si sáhnu po silnějším kurzu
-můj tip :
-výhra Schwank (2.00 - Synot, 4/10)

-to je zatím pro ted vše, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod JayJay » stř říj 08, 2008 10:56

Jenom otázka - těch 46 % je tvůj osobní odhad šance výhry Schwanka?
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod bukajista » stř říj 08, 2008 13:31

no pokud je to šance na výhru Schwanka (což asi jo), tak nechápu proč to vsázet v kurzu 2...
bukajista
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec