nety777 píše:teï jsem dlouho nevsázel zaèal jsem asi pøed 2 tejdnama a už jsem 1850 Kè v mínusu
no ja jsem ted mel taky dobrých 14 dní napøíklad z kombinátorù jsem mìl výhry jako 3 Kè nebo 7Kè
To je akorát na to dát to na doplacení piva a jít domù
Moderátor: Moderátoři
nety777 píše:teï jsem dlouho nevsázel zaèal jsem asi pøed 2 tejdnama a už jsem 1850 Kè v mínusu
Dafaa píše:... a nestydím se za to.
Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".
Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.
Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek.
P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi.
polopes píše:Dafaa píše:... a nestydím se za to.
Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".
Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.
Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek.
P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi.
Jestli sázíš jeden tiket za 1000,- a dennì máš prùmìrný výdìlek 3200,- tak si pravdìpodobnì nejlepší sázkaø na svìtì
!!!GRATULUJU!!!
qwertyy píše:
pøesnì tak, ale na jednu stranu je to dobøe, že ti obzvláš? úspìšní, kteøí mají výnos prùmìrnì 300% vkladu dennì se tím dokáží správnì prezentovat a ostatní si pak mohou utvoøit o takových osobách vlastní míòìní a ví s kým mají tu èest
polopes píše:qwertyy píše:
pøesnì tak, ale na jednu stranu je to dobøe, že ti obzvláš? úspìšní, kteøí mají výnos prùmìrnì 300% vkladu dennì se tím dokáží správnì prezentovat a ostatní si pak mohou utvoøit o takových osobách vlastní míòìní a ví s kým mají tu èest
Aspoò se èlovìk pøi sázení u takových pøíspìvkù zasmìje a odreaguje od stresu pøi sledování livescore.
Jen nevím proè lidi poøád zbyteènì lžou a co tím sledujou.
kali píše:Jojo, nemam(e) co delat v PROFIteamu, protoze o 300% uspesnosti se mi (nam) muze jen zdat
To Dafaa: Co takhle sponzorsky dar? Nechces platit pronajem hostingu a domenu pro tohle forum? Jednalo by se jen zhruba o 1/4 tveho denniho vydelku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník