Koutek J.R. (aneb návrat starého kozla po letech)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod gery » ned pro 14, 2008 12:24

Za AC by mel nastoupit Pirlo, Flamini i Ronaldihno.
Jinak AC predvadi opravdu spatne vykony.
gery
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř pro 17, 2008 10:15

tak není málo k pohárovým zápasům italských týmů .. začnu domácím pohárem :arrow:

Fiorentina vs AC Turín
-domácí tým nemá důvod se nijak šetřit a dle slov kauče Pradelliho, berou vážně tento pohár a rádi by ho i získali .. k tomu když se přidá i fakt, že tým zas chytil formu a vítěznou notu, jako i fakt, že Fiorentina bude hrát ligo.zápas až v neděli (v Janově), tak opravdu není mnoho důvodu se šetřit, navíc očekává se dost zaplněný stadion a tedy jako obvykle, divoké povzbuzování od dom.fandů , kteří si budou chtít užít letošní poslední domácí vystoupení svého týmu (další dom.zápas se bude hrát až v novém roce, tuším 11.ledna) .. kauč možná dá šanci některým mladíkům či lavičkářům, a bude možná šetřit některé hráče s drobnými šrámy, no Gilardino , Mutu , Frey a Montolivo , tedy základní osa Fiorentiny, by měli nastoupit, navíc tým nemá žádných větších absencí
-hosté z Turína jsou pořád na tom stejně , jak jsem o nich psal v posl.previews k jejich lig.zápasům , navíc ted Turín neuspěl ani v zápase na půdě Bologni v souboji dvou týmů sestupem ohrožených, a ač výkon hráčů byl pod novým kaučem Novellinem přece jen lepší než za nedávno vyhozeného Biasiho, přece jen nedisciplinovanost a špatné plnění taktických obranných úkolů mělo za vinu, že tým dostal 5 golů .. Turín znovu ted jede ven, tentokrát na horkou půdu do Fiorentiny a s nulovou formou i špatnými výsledky venku nečekám od něj žádné zázraky, ač jde jen o dom.pohár .. hráči by měli nastoupit v improvizované sestavě, protože po posl.lig.zápasu bylo celkem 5 hráčů pošramocených a přece jen by se tým potřeboval chytit hlavně v lize, a tak je možné, že i kauč Novellino bude šetřit některé hráče pro důležitý dom.zápas s Neapolí
-resumé :
-nevidím nic, co by mluvilo ve prospěch hostí, snad jen podcenění ze strany domácích, anebo že by si vsadili proti sobě :D .. obojímu nevěřím, a tak čekám vítězství dom.týmu v přijatelném kurzu někam do akovky (třeba druhý dnešní zápas AS Rím)
-můj tip :
-výhra Fiorentina (1.50 - 7.5/10, Synottip)

-co se týče poháru UEFA, AC Milán doma hostí Wolfsburg , a v tipu na domácí tým bych byl hodně opatrný, vedle domácí početné marodky a zajištěného postupu do další fáze, má tým hodně mizernou formu a hsamotná hra je dost o ničem, když se k tomu přidá i porážka v prestižním nedělním duelu na Juve, vůbec bych se nedivil, kdyby Wolfsburg, který zatím v poháru i lize hraje solidně, překvapil na San Siru .. osobně bych si zkusil nějaké handicapy (at už asijské, nebo evropské), potažmo čistý tip na neprohru hostí
-dalším italským týmem je Udinese, které bdue hrát zítra v Nijmegenu, postup už má tým zajištěn, a když dáme v potaz fakt, že tým ted prodělává také těžkou herní krizi, a naopak Nijmegen potřebuje bodovat(Ač jeho postup je spíše teoretický), stálo by za zkoušku zkusit tip na domácí, ovšem to by nesměl být ten kurz kolem 1.80, který mě přijde hodně pod
-a poslední učinkující je Sampdoria .. ta má těžký ukol, doma porazit rozjetou FC Sevillu, která navíc musí pro postup minimálně remizovat, a i když ted Janov v posl.lig.zápase vyhrála na půdě Regginy (kde se ale domácí porazili sami, než že by Sampdoria hrála výborně), těžko se mi chce věřit, že by se tak rychle oklepala ze své herní krize, navíc Samp. v neděli bude doma hostit další kvalitní tým FIorentinu .. zde bych se přikláněl k celkem solidnímu kruzu na neprohru hostí, no ale lepší bude zápas raději vynechat

tolik vše, at už to dopadne jakkoliv, hodně stěstí na tiketech !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon pro 29, 2008 17:23

tentokrát žádné previews a tipy, jen prachobyčejné přáníčko všeho nejlepšího do nového roku 2009 , hlavně to zdravíčko , zbytek už tak nějak přijde samo :wc

samosebou sázkařům přeji co nejvíc výherních tiketů :thumbup1: :$ , a co nejmín půjček a exekucí :sm

no, a spolu se uvidíme tady (a věřím, že častěji) za rok při tenisech a fotbalech :tanec2

PF 2009 :celebra:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 13, 2009 9:29

Tak tu máme nový rok s novými předsevzetími (pro sázkaře hlavně "nezchudnout a zbohatnout" ) , a samosebou i s novými sportovními událostmi , kde pro mě ta nej je rozjetí tenisové sezony

turnaje se pomalu ale jistě rozjíždí a tenisová mánie postupně narůstá .. hráči se rozpinkávají a vše se soustředí na první grandslam sezony - A open .. ale ten , než začne, tak ještě před ním se odehraje pár "přípravných turnajů" (včetně kvaldy na Aopen), které mají také svojí atraktivitu, jak z hlediska tipování, tak i celkově z hlediska sportu

no, uvidíme, nakolik bude letošek uspěšný, a nakolik se bude dařit, no neuškodilo by se chytit už ted na začátku , že? :D :wink:

přemýšlel jsem, že bych zkusil svoje teoretické řeči proměnit i do praxe s tím, že bych tu plácnul nějaké své sestavené tikety, no, třeba časem něco takového udělám, kdo ví :wink: , ale ted už dost řečí a pojdme se podívat, copak to dneska máme v nabídce zápasů a zda je tam vlastně něco , co by se dalo zkusit , a že je co vybírat :mrgreen:

Ginepri vs Isner
-Gin. loni vyjma pár ATP turnajů na dom.půdě těsně po Aopen, nic moc nepředváděl, a ani závěr sezony neskončil v kdo ví jak zářivé formě, ač na masters v Madridu prošel z kvaldy až do 3.k. , ale to spíš díky dobrému losu a odevzdanému Davyděnkovi .. letošek začal klasicky jako každý tenista přípravou na Aopen , když min.týden v Brisbane vypadl už v 1.k. s průměrně hrajícím Benneteuaem, kde prostě prohrál ten víc horší , ted v Aucklandu sice postoupil do 2.k., ale sami uznáte , že Statham asi není kdo ví jaký ničitel .. v obou turnajích vynechal debly, což mi nenápadně naznačuje, že přípravu na Aopen zas až tolik neprožívá, ale jeden nikdy neví
-Isner loni po uspěšné sezoně 2007 trošku paběrkoval a jen sbíral zkušenosti (a penízky) na okruhu ATP, až v závěru sezony si trošku odskočil k chall., kde už něco málo uhrál (vyhrál Lubbock) .. co se týče této nové sezony, tak ji vzal více zodpovědněji , než třeba loni, když nastoupil do kvaldy v Brisbane, kde sice už vypadl v 1.k. (Stoppini), no vše si vynahradil ted v Aucklandu, kde kvaldu zdárně zvládl (Lammer, Navarro, Bellucci) , a co více , v 1.k. se vypořádal i s Montanesem
-resumé :
Gin má sice zkušenosti a lepší uspěchy v kariéře, no Isner má k dobru rozehranost, aktuální formu a jistě i více motivace a chuti do zápasu .. vše bude záležet na tom jak mu bude chodit servis, no zatím to šlo, a tak jen přístup a nasazení Ginepriho by něco mohlo změnit na mém tipu , který je ve prospěch mlátiče Johna
-můj tip :
výhra Isnera v hcp +2.5 games (1.85 - Synottip, 6.5/10) 00

Querrey vs G.Muller
-Q. loni ukázal, že když má serving days, tak to může dotáhnout hodně daleko, třeba i k vítězství na celém turnaji ATP (Las Vegas), nebo do 4.k. na US open , škoda jen, že od tohoto turnaje už sehrál jen 4 a to více než symbolicky, a tak tedy závěr sezony neprožil v kdo ví jaké megaformě .. jeho první turnaje v tomto roce byly stejné jako u předchozích dvou Američanů, když nejdřív v Brisbane bohužel pro něj narazil na Soderlinga, který ho rychle vyprovodil z kurtu ve dvou setech, no ted v Aucklandu byl k němu los milosrdnější, když dostal domácího hráče King-Turnera , s kterým už si musel poradit, no ale jeho soupeř měl první servis pod 40% a devět dvojchyb, takže to opravdu byla easy věc :D
-Muller má dobrý potenciál, ale potýká se s přístupem a motivací, což je problém celé jeho tenisové kariéry, prostě nedokáže odehrát delší dobu v max.nasazení ... loni jeho sezona tedy vypadala podobně jako ty předchozí, sem tam uspěch, pak dlouho nic a tak pořád dokola, až přišel US open a v něm co by kvalifikant dokráčel až CF, kde ho už zastavil Roger , poté jak bývá u něj zvykem přestal hrát a v těch pár turnajcích si spíš jen tak připomněl, jak se drží raketa .. uvod této sezony byl i přes uspěch na US open pro něj složitější, nebot jeho ranking mu umožnil starty jen v kvaldách na turnajích ATP, a tak si musel zkusit kvaldy, v Brisbane sice zvládl dvě kola (Ebelthite, Kukuškin), když oba zápasy lámal až ve třetích setech, no nakonec mu hlavní soutěž utekla, když ho zastavil v posl.kole kvaldy Sirianni .. učast v hlavní soutěži mu vyšla až ted v Aucklandu, když si už naopak hladce a v pohodě poradil postupně s Massuem, Gimenem Traverem a Bopannou, aby toho nebylo málo, tak v 1.k. hl.soutěže si pak poradil hladce i se Serrou , kterému nasázel 12 es , a tak to vypadá, že Gilles se nám pěkně rozehrál a chytil vítěznou slinu
-resumé :
Querrey má svoje kvality, no přijde mě celkem nerozhraný a o formě se jistě nedá mluvit, Muller má sice potíže s motivací, no ted to vypadá, že má chut a že by si rád zahrál CF, forma i rozehranost jsou na jeho straně, zkušenosti taky nějaké má, takže půjde o souboj dvou servisů a tedy hlavně i o to, jaké kdo bude mít kdo štěstí v tie-breaku , no i kdyby ho neměl Gilles, snad to bude stačit na handicap v jeho prospěch :-)
-můj tip :
výhra Mullera v handicapu +2.5 games (2.00 - Synottip, 6/10)

no, a to postačí pro ted , ještě se během dne vyjádřím aspon letmo k některým dalším zápasům, ale bez nějakých tipů, jen krátké komentáře, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 13, 2009 13:32

tak se ještě letem vyjádřím k dalším zápasům , nejdřív Auckland

-Almagro vs Y.H.Lu :arrow: Spaněl sice není kdo ví jaký super na hardu, ale přesto si myslím, že letos ukáže, že umí zahrát i mimo antuku, ted v Aucklandu s Pastorem přešli v deblu přes kvalitní deblisty Bopanna/Coetzee, což může napovídat, že Almagro má chut něco uhrát, a tak snad jeho výkon bude stait na Lua, který sice už min.týden hrál na Hopmann Cupu, ale prohrál se Simonem i Safinem, a na zápas s Bolellim ani nenastoupil, ted sice porazil Darcise, no spíš to bylo díky tomu, že Darcis hrál ještě hůř , kurzy kolem 1.60 se dají zkusit někam do akovky pro radost

-Kohlschreiber vs Ferrero :arrow: Němec i loni ukázal, že se dovede na uvod sezony dobře připravit, a to samé očekávám i ted, když min.týden v Doha vypadl ve CF s Rogerem, nyní po treninku v 1.k. s Hrbatým ho asi čeká houževnatější soupeř Ferrero , který se také moc nezapotil v 1.k., nebot mu už v prvním setu skrečoval Nishikori .. JCF mě nepřijde v top formě a nějaké pohodě, a sice má bohaté zkušenosti, řekl bych, že mladý Němec bude mít v zápase větší chut něco uhrát a dokázat, ten kurz je sice tak nějak na hraně, no do akovek se dá použít

-jsem zvědav, s jakou se představí Del Potro v této sezoně, zda znovu naváže na lonské výkony a půjde dál do tenisové špičky, anebo o něm už nebude slyšet (jak to bývá často u argen.tenistů , když mají jednu dobrou sezonu) .. no, loni vypadal vcelku odhodlaně, a tak budu věřit, že i letos bude chtít udělat další velký krok ve své tenis.kariéře .. Gulbis je prnvím jeho letošním soupeřem, což asi není až tak lehká záležitost, a tak možná až v dalších turnajích o něm více uslyšíme

-Ferrer má proti sobě Gicquela, což je jistě hratelný protivník, no záleží s jakou přijel do Austrálie (respektive N.Z.) Spaněl, min.týden měl totiž volno, což by naznačovalo, že bud tolik nepotřebuje se připravit na A-open, anebo až tolik vážně brát ted uvod sezony nebude, kdo ví

-Soderling má proti sobě Reynoldse, který je rozjetý z kvaldy, a řádně namlsaný po výhře nad Hernandezem v 1.k., no Soda by ale neměl mít s tímto hráčem větší potíže, ale za těch 1.20 bych určitě neriskoval zbytečně, stát se může cokoliv ... jsem zvědav, jak se ukáže Monaco v dalším zápase s Trojckim, který zas až tak přesvědčivě nehraje, jako loni , ač má na to právo, je teprv uvod sezony a rozehrává se .. Monaco se také rozehrál, když hladce vyřadil v 1.k. Hanesca, který se pomalu ale jistě dostává na black-list, protože když má rumun prohrát, hraje jak z partesu, když má vyhrát, servíruje jak lama a vyhazuje se , prostě druhý Koubek :D .. mimochodem, v deblu si to znovu rozdají Monaco s Hanescem, a opět jsou vyšší kurzy na Argentince :-)

===============================================

v Sydney se také hraje pár zajímavých zápasů, kde mě nejvíce padnul do oka Robredo vs Ančič :arrow:
-Mario sice nehraje zatím v oslnivé formě, ale oproti Spanělovi je rozehranější skrz turnaj v min.týdnu, a věřím, že i má i ten zodpovědnější přístup v přípravě na Aopen, navíc loni měl celkem chudý měsíce skrz své zranění, o to více asi bude chtít letos zabodovat .. Robredo má sice své kvality, ale závěr lonské sezony nehrál v kdo ví jak velké formě, letos jde zatím o jeho první zápas, a tak je pro mě lákavou výzvou handicap +2.5 games na Ančiče (Synot má v kurze 1.72)

-jsem zvědav, zda Djokovič po fiasku v min.týdne, kde ho vyklepal Gulbis, se už probudil z vánočního spánku a začne hrát zas tenis, anebo dál bude pokračovat ve spánku, tentokrát už lednovém .. no, měl by něco uhrát, před uvodem sezony prohlašoval, že znovu bude utočit na Aopen, zatím ale tedy nic moc příprava .. a nyní to opět nebude mít lehké, nastoupí na něj Mathieu, který v Brisbane vypadl až v SF, a navíc jistě se bude chtít frantík vytáhnout na Djoku, a tak kdo ví, zda nepřijde další fiasko .. rozhodně za ten mini-kurz bych nešel do Novaka, spíš naopak by neuškodilo zkusit handicapy na PHM či over na počet her

-hmmm, a další otazníček nad dalším argenticem , Nalbandianem ... s jakou asi on vstoupí do nové sezony a do přípravy na A open ? těžko soudit, no jak u něj býva zvykem, zváěr sezony vždy odehraje v top formě, a hned po pauze ten uvod taky není nejhorší, letos oproti jiným sezonam hraje i turnaj před grand-slamem, což by mohlo napovídat, že Nalba by mohl zahrát slušně , Llodra sice něco málo sehrál v min.týdnu, ale pořád by měl být hratelným soupeřem pro Nalbu, je ale otázkou, zda má smysl riskovat kurz kolem 1.30 , pro mě to určitě není lákavé

-zajímavý duel jistě bude Hewitt vs Tipsarevič, kde čekám plno brejků, prolomených servisů a velkých zvratů v zápase, nebot Janko se určitě hecne na zápas s domácím miláčkem, kde jistě bude i příjemná atmosfera v publiku, Hewitt taky bude bojovat, takže půjde jistě o zajímavý zápas na sledování ... já osobně fandím Hewittovi, ovšem na to se nesmíme dívat při tipování, a tak bych těn kurz 1.40 nechal radši ležet a bud šel do overu, anebo v případě, že jsou tu také fanoušci Hewitta, poškádlil sympatický kurz na výhru Hewitta 2:1 na sety

-Tsonga vs Bolelli asi bude snadnou záležitostí pro Frantíka, i když Simone by mohl zlobit, ale jen asi zlobit, nicméně ten kurz mě neláká, navíc ani ty sympatie nemá u mě Tsonga , a tak se zdržím tipu .. v deblech se předvedou top-deblisté, a hned v některých duelech na sebe narazí kvalitní páry, mě osobně nejvíc bude zajímat, jak dopadne Nestor/Zimonjič vs Melo/Sa, protože Brazilcům celkem fandím (tedy jen když zrovna mají motivaci hrát), jako i s jakou se předvede dvojice Bhupathí/Knowles, která sice min.týden vypadla nečekaně v Chennai, no až se sehrají a zvyknou na sebe, budou silným párem
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 13, 2009 16:49

no, a protože už na Synotu vypsali kvaldu na A-open, tak se podíváme i na ní, zda tam náhodou nebude něco, co by stálo za řeč .. v případě nějakého tipovaného zápasu dávám nížší jistotu, přece jen jde o kvaldu a ještě ani není rozběhnutá tenis.sezona, takže žádné velké vklady :wink: .. a prominte překlepy a místy slovní nelogičnost, korektora nemám a pročítat to po sobě fakt nehodlám :lol:

Bachinger vs Riba
-těžko soudit, kurzy jsou vyrovnané a není tomu náhodou, Bachinger má sice víc solidních výsledků z rychlejších povrchů, ale i tak mě přijde jako hráč do haly nebo antuku, zas na druhou stranu má přece jen toho více odehraného oproti Spanělovi, který zas pro změnu toho více odehrál ted před A-open, ač tedy s nevalnými výsledky ... asi bych zde šel proti antukářovi a jeho menším zkušenostem

Crugnola vs Ionita
-Ital měl loni svou nejvydařenější sezonu, když zejmena v období jara a leta na antuk.chall. měl dobré výsledky, pak sice v hale na závěr sezony už to byla mizérie, no i tak oproti Rumunovi má k dobru menší přípravu a aklimatizaci na austr.prostředí, když min.týden sehrál kvaldu v Brisbane..Ionita se poslední dvě sezony potýkal se zraněními a na okruzích toho sehrál opravdu málo, letos zatím bez odehraného zápasu, navíc na hardu, a tak myslím, že zkusit kurz kolem 1.60 na Itala není špatným nápadem
-můj tip :
výhra Crugnola (1.63 - Synottip, 5/10)

Kim vs Ouanna
-zde jsou kurzy celkem vyrovnané, ač trošku více se věří Kimovi a právem, zkušeností má mnohem více, a v případě grand-slamů má i větší motivaci než u jiných turnajů, a tak i jeho hra vypadá motivovaněji .. oba neměli kdo ví jakou dobrou přípravu před kvaldou, a i když Ouanna měl loni nejlepší svou sezonu s dobrými výsledky, ty byly vesměs z dom.turnajů (respektive Maroka a Tunisu), a tak bych se zde přikláněl ke Kimovi a jeho zkušenostem , ale na tip to nebude

Kindlmann vs Lindahl
-loni se Němcovi celkem dařilo, zejména v druhé polovině sezony a v závěru , navíc min.týden na chall. v Noumea prošel kvaldou a vypadl ve 2.k., takže i ta rozehranost by nějaká byla, otázkou je, nakolik se stihl adaptovat na austr.prostředí a zda se mu podaří udržet rozehranost a pohodu, Lindahl je domácí 20-letý mladíček, který v posl.sezonách se jen tak rozkoukával po futurech, sem tam i po chall, kde to vsměs stačilo jen na kvaldy, no na rozdíl od K. má k dobru právě výhodu prostředí i povrchu, ale zda to bude stačit na výhru, těžko říci .. rozhodně bdue mít moje sympatie, protože K. fakt nemusím

Naso vs J.Ward
-kurzy celkem dost favorizují Brita, který sice min.týden si zkusil dva zápasy na chall. v Noumea, ale že by to byl nějaký velký hráč, se říci nedá, už jen proto že v min.sezonách sehrál jen pár chall. bez valných výsledků , to naopak Naso měl loni dobrou sezonu, a i když jeho výsledky se týkají výlučně antuky, přece jen ty zkušenosti by mohly promluvit .. zápas vidím vyrovnaný, se stejnými šancemi pro oba, a tak value je jistě na straně Itala, který se dá zkusit za ten kurz
-můj tip :
-výhra Naso (2.15 , Synottip, 4/10)

Phau vs Smeets
-kurzy favorizují Phaua, a není divu, do plusu má svoje zkušenosti, lepší výsledky a přece jen lepší i rozehranost před Aopen, když v Chennai vypadl až ve CF, Smeets zas pro změnu hraje doma, ale to je asi tak vše, příprava nebyla asi nejlepší, prohra od antukáře Kukuškina a našeho Hernycha asi není ničím povzbudivým, stejně jako fakt, že na něj nevyšla divoká karta pro hlavní soutěž a musí jít do kvaldy .. nicméně do kurzu na Němce bych nešel, přijde mě nízký

Recouderc vs Brands
-kurzy sice více věří Brandsovi, no já bych to viděl tak 185 na 175, přece jen i když Brands měl loni vydařenou sezonu a má nějaký potenciál, i R. není zas až tak špatným a svými kvalitami se může rovnat B. , oba měli podobnou přípravu a oba mají stejný vztah k hardu na Aopen, a tak opravdu v tom vidím vyrovnaný duel

Satchko vs Reid
-S. si zkusil kvaldu v Chennai min.týden, k tomu už má nějaké ty zkušenosti z chall. i turnajů ATP , Reid je mladý teenager, který teprv jde poznávat tenis.svět a krom dom.prostředí a povrchu asi těžko může mít víc výhod, kurz je ovšem nehratelný

Sweeting vs Schukin
-právem je favorizován Američan, min.týden došel v Noumea do SF, čili připraven je víc než dost, navíc povrch mu jistě bude sedět oproti Schukinovi, který mimo antuku zas až tak nebzepčným není, navíc ten letos ještě ani nikde nehrál ... kurzy kolem 1.50 se dají zkusit do nějaké akovky

Sirianni vs Soeda
-oba si jistě přáli někoho lehčího v 1.k., bohužel se tak nestalo a tak bude muset jít z kvaldy ven někdo z těch lepších tenistů ... zdali to bude Japonec, který v min.sezoně válel na chall. jak zběsilý a i v závěru sezony měl dobré výsledky, anebo Sirianni, který na dom.turnajích pravidelně hraje dobře, a min.týden v Brisbane prošel kvaldou a vypadl v 1.k. , těžko říci, šance obou jsou vyrovnané, no Soeda má co oplácet Siriannimu , navíc mi je sympatická jeho hra, a tak mu budu fandit

Lisnard vs Alvarez
-téměř 30letý Lisnard si prakticky po 3 letech zkusí i jiný grandslam než jen Roland ... min.týden se celkem slušně rozehrál na chall. v Noumea, a ted jistě by rád zkusil zabodovat i v této kvaldě, soupeře má hratelného, zkušenosti taky , a i když se nehraje na antuce, mladý Argentinec je ještě více bezzubý mimo antuku , navíc hrozbou bude asi nulovou, škoda jen toho malého kurzu, který kazí jinak dobrý dojem z tohoto zápasu

Bastl vs Voest
-oba mají zkušenosti na rozdávaní , ovšem Voest oproti Bastlovi rok co rok pravidelně startuje na grandslamech ve kvaldách a povětšinou se v nich i dobře prezentuje, Bastl měl sice vydařený závěr lonské sezony, ale to byl spíš jen výkřik do tmy, navíc šlo o halu, v tomto zápase bych se tedy přikláněl i já k favorizovanějšímu hráči , ale na tip to stačit nebude

Chaunac vs Lugassy
-souboj mezi krajany může dopadnout jakkoliv, no přece jen více bych se přkiklánel k Ch., který min.týden si zkusil onen franc.chall. a na hardu má přece jen více odehráno, jako i celkově toho má více za sebou, kurz ale i tak na zkoušku není dobrým , dle mě bych to tak viděl někam k 1.70

Desein vs Vemič
-zajímavé, že kurzy více věří D. než zkušenemu deblistovi Vemičovi, který ovšem když chytí chut a formu, tak i v singlech se neztratí, konečně i loni to párkrát ukázal, a i když letos vypadl min.týden v 1.k. kvaldy s antukářem Ribou, pořád bych to viděl spíš naopak, aspon co se týče kurzů, no ale tipovat si to nebudu

Ilhan vs Dolgopolov
-Ilhan sice patří na hard a D. je více antukářem, nicméně co se týče potenciálu a kvalit, je to na straně D., který ovšem jako vetšina tenistů z "východu" má potíže s tím budovat svou kariéru a často do svých zápasů plete "jiné" zájmy .. kurzy více dávají Ilhanovi, no já bych oběma dával stejné šance na postup

H.T.Lee vs M.Lopez
-vida, kam to dopracoval svými "divokými" výsledky zkušený veterán Lee, musí bojovat o hl.soutěž v kvaldě , no snad zabojuje a kvaldou projde, každopádně za těch směšných 1.20 do něj nejdu

Montcourt vs Lopez Jaen
-na první pohled jasná záležitost, ale Spaněl měl také celkem slušnou přípravu na Aopen, a sice neuhrál tolik, co M., na rozehraní a zvyknutí si na hard a prostředí to asi postačí, a tak kurz kolem 1.30 je zbytečným rizikem

Odesnik vs S.Gonzales
-těžko soudit, s jakou se oba předvedou, Odesnik má jistě na to aby kvaldou prošel do hl.soutěže, otázkou je, co jeho psychika , forma a zdraví ... Gonzalez na kvaldu přijel z Brazílie, kde si min.týden zkusil chall., ale i tak není zcela tak bez šancí , i proto od kurzu mírně přes 1.50 radši upustím, ono dostat kanára od Mináře není známkou nečeho dobrého

Galung vs Ventura
-mladý Holandan má asi více v tomto zápase, ale prohra v min.týdnu s Gregorcem asi není dobrou vizitkou a známkou formy, Spaněl sice taky není kdo ví jaký zabiják na hardu a o nějaké formě ani nemluvě, přesto bych radši nechodil do HOlandana

Bogdanovic vs Kukuškin
-i zde si asi oba přáli někoho lehčího, nicméně nestalo se, a tak zas půjde jeden z těch lepších ven .. ALex měl závěr sezony otřesný, ale tu dnešní zatím začal dobře, min.týden si uhrál CF ve Francii, a tak asi přijel do Austrálie spokojen , Kukuškin si pro změnu zkusil ted kvaldu v Aucklandu, a tak i on je slušně rozehrán, právem jsou kurzy vyrovnané,a tak je těžké tipovat vítěze .. no já budu fandit Kukuškinovi, Alexe nemám moc rád

Crivoi vs Sorensen
- těžko soudit, co tipovat .. Sorensen si zkusil min.týden kvaldu v Chennai, povrch mu sedí , naopak Crivoi je antukářem, ale zas ty jeho lonské výsledky jasně ukazují, že má své kvality a je na tom herně líp .. letos ovšem Rumun nikde nehrál a mimo tu antuku opravdu zatím moc nezlobí, a tak se z tohoto zápasu stává celkem nejasná věc , kde ale budu fandit talentovanému Rumunovi

Dlouhý vs Fleishman
-první český zástupce kvaldy , který jistě má na to, aby prošel do hl.soutěže, otázkou je, co jeho přístup, motivace a jak se vyspí na ten zápas, no Fl. má daleko od své topformy, navíc letos je bez přírpavy, a tak by to mělo našemu hráči vyjít, nicméně za ten minikurz nemá cenu riskovat

Bozoljač vs Kavčič
-takříkajíc souboj mezi krajany, kde Srb Bozoljač narazí na SLovince Kavčiče, který není zcela tak bez šancí, už loni ukázal, že mu austr.hard nevadí, a že má potenciál uhrát něco solidnějšího na turnajích ,ovšem na Srba to ale nestačí, a Ilja je právem favoritem, ale ten kurz mě nijak neláká

Udomchoke vs Pashanski
-P. je mimo antuku o ničem, navíc loni zas až tak nehrál ve velké formě, závěr sezony o ničem, letos nic nehrál, naopak U. hraje na svém povrchu, min.týden prošel kvaldou v Chennai a potrápil v 1.k. Moyu, a tak má jistě více v tomto zápase, škoda jen, že kurz nebyl vyšší, ale i tak se dá zkusit někam do akovky

Berrer vs Kamke
-starší a zkušenější Němec má rozhodně na to, aby nejen porazil Kamkeho, ale i prošel kvaldou do hlanví soutěže .. věřím, že Berrer po lonské proflákané sezoně letos znovu na sobě zapracuje a bude se snažit něco málo uhrát, a to se projeví i zde v tomto zápase, má za sebou kvaldu z Chennai,a tak snad je i rozehrán , škoda jen toho kurzu kolem 1.40, ale i tak se to dá pořád zkusit
-můj tip:
výhra Berrer (1.40 - Synottip, 6.5/10)

Bohli vs Stoppini
-zde bych si dal pozor na tip na Svýcara, ne že by neměl hrát dobře, ale Stoppini min.týden na kvaldě v Brisbane porazil Isnera i Bellucciho, což jistě nelze opomíjet, Bohli naopak min.týden moc nevynikl

Dorsch vs Flock
-celkem mě zde překvapily kurzy, kde jsem čekal nižší, Bennie má přece jen už něco málo odehraného , loni se mu navíc zadařilo a i když letos zas až tolik nezahrál dobře, pořád by to mělos stačit na flocka, který loni měl pár uletů,ale vesměs na antuce a doma v Německu, zkušenosti, povrch a dle mě i lepší herní potenciál mluví pro Dorsche, kterého si i tipnu v dobrém kurzu
-můj tip :
výhra Dorsche (1.60 - Synottip, 6/10)

Stadler vs Faurel
-Stadler měl loni pár dobrých zápasů i výsledků, ale to bylo loni, letos je třeba, aby na to navázal, zatím tedy se moc neukázal, no a ani ted v kvaldě na Aopen to envypadá nějak super, protože Faurel ač přes nulové výsledky v min.sezoně, ted min.týden na chall. v Noumea prošel kvaldou a vypadl až ve CF s pozdějším finalistou Evansem , a tak bych si rozmyslel tipovat Němce

Patience vs Przysiezny
-vyrovnaný zápas, na jedné straně zkušenosti, kvalita , na druhé straně rozehranost a asi i větší motivace, ale Poláka nemusím, naopak Olivierovi celkem fandím, a tak zápas tipovat nebudu

Chiudinelli vs Jenkins
-Svýcar má jistě na to, aby v kvaldě došel daleko, a sice AMeričan loni hrál skoro každý týden, vyjma tři turnajů, kde se dostal do SF zas až tolik nepředvedl, ted min.týden si zkusil turnaj v Noumea, no tam hned vypadl, když ho vyřadil Slabinsky, což mi napovídá, že by Chiudinelli mohl vyhrát, ovšem vzhledem k tomu, že nevím nic o jeho formě, nasazení atd, tak jde spíše o pocitovku , ale v hratelném kurzu

Peya vs Lammer
-divím se, proč jsou kurzy tak vysoké na Peyu, možná mi uniklo něco, každopádně Svýcar je o ničem, loni sem tam zabodoval na chall. hraných na antuce , ale to je tak vše, Peya sice taky není kdo ví jak dobrý hráč, ale zkušeností má na rozdávání, na hardu se neztratí, navíc v min.týdnu si v Doha prošel kvaldou a vypadl až ve 2.k. hl.soutěže, rozehranost, zkušenosti, to vše jsou věci, které mě nutí jít do tipu
-můj tip :
výhra Peya (1.60 - Synottip, 6/10)

Malisse vs R.Ram
-těžko soudit, co Xavi bude předvádět v kvaldě, každopádně jeho výkonnostní a výsledkový propad v lonské sezoně bude třeba letos hodně odčinit, zatím tedy ale to moc nevypadá, i když tedy v Brisbane i Sydney v kvaldě nehrál špatně .. věřím, že ted na Aopen se postupně chytí a rozehraje tak, aby uhrál hl.soutěž, kvality na to má, tak sand jeho horká hlava taky bude v pohodě .. ovšem ten kurz je na tip malý

Evans vs Zemlja
-Evans min.týden došel do finále v Noumea, a tak asi formu i rozehranost chytil, věřím, že i motivace uspět v kvaldě na Aopen bude u něj velká, a tak se až divím, jakto, že kurzy na Evanse jsou kolem 1.50 ... mimochodem, taková perlička, Slovinec Zemlja má celkem příhodné jméno na tenistu, zemlja je totiž v jugoslávštině antuka :D
můj tip :
-výhra Evanse (1.45 - Synottip, 6.5/10)

Dev Varman vs Amritraj
-Varman sice v Chennai uhrál skvělý výsledek, a i loni ukázal,že má talent, ale i Amritraj když se dobře vyspí, dovede zahrát výborně (viz loni Newport), a tak bych do podkurzu na varmana radši nešel a počkal si na případné další kolo

Cipolla vs Olejniczak
-moje sympatie patří jasně Italovi, už jen proto, že O. je haluzář prvního kalibru, Flavio ted před aopen nehrál nijak špatně, a tak věřím, že si rozehranost zachoval , jako i nasazení a pořádně to nandá Polákovi, škoda jen toho kurzu

Vasselin vs Kubot
-těžký zápas na tipování, kde bych ale kurzy viděl spíše nějak kolem 180 na 180, přece jen Kubot když se zblázní, dovede zahrát dobrý tenis, a Vasselin je spíš do haly a na antuku , než na hard, kde naopak mě přijde, že více vyniká hra Kubota, čert ví, jak to bude, no v tomto případě zas budu fandit Polákovi, ale bez tipu

Luczak vs Coelho, Delic vs Marrai, KOrolev vs Nielsen, Dancevic vs Koning, K.Beck vs Gregorc, Greul vs Ghedin, Hrbatý vs Ianni, A. Beck vs McKenzie, Capdeville vs Middelkoop, Sela vs Pospíšil, Mayer vs Bubka-zde nebude asi co řešit, hráči jsou favority a snad na tom nejsou tak špatně, aby nestačili na své soupeře, nicméne kurzy jsou nezajímavé

Sidorenko vs Thomas, Guez vs Ouahab, Goodall vs Cervenák, Šnobel vs Bemelmans, Ebden vs Petrazzuolo, Polansky vs Eitzinger, Gradhin vs Ito, Jun vs Elgin, Veic vs Verryth, G.Lapentti vs Matosevic, Milman vs Marčenko, Vagnozzi vs Propoggia, Fischer vs Im, Prodon vs Niland, Kudravcev vs Slabinski, Ascione vs Jones
-tyto zápasy jsem už neměl sílu a chut rozepsat , snad prominete :lol:

a to je pro dnes opravdu vše, GL ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Komárek Martin » stř led 14, 2009 6:25

:pekne
GL všem!
Komárek Martin
Member
Member

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř led 14, 2009 14:44

jdem se podívat na 2.kolo kvaldy na A-open, které opět má pár zajímavých zápasů .. znovu pořád budu mít nižší "sure" , nesmí se přecenovat fakt, že jde o kvaldu na grandslam :arrow:

Cipolla vs Prodon
-Ital si nakonec poradil dle očekávání s Olejniczakem, a jen tak potvrdil dobrou rozehranost z min.týdne, kterou si přivezl z Chennai, kde jako kvalifikant došel až do 2.k. hl.soutěže , a i ted má namířeno na hl.soutěž, v cestě mu stojí další hráč - Prodon .. ten sice přešel přes Nilanda po hladkém průběhu, ale Cipolla je jiný kalibr, ke všemu má Ital výhodu povrchu,zkušeností, rozehranosti a formy, věřím, že i ta motivace tam je, není co řešit
-můj tip:
výhra Cipolly (1.45 - Synottip, 7/10)

A.Beck vs Im
-Němec v 1.k. jasně potvrdil pozici nasaz.dvojky kvaldy a potrenoval zlehka s McKenziem, Im naopak tvrdě dřel ve 3 setech s FIscherem, kterého nakonec i přetlačil, a sice Japonec má nějakou tu rozehranost z min.týdne, jeho kvality se nedají srovnávat s Beckem, logicky ale kurz je patřičně nízký a tedy netipovatelný

Sela vs G.Lapentti
-Dudi si hladce poradil s naším POspíšilem, a když k tomu přidám jeho kvality i potenciál jako i fakt, že hraje na oblíbeném povrchu, tak i přes zkušenosti Lapenttiho vidím v Selovi favorita zápasu, už jen proto, že L. se dost nadřel s nezkušeným Matusevicem , bohužel nízké kurzy kolem 1.30 dělají tento zápas nezajímavým z hlediska tipování

Zemlja vs Millman
-Slovinec pro mě nečekaně smetl Evanse ve dvou setech, což mi dává napovědět, že bud Američan zápas odflákal, nebo byl Slovinec o několik tříd lepší, přikláním se spíše k první verzi, holt Evans i přes formu nezvládl tak uplně přechod na jiné prostředí , a možná i trošku unava zahrála , tak či onak Z. je ve 2.k., proti sobě má mladičkého Australana, který sice ve třech setech přehrál Marčenka, ale i tak je jistě hratelným soupeřem, ale tipovat hráče kalibru Zemljy v kurzech kolem 1.35 mě přijde o ničem, škoda

Phau vs Crugnola
-oba hráči hladce vyhráli ve svou setech, když Phau si poradil s dom.Smeetsem, což asi nebyl zas až tak lehký soupeř, to naopak Crugnola dle očekávání neměl potíže s neškodným Ionitou .. nyní ovšem čeká Itala opravdu tvrdý oříšek, a pokud Phau zvládl své 1.k. , nevidim důvod, proč by nemohl hrát i hl.soutěž, kvality, zkušenosti i rozehranost má, včetně faktu, že hraje na svém povrchu, Ital ve všem zaostává, znovu ale stejný problém, mizerně nízký kurz

Bachinger vs Satchko
-souboj dvou krajanů, kterí se jistě znají z dom.juniorských soutěží, no uvidíme, nakolik se znají, aby toho využili v postup do dalšího kola .. dle mě tam má blíže S., který působí na mě rozehranějším dojmem, když v 1.k. si poradil v pohodě ve 2 setech s Reidem (B. naopak měl tříseotvý nervák s ribou), a sice B. má přece jen více nahráno , jako i získal už nějaký ten uspěch na chall., dravý styl S., jako i fakt, že jde do zápasu jako outsider, mě lákají zkusit si tip na něj v pěkném kurzu
-můj tip :
výhra Satchko (2.45 - Synottip, 4/10)

Sirianni vs Naso
-Australan nakonec potvrdil svou formu jako i fakt, že doma je dobrým hráčem, když nakonec v dram.závěru přetlačil ve třech setech Soedu, spojením jeho rozehranosti z min.týdnu je pro mě jasným favoritem v duelu s Nasem, který sice jako kurzový outsider přešel přes Warda, no i to jsem očekával, nyní už ale Itala čeká mnohem silnější hráč , kde nečekám moc překvapení, kurzy sice mohly být lepší, ale hranice kolem 1.35 je tak nějak na urovni hratelnosti aspon někam do akovky či kombi

Brands vs Kindlmann
-souboj dvou krajanů, kde zatímco Brands prožil třísetový maraton se stastnějším koncem s Recoudercem, naopak K. si zlehka potrenoval s Lindahlem, uvidíme, nakolik zbylo sil B. do dnešního duelu, no nebýt tohoto faktu, asi bych si nebál jít do tipu na něj, ale takto i přes lepší výsledky v kariéře a hráčský potenciál se tipu vyhnu

Sweeting vs Ouanna
-Američan sice ve třech setech, ale přesto nakonec potvrdil svou roli favorita v zápase se Schukinem, a stejnou pozici bude muset potvrdit i v zápase s O., protože ten i přesto, že si poradil s Kimem (ten mě ale přijde ted krapet mimo svůj standard) je pořád hráčem franc.turnajů , spíše hraných na antuce či v hale , navíc proti S. má i slabší rozehranost a prodělanou přípravu .. pro mě konečně kurzy jsou příjemné, zřejmě bookies se zalekli uspěchu nad kimem, no já to nijak neberu v potaz, zápas se S. bude o něčem jiném, a tak si s chutí zkusím tip na S.
-můj tip:
výhra Sweetinga (1.78 - Synottip, 5.5/10)

Montcourt vs Ouahab
-oba si prožili v 1.k. třísetová dramata, s tím rozdílem, že M. to měl mnohem náročnější z hlediska fyzických i psychických sil, když jako favorit se hodně nadřel s Lopez Jaenem, nyní opět jde do zápasu jako ten, od kterého se více čeká uspěch , a není divu, Ouahab zas až tolik nehraje na hardu, letos zatím bez větší rozehranosti, ale má asi k dobru trošku více sil jako i menšího psych.tlaku .. ovšem na tip na toho, či onoho hráče to v tomto zápase nevidím

Desein vs M.Lopez
-oba hráči přešli jako ti , od kterých se spíše čekalo, že vypadnou, s tím, že M.Lopez ve třech setech porazil trápícího se H.T.Leeho , což je asi známka dobré kvality, Desein si sice poradil jen s Vemičem , ale bylo to ve dvou setech, čili uspořené síly tam asi jsou , a to je duležité, obzvlast když Lopezje hráčem, který svou výkonnost má uzce spojenou s dobrouf yzickou zdatností a pohodou ... kurzy více věří D., s čímž jen souhlasím, ten povrch i síly asi budou mluvit pro něj, jako i herní, zas na druhou stranu zkušenosti a posilující cenné vítězství v 1.k. mluví pro Lopeze, a tak se zápasu raději vyhnu

De voest vs Rehnquist
-Voest potvrdil svoje ambice na učast v hl.soutěži, když si poradil ve 2 setech s Bastlem, když se k tomu přidá jeho slušná rozerhanost , bohaté zkušenosti i povrch, nevidím důvodu, proč by nemohl přejít přes R., který sice má moje sympatie, ale ve všem ostatním pokulhává za zkušenějším soupeřem, kurzy jsou postavené hratelně, a tak si dám tip na zkušenost
-můj tip:
-výhra Voesta (1.61 - Synottip, 6/10)

Odesnik vs Lisnard
-oba hráči vypráskali v 1.k. své soupeře , oba toho mají hodně nahraného, ač Lisnard má asi těch zkušeností krapet víc, no Odesnik zas pro změnu má potenciál a dravé mládí, navíc ten povrch asi bude více sedět jemu, i tak ale přesto si nemyslím, že je Odesnik až tak velkým favoritem v tomto duelu, šance vidím vyrovnanější, a tak value je jistě u Lisnarda, ale pro mě na tip to nestačí

Luczak vs Ascione
-oba si dali pořádně do těla v 1.k., když se svými slabšími soupeři museli projít třemi sety, no více se natrápil Ascione, jako i více spotřeboval sil , navíc L. má k dobru výhodu dom.prostředí, které ho vždy dovede nabudit k lepším výkonům než normálně, jako i ten povrch asi sedí více jeho stylu .. když k tomu přidám i moje malé sympatie a dobře vypsané kurzy, rád si zkusím tip na dom.hráče
-můj tip:
výhra Luczaka (1.60 - Synottip, 5.5/10)

Ventura vs Dolgopolov
-V. je sice nasazenou devítkou kvaldy, ale i tak trošku překvapil tím, že ve dvou setech vyřadil v 1.k. Galunga, to mi jen napovídá, že asi až tak odezvdaně hrát nebude tento antukář .. jsem ale zvědav, jak si poradí s Dolgopolovem, který smetl Ilhana ve dvou setech a asi bude dost nabuzeným tímto uspěchem .. výhoda povrchu je na straně D., no oba mají celkem nečitelnou motivaci a bojovnost před zápasem, a tak právem má zápas takto vyrovnané kurzy, kde ale i já více věřím v uspěch D., ale na tip to nestačí

Bogdanovic vs Chaunac
-B. si přivezl z Noumey celkem slušnou formu a rozerhanost, díky které i nakonec přetlačil ve třech setech svého soupeře Kukuškina , což jistě nebyl zas až tak lehký hráč .. Chaunac měl proti sobě marného Lugassyho, a tak jeho postup byl o trošku snadnější .. oba hráči preferují tento povrch, no B. má přece jen lepší kvality i výsledky, a přijde mě rozehranější, dám- li to celé dohromady, rád bych šel do pěkného kurzu, nicméně B. nemám moc rád, a tak nebudu tipovat na hráče, kterého nemusím :D

Korolev vs Sidorenko, Udomchoke vs Cervenák
-oba hráči v 1.k. zlehka potrenovali a připravili se asi na těžší zápas proti sobě, K. je právem favoritem duelu, a i když S. bude kousat , přece jen kvality by se měly jasně prokázat i v tomto duelu ... navíc U. má k dobru dobrou formu a unavu Cervenáka, který včera ve třech setech si pořádně sáhnul na dno .. kurzy jsou ovšem kolem 1.30, což není zrovna dvakrát hratelné , ale do akovek či kombíků se to dá jistě použít

Hrbatý vs Ghedin
-G. sice překvapivě porazil Greula, ale i tak si myslím, že na Hrbáče to stačit nebude, ale jen asi blázen by šel do kurzu pod 1.20 na Slováka, a tak se spíš nechám překvapit, copak předvede Domino na kurtě

K.Beck vs Chiudinelli
-a máme tu do třetice dalšího Slováka, Karol Beck po nucené dopingové pauze se letos zatím dobře prezentuje a jde vidět, že se připravil na uvod sezony dobře a má chut dohnat to, co svou blbostí promarnil ... snad jsou jeho dobré výsledky opravdu natrenovanou dřinou , ale to už je jedno, pro nás je duležité , že hraje orpavdu v pohodě a má na to, aby se dostal do hl.sotuěže, v cestě mu sice stojí zkušený Svýcar, no ten by byl oříškem v případě nějaké velké formy a herní pohody, ta ted ale tolik velká není, a tak si myslím, že kurzy přes 1.50 jsou hratelné, ovšem já mám Becka na black-listu, a tak si ho tipovat nebudu

Delic vs Dlouhý
-na blacklistu mám i DLouhého (snad netřeba říkat důvody), naopak na Delice rád tipuji, a to samé udělám i v tomto duelu , kde oba hráči jsou dobře rozehraní, bez větších potíží si poradili se svými soupeři v 1.k., a tak bude záležet jen na tom, jak jim to půjde v zápase .. a zde nejvíc bude záležet na tom, jak si poradí Dlouhý se servisem a přechody na sít Delice , kdyby se mělo hrát na delší výměny, asi by měl zápas pevně v rukách Dl., ale právě skrz fakt,že Delic bude dělat bum prásk, řezané udery a rychle na sít, kde jeho 2m postava bude strach nahánět, řekl bych, že Dl. bude mít potíže strávit tento styl, zápas vidím na tajbrejky, kde doufám, bude mít více štěstí hráč , který má moje sympatie , a kterého si i tipnu v hratelným kurzu
-můj tip:
-výhra Delice (1.64 - Synottip , 5.5/10)

Mayer vs Kavčič
-Bozoljač krutě odchodil zápas s Kavčičem, no Florian toto určitě neudělá, naopak po svém treninku s Bubkou mě jen přesvědčil, že bere vážně kvaldu na Aopen, a opravdu chce letos uhrát více než loni, a tak nevidím důvod, proč by neměl vyhrát .. kruz je sice nízký, ale někam do akovek či kombíků jistě může

Polansky vs Sorensen
-těžko soudit, co čekat od tohoto duelu, zápas je pro mě vyrovnaným, i když asi trošku blíž k postupu má P., který nebude tolik unaven a má ze závěru lonské sezony i přece jen lepší formu a zkušenosti ze zápasů .. a i když asi bude mít S. mín sil k mání v tomto duelu, pořdá ten zápas vidím vyrovnanější než jsou vypsané kurzy , a tedy bych s vyhnul tipování v tomto zápase

Patience vs Poch - Gradhin
-oba letos prakticky nikde nehráli, oba spíše preferují antuku, ovšem zkušenosti, kvality a lepší výsledky v keriéře má k dobru Patience, ten navíc vyřadil i v dobré formě hrajícího Przysieznyho , a tak právem je považován za favorita zápasu, kde sice kurz je kolem 1.40, ale dá se to pořád tipovat

Dancevic vs Vagnozzi
-favorit jasný, kurzy o ničem, co víc psát

Malisse vs Lammer, Berrer vs Ebden
-i zde je pro mě favorit zápasu jasný , a i když Lammer vyřadil Peyu, ten ale hrál v dýchankovém tempu (očividně ho Doha namlsalo), a tak se není zas až tak čemu divit .. Malisse bude jiné sousto, a ačkoliv to třeba ještě herně drhne a není to ono, kvality, rozehranost a bojovnost má na své straně .. Berrer to má podobné jako Malisse s tím rozdílem, že proti němu stojí ještě víc slabší soupeř ... kurzy jsou kolem 1.30, což je sice na tip málo, ale na zkoušku do akovek a kombíků to určitě jde

Dorsch vs Elgin
-Bennie si poradil celkem snadno s krajanem Flockem, navíc když se k tomu přidají i jeho kvality , zkušenosti a potenciál, tak jistě má více v zápase s Elginem, který sice loni taky něco málo dobrého uhrál, ale pořád to ještě není tolik, aby se mohl rovnat hráčům urovně Dorsche , navíc včera s Junem ve třech setech spotřeboval hodně sil, které by mohly chybět v souboji s dalším těžkým soupeřem .. kurzy jsou pro mě přijatelné, a tak si znovu zkusít tipnout Dorsche
-můj tip:
-výhra Dorsche (1.59 - Synottip, 6/10)

Stoppini vs Veic
-fakt, že S. vyřadil Bohliho , je více než výmluvným, navíc je slušně i připraven na kvaldu, a tak nevidím duvodu, proč by neměl jít dal, Veic jistě není těžkým protivníkem, škoda jen toho kurzu, který nestojí ani za tu akovku

Stadler vs Snobel
-St. sice neměl kdo ví jaký skvělý závěr lonské sezony, ani tu přípravu na kvaldu neměl super, přesto když dokázal ve dvou setech vyřadil rozehraného Faurela, asi na tom nebude tak špatně, Snobl je jako vždy velkou neznámou na kvaldách , oba hráči staví svou hru na servisu, a tak bude záležet na jednom využitém brejku anebo zvládnutém tajbrejku .. i proto jsou kurzy tak vyrovnané, a protože St. nemám moc rád, a Snobel je Cech , je jasné, komu se bude fandit :D

tolik z 2.k. kvaldy, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř led 14, 2009 15:08

Synot se nám odhodlal konečně vypsat i CF zápasy v Aucklandu a Sydney, a tak i pár slov k nim

Querrey vs Almagro
-půjde jistě o vyrovnaný duel, kde nevidím žádného favorita, však i kurzy to tak vidí, a tak v tomto zápase lze jen těžko hledar kritérie, dle kterých by se mělo tipovat, možná by šlo zkusit over, no já budu fandit ALmagrovi, zatím vypadá na turnaji bojovně a jeho styl , a celkově osobnost je mi mnohem milejší než Querrey, ale samosebou to na tip nestačí :D

Del Potro vs Trojckij
-včerejší křest ohněm s Gulbisem zvládl JMDP na jedničku, a tak dnes jen musí potvrdit to, že i letos asi bude pokračovat ve stejném duchu, v jakém loni začal ... kurzy jsou bohužel dost nízké, no kdo rád nerváky nad mini-kurzy, jistě si to dá někam do akovek :-)

Kolschreiber vs Ferrer
-Němec mě přivodil velký adrenalin v zápase s JCF, když jsem ho divoce tlačil k výhře, nakonec se tak stalo a mě se ulevilo :D ... a nyní ho čeká ještě kvalitnější a houževnatější soupeř, shodou okolností taky Spaněl .. zde už myslím, že sázkovky krapte ustřelily, jistě K. je rozehranej dobře, ale ty síly chybět asi trochu budou, Ferrer rozhodně není žádné ořezávatko, a pokud našel motivaci na včerejší zápas, tak snad ji bude mít i na tento .. když to dám dohromady, asi by stálo za zkoušku jít do kurzu kolem 2.00 na Spaněla

Soderling vs Isner
-oba svou hru opírají o servis, ač S. samosebou má pestřejší škálu uderů , však asi i díky tomu je na tom lépe v žebříčku :D .. to ale sem nepatří, pro nás je duležité, že zápas bude asi o držení servisu do tajbrejku či max. o jednom proraženém servisu, a tak se tu nabízí tipy na over u počtu her , anebo handicap na Isnera .. bohužel sázkovky jsou si vědomy onoho overu, a tak vypsaly celkem "vycůranou" hranici 22.5 her, což je pro mě nehratelné, a tak vylučovací metodou mi zůstal jen handicap, který už se dá zkusit
-můj tip :
výhra Isnera v handicapu +3.5 games (1.85 - Synottip, 5.5/10)

==============================================

Gasquet vs Chardy
-souboj dvou krajanů, kde hlavně Chardy asi hodně překvapuje .. těžko soudit, co se bdue dít v tomto zápase, no já samosebou přeji outsiderovi duelu, ale na tipování to nevidím

Nalbandian vs Hewitt
-hmm, tak tomu říkám zajímavý duel .. určitě diváci udělají své, Hewitt asi se taky hecne na Nalbu, to samé snad i udělá Nalba , ač ten asi vzhledem ke své slabé rozehranosti se spíš bude nad sebou rozčilovat, než povbuzovat .. H. ukázal v duelu s Tips. bojovnost a zdravou morálku, a věřím, že toto mu vydrží i na zápas s Nalbou .. zas tedy půjde o to, kdo více využije brejků a kdo mín ztratí svých servisů , no vzhledem k tomu, že Hewitt je můj oblíbenec a Nalbu nemusím, je jasné, komu budu fandit :D .. z hlediska tipování je to už horší , a tak jen pro skalní fandy obou tenistů doporočuji tipovat :-)

Djokovič vs Ančič
-zde jsem původně uvažoval o hcp na Ančiče, no když jsem se podíval, že mají u Synotu 3.5 games (srovnejme třeba se zápasem Soder vs Isner), tak mě to přišlo jako pěkná zlodějina :? .. no nic, tak aspon budu mít o jeden zápas mín natipovaný, taky nevadí , akždopádně budu fandit Mariovi :mrgreen:

Tsonga vs Nieminen
-oba tenisty nemusím, ale souhlasím s tím, že Tsonga je favorit duelu, ale protože už jsem z toho všeho psaní unavenej, víc k tomu psát nebudu :lol:

GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod sis » stř led 14, 2009 19:16

:pekne :pekne :pekne pro mě úžasný přehled, tenis mě teda nic neřiká, ale tady na tokovej rozbor a přehled valím :zbunj:
Kdo nehraje, nevyhraje! Ja hraju, ale nevyhraju :-)
sis
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec