Kolik vydìláte?

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod zirkonxx » čtv srp 19, 2004 19:42

nety777 píše:teï jsem dlouho nevsázel zaèal jsem asi pøed 2 tejdnama a už jsem 1850 Kè v mínusu :lol:

no ja jsem ted mel taky dobrých 14 dní napøíklad z kombinátorù jsem mìl výhry jako 3 Kè nebo 7Kè :oops:

To je akorát na to dát to na doplacení piva a jít domù :lol: :lol: :?
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Mimo stálý práce vydìlávám hlavnì vsázením....

Příspěvekod Dafaa » čtv srp 19, 2004 22:42

... a nestydím se za to. :)

Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".

Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.

Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek. :)

P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi. :)
Dafaa
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » úte srp 24, 2004 17:35

Já vydìlám tak okolo 5000kè mìsíènì,ale je to rùzné hold i sázkaø má své dny :D
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Re: Mimo stálý práce vydìlávám hlavnì vsázením....

Příspěvekod polopes » úte srp 24, 2004 17:58

Dafaa píše:... a nestydím se za to. :)

Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.

P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi. :)

Jestli sázíš jeden tiket za 1000,- a dennì máš prùmìrný výdìlek 3200,- tak si pravdìpodobnì nejlepší sázkaø na svìtì :D :D :D :D :D

!!!GRATULUJU!!!
polopes
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » úte srp 24, 2004 18:39

polopes píše:
Dafaa píše:... a nestydím se za to. :)

Jestli sázíš jeden tiket za 1000,- a dennì máš prùmìrný výdìlek 3200,- tak si pravdìpodobnì nejlepší sázkaø na svìtì :D :D :D :D :D

!!!GRATULUJU!!!

pøesnì tak, ale na jednu stranu je to dobøe, že ti obzvláš? úspìšní, kteøí mají výnos prùmìrnì 300% vkladu dennì se tím dokáží správnì prezentovat a ostatní si pak mohou utvoøit o takových osobách vlastní míòìní a ví s kým mají tu èest :wink: :idea:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod polopes » úte srp 24, 2004 18:50

qwertyy píše:
pøesnì tak, ale na jednu stranu je to dobøe, že ti obzvláš? úspìšní, kteøí mají výnos prùmìrnì 300% vkladu dennì se tím dokáží správnì prezentovat a ostatní si pak mohou utvoøit o takových osobách vlastní míòìní a ví s kým mají tu èest :wink: :idea:

Aspoò se èlovìk pøi sázení u takových pøíspìvkù zasmìje a odreaguje od stresu pøi sledování livescore.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jen nevím proè lidi poøád zbyteènì lžou a co tím sledujou.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
polopes
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » úte srp 24, 2004 19:54

polopes píše:
qwertyy píše:

Aspoò se èlovìk pøi sázení u takových pøíspìvkù zasmìje a odreaguje od stresu pøi sledování livescore.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jen nevím proè lidi poøád zbyteènì lžou a co tím sledujou.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

no když je to baví....jak øíkám aspoò po takovýmto pøíspìvku poznáš, že se jedná o profesionálního sázkaøe kterej(á) si zajde obèas do tipáèe zahodit dvaadvacetikorunu :wink:
myslím že tohle téma je celkovì onièem, ikdyž možná díky nìmu objevíme další superstar na tomhle fóru, ale to už by to tu vypadalo skoro jak na zeleným lama-chatu
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

:-)))))

Příspěvekod AC_28 » úte srp 24, 2004 20:40

myslim si /nic v zlom teda/ ze nie je pravdepodobne ze by slecna / pani Daffa triafala denne kurz minimalne 4... hovori o priemernom zisku 3200 denne za liter... suhlas s polopsom... takuto zensku by buukis prosili nech netipuje... :-))) napriek tomu ze sa odprezentovala dost brutalnymi skandinavskymi away winmi s kurzami cez 3... avsak z vlastnej skusenosti viem, a je v mojich skromnych schopnostiach trafit cca 1 takyto kurz do tydna... ak niekto toto dokaze hoci len kazdy 3 den, je v mjich ociach kral tiperov... :-))))))

GL kolegoveee :-)))))))))))))
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » úte srp 24, 2004 21:30

Jojo, nemam(e) co delat v PROFIteamu, protoze o 300% uspesnosti se mi (nam) muze jen zdat :lol: :lol: :lol:

To Dafaa: Co takhle sponzorsky dar? Nechces platit pronajem hostingu a domenu pro tohle forum? Jednalo by se jen zhruba o 1/4 tveho denniho vydelku... :idea: :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod polopes » úte srp 24, 2004 22:24

kali píše:Jojo, nemam(e) co delat v PROFIteamu, protoze o 300% uspesnosti se mi (nam) muze jen zdat :lol: :lol: :lol:

To Dafaa: Co takhle sponzorsky dar? Nechces platit pronajem hostingu a domenu pro tohle forum? Jednalo by se jen zhruba o 1/4 tveho denniho vydelku... :idea: :wink:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
polopes
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec