Koutek J.R. (aneb návrat starého kozla po letech)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát led 16, 2009 15:31

tak a máme tu poslední kolo kvaldy, a zároven už je i nalosovaná hlavní soutěž A-open, kurzy ještě na Synotu nemají, a tak se pustíme do kvaldy .. co se týče kvalifikací, je vždy rozumné vypustit zápasy nejvýše nasazených hráčů, já obvykle dělám první dva, ale že jde o tolik zápasů, radši dám první tři - a tak vynechám zápasy A.Becka, Sely a Phau , no a na zbytek se ted podíváme podrobněji

Berrer vs Dorsch
-Berrer znovu naráží na německého krajana, když v 1.k. si poradil s Kamkem (včera pak lehce vyřadil Ebdena) , nyní tedy na něj narazí o třídu lepší Dorsch, který si celkem v pohodě poradil ve dvou předchozích kolech se svými protějšky (Elgin, Flock) .. kurzy více věří zkušenějšímu Berrerovi, no i já se k němu přikláním, i ten kurz kolem 1.65 se dá jistě zkusit , no já na tip raději nepůjdu

Malisse vs Dancevic
-první zajímavý duel této kvaldy, terý svedl dohromady dva kvalitní tenisty, kde jeden se po marné sezoně rozjíždí a pokouší o návrat mezi tenis.špičku , a ten druhý sem tam vynikne více, sem tam méně .. kvality jsou dle mě na straně Xaviho, věřím, že i motivačně a formou je na tom solidně, stejně jako je i dobře rozehrán, to samé platí sice i pro Dancevice, no ty kvality by tam měly rozhodovat, jako i větší bojovnost (ač pro změnu horká hlava Xaviho bývá problém, zde si myslím, že to bude ku prospěchu) .. škoda jen toho nižšího kurzu, mohl být vyšší , ale i tak se to dá zkusit někam do akovky

Delic vs Mayer
-oba ve skvělé formě a pohodě, oba mají své kvality na hardu, ale bohužel jeden z nich bude muset odejít smutnější z A-open, kurzy jsou vyrovnané a já jen souhlasím, zde opravdu bude rozhodovat štěstí a maličkosti, no a protože moc mayera nemusím, budu fandit AMíkovi

Hrbatý vs Chiudinelli
-Domino zatím díky snadnému losu už hraje o postup do hl.soutěže, no ted má proti sobě nevyzpytatelného Svýcara, který zdá se , chytíl dobrou formu a pohodu, když vyřadil Jenkinse a zejména pak K.Becka, který hrál také v dobré formě .. pro mě to znamená jedno, vyhnotu se tipu na Domina, ten totiž zas určitě nemá top-formu a ani zdaleka to není to, co bývalo, a když už Svýcar sestřelil Becka, proč by ne Hrbáče, navíc opět v pěkném kurzu

Kindlmann vs Naso
-Kindlmann postupně vyřadil Lindahla a Brandse, a vcelku hladce, no troufám si tvrdit, že soupeři zas nekladli tuhý odpor, ten ale bude klást jeho dnešní soupeř, Ital Naso, který co by outsider nejdřív vyřadil Warda, a pak hlavně ve třech setech favorizovaného a ve formě hrajícího domácího hráče Sirianniho .. to mě napovídá, že Ital se jistě nedá i dnes a bude chtít opět z pozice outsidera zabojovat .. dle mě má lepší herní projev , jako i výkonnost, navíc je mi milejší, a vzhledem k postaveným kurzům, si nakonec zkusím opět tipnout tohoto hráče
-můj tip:
výhra Naso (1.93 - Synottip, 5/10)

Korolev vs Udomchoke
-další zajímavý zápas, který dle mě bude dost vyrovnaný, už jen proto, že Thajec má slušnou formu a rozehranost , Korolev naopak své kvality, včetně té rozehranosti, i když ta forma asi bude o trošku menší .. sil mají jistě oba dosti, a tak rozhodnou asi maličkosti .. zápas je dle mě mnohem vyrovnanější, než napovídají kurzy, takže value je jistě na Ud., no ale pro mě na tip to není

Cipolla vs Kudravcev
-Flavio je můj černý kun kvaldy, a i ted mu budu v+řit, už na US open loni ukázal Ital, že hard mu sedí, letos pak v Chennai se blýsknul, no a i ted v kvaldě podává skvělé výkony, které mu zatím stačily na porážku Prodona a Olejniczaka .. proti němu bude stát mladý Rus, který je sice rozehrán, no do posl.kola kvaldy se dostal spíše díky dobrému losu (Middelkoop , SLabinsky) .. nyní ho čeká o hodně kvalitnější soupeř, který bude mít chut a motivaci uspět, k dobru má zkušenosti i formu, pro mě není co řešit
-můj tip:
výhra Cipolla (1.47 - Synottip, 7/10)

Rehnquist vs M.Lopez
-R. celkem překvapivě včera porazil Voesta, no když jsem se díval na stats, řekl bych, že spíš Voest se porazil sám .. to Lopez si zatím svou učast na Aopen užívá, když vyřadil postupně Leeho a Deseina, nyní má před sebou dalšího hratelného soupeře, a tak kdo ví, zda tento antukáře nakonec nebude hrát hl.soutěž .. zápas je dle mě naprosto vyrovnaný, a tak asi mírná value bude u Spaněla .. pro mě ale jinak no bet

Luczak vs Odesnik
-L. projevil ve svých zápasech bojovnost, dkyž vždy zvítězil ve třech setech (Coelho, AScione), no O. naopak si poradil snadno ve dvou setech jak s Lisnardem, tak i s S.Gonzalezem .. těžko soudit, kdo vyhraje, Peter hraje doma, je více rozehraný a přijde mě i v dobré pohodě a formě, Od. pro změnu má svůj herní potenciál, a taky nehraje nijak špatně .. kurzy jsou právem vyrovnané, no já bych se stejně i tak přikláněl více k Luczakovi a jeho síle před dom.publikem, ale na tip to nebude

Polansky vs Patience
-těžko i zde soudit, kdo asi může vyhrát .. Polansky má více zkušeností s hardem, jako i je to jeho preferovaný povrch , zas proti Pat. nemá zkušenosti, kvality .. Pol. vyřadil Eitzingera a Sorensena, Pat. pro změnu Przysieznyho s Gradhina .. oba tenisté tedy budou pořádněji otestováni až v posl.kole kvaldy .. pro mě vyrovnaný zápas, kde budu fandit Pat., ale jinak no bet

Stadler vs Stoppini
-Němec nakonec ukázal, že i přes menší rozehranost má slušnou formu a daří se mu v kvaldě, navíc se ani zatím moc nezapotil .. to naopak Ital si zkusil v zápase s BOhlim, a pak s Veicem .. tak či onak si ale myslím, že k výhře má blíže Stadler, přece jen má lepší potenciál, styl hry a ten povrch mu je asi i bližší .. kurz kolem 1.75 se dá jistě zkusit

Sweeting vs Ouahab
-Sw. pokračuje dál ve své skvělé formě, a nejen to, prokazuje i velkou bojovnost a nasazení .. jeho hra je přímo vyšitá na hard, však taky je to jeho oblíbený povrch .. proti němu stojí celkem překvapivě antukář Ouahab, který postupně vyřadil Gueze a dalšího frantíka MOntcourta, oba vyřadil ve třech setech, přičemž ten včerejší s M. byl pořádný maraton .. a to nejspíš i rozhodne, Sw. má dost sil, formu, pohodu a výhodu povrchu, Ouahab naopak nejspíš bude trošku unaven, navíc má před sebou dalšího těžkého soupeře .. co dodat
-můj tip:
výhra Sweetinga (1.57 - Synottip, 6/10)

Ventura vs Chaunac
-zde opravdu nevím, kdo z koho , ale ventura mě přijde v lepším herní projevu i nasazení, navíc je krapet líp rozehranost.. alle i tak udělám to klasické no bet

===============================================

jinak z turnajů ATP se dá jistě zkusit zahrát někam do kombi Del Potro s Nalbou, věřím, že si užijí svoje letošní turnajové uspěchy .. no a to je pro dnes vše, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob led 17, 2009 11:23

tak nakonec posl.kolo kvaldy mi tolik radosti neudělalo, když mě nevyšel v akovce last match Sweeting :roll: :cry: , čímž jsem i vlastně jeden ze svých tipů udělal neuspěšným, no o to více se to musí napravit při následující hlavní soutěže .. té budu věnovat veškerou pozornost, i na úkor serie A, která jistě počká na příští víkend, holt tenis je tenis :D

abych to pořád nevypisoval, tak tipy budou výhradně jen ze Synotu, pokud by šlo i jinou sázkovku, zmíním ji .. jinak hranici u sure snížím o 0.5 - 1 stupen, přece jen v 1.k. je příliš mnoho otazníků, což by měla být i rada pro vás, nepřehánět s vklady, a radši využít kvanta zápasů k sestavení kombíků :wink:

tak a jdem se podívat na tu hromadu zápasů .. abych si ušetřil zbytečné vypisování, nejdřív vypíši zápasy, které mají jasné favority s mini-kurzy,a kde nečekám překvapení :arrow:

Simon vs Andujar, Del Potro vs Zverev, Nalbandian vs Gicquel, Ferrer vs Gremelmayer, Fish vs Groth, Tipsarevič vs Hernandez, Karlovič vs Gimeno, Verdasco vs Mannarino, Trojckij vs A.Martin, Gulbis vs Montanes, A.Murray vs Pavel, Robredo vs reynolds, Safin vs Navarro , Federer vs Seppi, Nadal vs Ch.Rochus, Tsonga vs Monaco, Soderling vs Kendrick, Štěpánek vs N.Lapentti, Gasquet vs Junquiera, Monfils vs Vassallo, Cilič vs Anderson, Guccione vs Devilder, Almagro vs Massu

Y.H.Lu vs Bellucci
-sázkovky více věří Luovi, který daný povrch preferuje, jako i v tom prostředí se asi cítí líp oproti antukářovi Belluccim, který spíše hrává v Již.Am. , respektive v Evropě .. loni si sice v druhé polovině B. zkusil zahrát na většině ATP turnajích hraných na hardu, no spíš jen sbíral zkušenosti s kvalitními tenisty, a celkově s tím povrchem .. letos před A-open si zkusil kvaldy v Brisbane a Aucklandu, oběma neprošel, ale myslím, že to stačilo na nějakou tu dostatečnou rozehranost a aklimatizaci, to samé samosebou platí i o Luovi, a tak se dá čekat vyrovnaný zápas , kde může postoupit jeden i druhý, i díky tomu, že Lu nemá zas tak stoprocentní kondici a nemusel by vydržet tempo v případném 4. či 5. setu .. zde bych viděl mírnou value u B.

Baghdatis vs Benneteau
-Marcos toho po skvělých sezonách 2006 a 2007 loni mnoho nepředvedl, potýkal se se zraněními, i trošku s menší motivací do zápasů, za vše je pak výmluvný závěr sezony, kdy ve 4 turnajích třikrát skrečoval uprostřed rozehraných zápasů , snad se už dal psychicky i zdravotně do kupy a bude hrát svůj standard, v přípravě na A-open měl nějaké dobré náznaky, když porazil Ciliče s Ljubou, tak uvidíme, jak si poradí s Ben., který v přípravě sice sehrál turnaje v Brisbane a Sydney, ale bez valných výsledků a tak by Marcos mohl mít dobré vyhlídky na postup dál, konec konců A-open má rád a tamní prostředí mu sedí, rozhodně více než proevropskému Ben .. kurzy jsou kolem 1.50 , což je trošku pod, čekal bych spíš tak 1.60, no ale do kombi nebo akovky se to dá zkusit

Bolelli vs Vliegen
-B. loni neměl až tak špatnou sezonu, ve které se seznamoval s tenis.špičkou a turnaji ATP na všech površích a prostředích, závěr sezony navíc zvládl celkem slušně, a tak se dalo čekat, že i do přípravy na A-open se pustí zodpovědně, a taky že ano, zahrál si Hopmann Cup(mimochodem, takový drb, Bol. byl vyřazen z reprezentace Itálie pro D-cup v min.sezoně, a i proto je podivné, že nyní hrál na Hopmann Cupu :-) ), kde porazil SImona a prohrál se Safinem, v Sydney si pak poradil s krajanem Staracem a ve 2.k. nestačil na Tsongu, a tak nějaká ta rozehranost tam asi bude .. Vliegen zas tolik přípravě nedal, zkusil si jen turnaj v Doha, kde prožil nervák s Hernandezem a pak potrápil ve 3 setech Kohl, od té doby nehrál, a tak asi se dá více čekat od Itala, no kurzy kolem 1.55 mě přijdou přehnané, rovinu bych viděl někde kolem 1.65-1.70, a tak bych zápas raději vynechal

Chardy vs Daniel
-Ch. je brán jako jasný favorit v tomto zápase, obzvlášt poté, co po rozpinku v Doha (1.k. Petzschner) na turnaji v Sydney prošel kvaldou a vypadl až ve CF s Gasquetem, když předtím vyřadil vysmátého a řvoucího Stěpánka a znuděného Andrejeva , čímž chci nenápadně dát najevo, že sice uspěch to byl, ale spíš vlivem stastných shod okolností .. pořád platí, že Ch. je spíš hráč na antuku či do haly na koberce, než na klasický hard..Daniel loni prokázal dobrý skok ve své výkonnosti, když vyhrál 4 chall., dvakrát byl v nich ve finále, no na turnajích ATP spíše sbíral startovné, stejně jako na občasných turnajích na hardu..ted před A open si Daniel zkusil domácí turnaj v Sao Paolu, kde v 1.k. přetlačil Vicenteho, pak ale z turnaje odstoupil udajně pro zranění, no řekl bych, že se mu spíš nechtělo tam dál hrát .. pak už nikde nehrál, a tak se dá říci, že jeho příprava byla nulová, a v Austrálii je Marcos za startovným a dovolenou .. nicméně i tak bych si dal pozor na riziko tipu na Chardyho, kurz kolem 1.30 je hodně nízký vzhledem k riziku zápasu, a tak bych se tomu raději vyhnul

Peztschner vs Dabul
-P. loni udělal průlom ve své kariéře, když vedle dvou finálí na chall. a 2.k. na WIM, kde v pěti setech potrápil Ančič vyhrál v závěru sezony turnaj ATP ve Vídni co by kvalifikant .. přípravu na A-open ovšem zas tolik nebral vážně, sehrál jen turnaj v Doha, kde po porážce Chardyho vypadl s Murrayem, a dál už nic, ač tedy v obou turnajích hrál i debly, a tam si něco málo nahrál také..no ovšem jeho soupeř Dabul krom porážky v Sao Paolu v 1.k. od Dutra Silvy nehrál vůbec nikde, a tak i zde se nedá mluvit o nějaké přípravě .. a tak o tipu asi rozhodne fakt, že P. preferuje hard a oproti antukářovi Dabulovi má k dispozici kvalitní servis a lepší udery, malý běhavý Dabul toho asi moc nevzládne na tak rychlém povrchu..je otázkou, zda jít do kurzu kolem 1.35 , no kombík či akovka to snesou

Ferrero vs Santoro
-dva zkušení hráči se utkají v 1.k. na grandslamu, a to značí jen jedno, velký drama, obzvlast u Santora to bývá tradicí, a i přes nevýraznou přípravu obou tenistů si nemyslím nic jiného..a tak bych rozhodně upustil od nic neříkajícího kurzu na JCF , a radši si zkusil tip na over u počtu her, protože at už bude jakákoliv hranice, s kurz.hladinou kolem 1.25 bude celkem nízká, a tak se to dá zkusit, bohužel u Synotu to ještě není vypsané, a tak tipovat nemohu :(

Granollers vs Gabashvili
-Gran po skvělé antuce se loni předvedl celkem solidně i v závěru sezony v hale, a tak asi není divu, že se svým servisem se ted v přípravě na turnaji v Chennai prostřílel až do SF , pak sice v Aucklandu vypadl ve třech setech už v 1.k. s Gulbisem, ale v obou turnajích sehrál i obstojně debly, a tak to dle mě nijak nesnižuje jeho solidní rozehranost a přípravu .. Gab. naopak trošku pokulhával v přípravě, dkyž v Brisbane sice prošel kvaldou, ale pak v 1.k. nestačil na Mathieho a ted v Sydney vypadl už v 1.k. kvaldy, když narazil na rozjetého Malisseho, takže možná snaha o přípravu byla, ale holt nepřišly výsledky, což by mohlo v tomto zápase rozhodnout..oba hráči jsou tenis.univerzály, kde spíše tíhnout víc k antuce, ovšem Gran. má kvalitní servis a hru na síti, ke všemu jeho rozehranost mi přijde lepší, a protože kurzy jsou vypsaný jakž takž na urovni, tak si aspon tento zápas tipnu, at vubec něco mám natipované z toho 1.k. :lol:
-můj tip:
výhra Granollerse (1.60 , 6/10)

Calleri vs Garcia Lopez
-Calleri loni krom uvodu sezony na hardu a pak antuky prakticky zbytek sehrál v odpočinkovém tempu, a šlo to vidět i na výsledcích, kdy vlastně od SF ve Stutghartu z konce června sehrál 11 turnajů a jen dvakrát v nich porazil(nejspíš omylem) nějakýho Mullingse a prakticky ještě dítě Krajicka :D .. letošek nezačal vubec jinak, v Brisbane i Aucklandu vypadl hned v 1.k., ač tedy Tsonga asi byl těžký oříšek, o Gicquel byl více hratelným přesto nic .. haluzář G.L. letos ale vubec nikde nehrál a vzhledem k tomu, že jeho halový závěr sezony byl stejně komický jako Calleriho, je asi těžké najít favorita tohoto duelu..sázkovky nakonec více věří rozehranějšímu C., který přece jen má spolehlivější servis a celkověpřístup ke hře .. kurzy kolem 1.55 mě ale přijdou dost nízký, zas až takový favorit není, a tak bych si bud zkusil over na počet her, anebo vubec netipoval tento zápas

Berdych vs Ginepri
-tak a jdem na prvního českého hráče účastnícího se grand-slamu..Berdych v přípravě jasně naznačil, že víc než o výsledky mu jde o fajn dovolenou v australském prostředí , sice se může stát, že najde motivaci do Aopen, a bude bojovat jako lev , ale bez té rozehranosti a formy to půjde těžko, a sice Gin. na tom není o moc lépe, přesto bych radši využil nízkých kurzů na B., a zkusil nějaké tipy proti němu, at už v hcp., nebo overech na počet her , rozhodně bych ho ale nehrál za ty směšně malé kurzy

Golubev vs Fognini
-G. sice v Sydney i Brisbane vypadl už v 1.k. kvaldy, ale měl smulu, že chytil rozjetého Luczaka a Koroleva, i přesto ale má svoje dobré předpoklady k uspěchu v tomto zápase, vždyt loni na hardu nehrál nijak špatně a závěr sezony sehrál famozně, když v PEtrohradě z kvaldy dokráčel až do finále, kde mu dal stopku Murray a poté vyhrál turnaj v Astaně .. F. prakticky od vyhraného antuk.chall. v září lonského roku jen 4 turnaje, kde vypadl hned v uvodech, ted ani nikde nehrál, a tak o jeho formě, rozehranosti se nedá mluvit, když se navíc vezme v potaz, že je to hráč spíše pro antuku, tak vše napovídá jít do tipu na G., otázkou je, zda má smysl zkoušet ten kurz kolem 1.50 , no je to na hraně, a tak spíš do kombíků či někam za málo

Hanescu vs Hernych
-další český hráč v akci .. tentokrát v souboji s nevyzpytatelným Hanescem, který jednou zazáří, jak na potvoru , když se to nejmín čeká, a pak zas shoří, opět jak na potvoru, když se to nejmín čeká .. ted to příkladně ukázal v přípravě na Aopen, když po slušném výkonu v Doha (CF) vypadl hladce v aucklandu už v 1.k. s Monacem .. uvidíme, co ted předvede Rumun, no Her. měl nějakou tu přípravu, ovšem nic moc výsledky, a sice povrch by mu měl sedět, nevím, zda to bude stačit na Hanesca, ale zde zas člověk neví, s jakou nastoupí do zápasu, a tak bude nejrozumnější vyhnout se nízkému kurzu a vubec netipovat

Ljubičič vs Kunicin
-L. loni po solidní uvodu sezony zbytek tak nějak proflákal a prospal, očividně jeho zájmy nebyly u tenisu, no a tak by se zdálo, že letošek bude chtít trošku dohnat, no začal hrát až ted na exhibici v Koyoongu, kde ale vše, co hrál, prohrál (Baghd, Gonz, Moya), a tak se nedá asi mluvit o nějaké rozehranosti a dobré přípravě, a kdo vůbec ví, s jakou motivací a přístupem nastoupí do Aopen, to u K. asi nebude žádných pochyb, že zápas sehraje naplno , s chutí porazit kvalit.tenistu a dostat se do 2.k., otázkou je, co jeho herní možnosti, protože v Brisbane i Sydney vypadl velmi rychle v 1.k., a tak i zde se nedá mluvit o nějaké mega-formě .. tak či onak kurz kolem 1.35 na Lj. je bláhovostí, a tak spíš zkusit nějaký ten tip na Kun., at už v hcp či normálně

NIeminen vs Mathieu
-oba si asi musí stěžovat na smůlu v lose, ale holt takový už to někdy bývá, oba mají skvělou rozehranost, ač Jarkko mě přijde mnohem víc v pohodě a při chuti, ale PHM taky není na tom špatně, navíc má své kvality, a tak půjde jistě o kvalitní a napínavý zápas, kde asi i já vidím vítěze ve Finovi, ovšem tipovat ho nebudu už pro mé antipatie k němu

F.Lopez vs G.Muller
-manekýn Lopez sice v singlu hrál az ted v Sydney, kde hned v 1.k. vypadl s Nieminenem, no v deblu si v Doha s Nadalem zahráli finále, a i v Sydney si zkusil debla, takže jakž takž rozehrán bude, ovšem zda to bude stačit na taky dobře rozehraného Mullera, to už těžko říci .. oba tenisté preferují tento povrch, oba tenisté svou hru staví na kvalitním servisu, a tak bude záležet, jak jim to tam bude padat, a kdo bude mít více štěstí v tajbrejku..v tomto případě vidím šance obou tenistů vyrovnaněji, než sázkovky, ač tedy u L. je známo, že na grandslamech hraje o stupen s větším nasazení , i tak si ale nemyslím, že kurz kolem 1.50 je výstižný, spíš tak 1.60

Melzer vs Nishikori
-těžko soudit, co si myslet o tomto nevyzpytatelném duelu , Melzer si zkusil v přípravě turnaje v Brisbane a Sydney, ovšem nic moc tam neuhrál , no Nishikori se blýsknul v Brisbane, ovšem v Aucklandu pak skrečoval už v 1.k. s Ferrrerem, a tak ted kdo ví, jak je na tom ten a ten, i proto jsou kurzy vyrovnané , a já se nedivím, sám nevím, kdo z koho

Kohlschreiber vs Querrey
-K. si určitě nemůže stěžovat na špatnou přípravu na Aopen, po CF v DOha si zahrál i CF v Acuklnadu, kde ovšem ale k zápasu s Ferrerem nenastoupil , samosebou skrz "zdrav.potíže", no spíš se asi chtěl trošku setřit na grandslam, aby byl plně fit a v dobré kondici, možná ale udělal špatně, protože kdyby šel do toho zápasu a vyřadil Ferrera, mohl si v SF zkusit potrénovat se svým soupeřem z 1.k. - Querreym , který se také dobře předvedl, když na daném turnaji vypadl až ve finále s Del Potrem .. oba hráči jsou tedy rozehraní, ve formě, povrch jim nevadí, a tak rozhodnou maličksoti, třeba právě herní styly obou hráčů, kde třeba Kohl. mě přijde, že má pestřejší uderové možnosti a je lepší na returnu, na druhou stranu, když to bude dobře pálit Querreymu, nejspíš se hra dostane do tajbrejku, a tam už to bude o náhodě .. kurzy více věří Němcovi, no já bych to viděl na vyrovnanější zápas, přece jen finalista z Aucklandu, to už je známka formy a kvality

Serra vs Karanušič
-když si vezmu, že v 1.k. hraje proti sobě Nieminen a Mathieu, a ted tady hrají tito dva, tak mě to přijde jako velká nespravedlnost, no ale což, stalo se , a tak se z 2.k. na grandslamu bude radovat bud frantík, nebo jeho chorvat.soupeř, blíže k tomu bude mít asi Serra, který má přece jen lepší přípravu za sebou, jako i kvality k dobru, ale hrát ho za těch 1.25 je bláznovina

Clement vs Stachovskij
-vyrovnané kurzy jasně říkají, že půjde o napínavý duel , jak jinak u Clementa, který po vzoru Santora také často dělá na grandslamech dramata, Stach . sice není zas až tak těžkým kalibrem, proti kterému by se Arnaud hecnul k životnímu nasazení, ale i tak se asi bude snažit zabojovat .. St. v Doha zahrál slušně, dkyž vypadl vs CF s murrayem, no pak ale už nikde nehrál, a tak těžko soudit, co od něj čekat .. Clement má s ním lepší vzáj.bilanci, ale i on toho moc nenahrál v přípravě, a tak možná ty zkušenosti Cl. rozhodnou, nebo naopak větší vůle po výhře u St., čert ví

Wawrinka vs Minář , Starace vs Tomič, Južnyj vs Koubek
-oba zápasy mají jednu společnou věc, velkého favorita, který ovšem může selhat .. Minář když bude mít den, a naopak Wawrinka, když se blbě vyspí, může být hned o blamáž vystaráno, Starace sice hraje stabilně, no na hardu to nikdy moc neuměl, navíc ani nneí v kdo ví jaké formě a rozehranost, Tomič sice tak nic moc, ale určitě bude hrát jak o život .. Miša také může zahrát jak z partesu, ale taky nemusí, navíc v přípravě zas až tak neexceloval, a tak spíš se pořád hledá a hledá, Koubek je velká neznámá, prakticky žádná příprava, žádná forma, nic, přesto jeden nikdy neví, co v něm zrovna je .. tyto mini-kurzy jsou o ničem, aby je člověk zybtečně riskoval

Kiefer vs Caňas
-Kiefer loni ukázal, že když má chut, dovede se dobře připravit na turnaj, když nemá, prostě nezahraje, i kdyby se všichni pos... (viz US open a turnaje poté) .. letos sice naskočil na nějakou tu přípravu k Aopen, ovšem na Hopmann cupu prohrál vše, co se dalo , ač Hewitt i Blake asi byli těžkými soupeři, ho skreč v zápase s Hrbatým asi byla více než výmluvná a naznačila, že Kiwi asi moc Aopen nebere vážně .. ovšem Canas ani vubec letos ještě nehrál, navíc závěr sezony v loni nic moc, a celkově to loni nebylo až tak dobré, jak v sezoně 2007 .. a tak v tomto zápase je opět plno nejasností a otazníků, no já osobně, bych tentokrát zkusil jít do tipu na Canase a to z jednoho důvodu, když má Kiwi nulovou motivaci do zápasu, je jedno, kdo proti němu stojí, většinou i tak to prohraje, a ted jsou navíc kurzy na canase solidní, tak proč to nezkusit někam do kombi či za málo na akovku

Hewitt vs F.Gonzalez
-když jsem psal o zápasech jako Serra vs Karanušič, či Fognini vs Golubev, nebo Calleri vs G.Lopez, tak jsem si říkal, že jaké to mají štěstí tito hráči .. v tomto zápase jde naopak o velikou smůlu, protože oba hráči patří mezi tenis.špičku, na grandslamech pravidelně hrávají 4.kola, a přesto ted jeden z nich vypadne už v 1.k. , blíž k tomu dle mě má Gonza, který sice ted naskočil do nějaké té přípravy na exhibici v koyoongu, kde sehrál dva zápasy, ale i tak to je slabá příprava ve srovnání s tím, čím prošel Hewitt, který sehrál Hopmann Cup, a ted v Sydney vypadl po boji ve CF s rozjetým nalbou .. i přesto jsou kurzy vyrovnané a není divu, oba rháči mají své kvality, povrch jim nevadí, ale právě ona rozehranost, jako i dom.prostředí by mohla udělat své, navíc jsou tu i sympatie, a tak si rád zkusím tip na Hew.
-muj tip :
výhra Hewitt (1.80 , 5.5/10)

Haas vs Schwank
-kurzy jsou vyrovnané, a není se čemu divit .. Sch. sice nikde nehrál letos, navíc na hardu asi tolik nezlobí jako na antuce, ke všemu ještě ani zdaleka nemá tolik zkušeností z velkých turnajů, ale Haas od lonského Us-open nikde nehrál, neustále se potýká se zraněními (a trošku i s hledáním motivace), ke všemu i on letos ještě nikde nehrál, a tak tu máme dvě velké neznáme v jedné rovnici, kterou vyřeší až samotný zápas .. možná pár lidí zkusí zahrát Haase, který přece jen pokdu je trochu zdravotně i spsychicky v pohodě, měl by s nerozehraným Sch. poradit, no je otázkou, zda kurz kolem 1.80 stojí za to riziko

Spadea vs Istomin
-Istomin pod vidinou, že bude hrát v hl.soutěži na Aopen se rozhodl podniknout lepší přípravu na tento turnaj a tak se z toho vyklubaly jeho učasti v Chennai, kde porazil Bopannu , a pak ve 2.k. nestačil na Ciliče, a poté na turnaji v Sydney nestačil ve 2.k. kvaldy na Staraceho , což ale myslím na hráče jeho kvalit je slušná příprava .. to Spadea si zkusil až ted kvaldu v aucklandu,kde celkem překvapivě prohrál už ve 2.k. s Ebelthitem, což asi naznačuje, že Aopen tolik vážně nebere, jako i že jeho forma není kdo ví jaká .. zas na druhou stranu loni zde vypadl ve 3.k., zkušenosti i kvality má, loni na chall. ukázal, že pořád umí, a tak si myslím, že má na hráče typu Istomina, otázkou je, co jeho přístup , nasazení , jako i ta forma, což je až moc otazníků, aby člověk šel do tipu na něj

zbývají nám zápasy kvalifikantů, ti se rozlosují během dne, takže soudím, že kurzy nám vypíšou sázkovky někdy na večer, a tak se k nim vyjádřím až během zítřka

jinak je tu ještě jedna zajímavá sázka, kterou si zahraji pěkně solo, jedná se o počet skrečí .. Synottip vypsal hranici 6.5 skrečí, a když se podívám na to, kolik tenistů je v soutěži, aniž by ji nějak vážně brali, jako i kolik jich tam je po nedoléčení či naopak čerstvém vyléčení, včetně toho, že plno jich nemá zkušenosti s pětisetáky , tak si myslím, že těch 7 skrečí při takovém zápasovém kvantu se snad objeví .. a tak hurá do toho :D
-můj tip:
počet skrečí, over 6.5 (1.85 - 6.5/10)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod el magico » sob led 17, 2009 11:34

ahoj Johnny.Rebel

kedze robim tenis uz dlhodobo, obdivujem tvoju pracu ktoru tu odvadzas, ale predsa sa len musim opytat jednu otazku. Venujes tu vela casu kvalitnej priprave a pokecu a neobetujes 2 minuty najst si kurzy ?

Napriklad Hewitt sa da vsadit okolo kurzu 2 a bez MP. Ja len ze nerozumiem, preco pouzivas stale len synottip ?

GL a dik za super pokec k tenisu
it´s no gambling.....it´s business

ATP, WTA, Bundesliga 1, Bundesliga 2, Mexico, Chile, Litva, Portugal Zon Sagres, Ligue 1, Rakusko

2013 betting: 3/10 small, 5/10 medium /vacsina/ 7/10 big
el magico
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob led 17, 2009 12:25

el magico píše:ahoj Johnny.Rebel

kedze robim tenis uz dlhodobo, obdivujem tvoju pracu ktoru tu odvadzas, ale predsa sa len musim opytat jednu otazku. Venujes tu vela casu kvalitnej priprave a pokecu a neobetujes 2 minuty najst si kurzy ?

Napriklad Hewitt sa da vsadit okolo kurzu 2 a bez MP. Ja len ze nerozumiem, preco pouzivas stale len synottip ?

když už sázím, tak u Synotu, kde mám učet a je to též bez MP, proto jeho kurzy , které zde vypisuji jen jako orientační, aby si každý udělal zhruba přehled .. protože každý si nakonec stejně sází u té "svojí sázkovky" .. a ti, co třeba sází tam, kde to je kurzově "nej", jistě si už dovedou sami najít ty nejvýhodnější sázkovky, a tak mě přijde zbytečný vyhledávat nej kurz , obzvlast když se mohou rychle měnit .. bohatě postačí dát sem jeden, od kterého se vše tak nějak bude odvíjet :thumbup1:

i tobě GL !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod el magico » sob led 17, 2009 12:44

Johnny.Rebel píše:
el magico píše:ahoj Johnny.Rebel

když už sázím, tak u Synotu, kde mám učet a je to též bez MP, proto jeho kurzy , které zde vypisuji jen jako orientační, aby si každý udělal zhruba přehled .. protože každý si nakonec stejně sází u té "svojí sázkovky" .. a ti, co třeba sází tam, kde to je kurzově "nej", jistě si už dovedou sami najít ty nejvýhodnější sázkovky, a tak mě přijde zbytečný vyhledávat nej kurz , obzvlast když se mohou rychle měnit .. bohatě postačí dát sem jeden, od kterého se vše tak nějak bude odvíjet :thumbup1:

i tobě GL !

vdaka za odpoved :)
it´s no gambling.....it´s business

ATP, WTA, Bundesliga 1, Bundesliga 2, Mexico, Chile, Litva, Portugal Zon Sagres, Ligue 1, Rakusko

2013 betting: 3/10 small, 5/10 medium /vacsina/ 7/10 big
el magico
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned led 18, 2009 14:46

tak ještě zbývá podívat se na 16 zápasů, ve kterých hrají postupivší kvalifikanti :arrow:

Hrbatý vs Isner
-těžký zápas na tipování, Domino sice prošel hladce kvaldou, ale Iani s Ghedinem určitě nebyli těžcí soupeři, snad jen Chiudinelli mohl zlobit, no nestalo se, a tak vítěz Hopmann Cupu si to rozdá v 1.k. s Isnerem, který po vypadnutí z kvaldy v Brisbane už v 1.k. pak o týden později už v Aucklandu kvaldu zvládl líp a prostřílel se až do CF? kde už nestačil na Soderlinga .. těžko soudit, kdo vyhraje , no kdyby se hrálo na 2 vítězné sety, asi bych věřil Isnerovi, ale takto si myslím, že při tom servis-voleji Isnerovi budou docházet víc a víc síly, jak zápas bude spět do toho třetího nebo čtvrtého setu, a tam by mohl naopak mít více Hrbatý, který pokud je fyzicky v pohodě , tak by to měl zvládnout, ale hrát ho určitě nebudu, lonskou sezonu mám ještě pořád v paměti

Llodra vs Malisse
-Llodra tak nějak standartně prošel přípravou na Aopen, uhrál si v brisbane i Sydney 2.k., a tak se dá asi čekat právě ten jeho standard , což znamená , že se bude opírat o servis a bude hrát to, co mu dovolí soupeř .. jeho soupeř ale vypadá celkem nebezpečně, Malisse se dal letos očividně dohromady, psychika i zdravíčko zatím jsou ok, a hned je to vidět , sice herně to ještě pokulhává, no věřím, že zápas od zápasu to bude lepší a lepší, ted ještě zvládnout svou divokoou povahu a bude to super .. jeho forma je určitě zářivější než Lodry, navíc Xavi mě přijde jako hráč, který má lepší potenciál a dravější styl .. když to vše dám dohromady, rád si tipnu Xaviho, už jen proto, že kurzy jsou vyrovnané, a tak prakticky není co ztratit
-můj tip:
výhra Malisse (1.84 - 5.5/10)

Mayer vs Ouahab
-že se dostal do hl.soutěže Mayer, to se tak nějak očekávalo vzhledem k jeho kvalitám, rozehranosti a motivaci, že tam ale je challangerový antukář Ouahab, to už je celkem překvapivé, už jen proto, že přešel přes celkem kvalitní protivníky (Guez, Montcourt a Sweeting), a to zejména díky silnějším nervům, větší bojovnosti a vůli po výhře ... no myslím ale, že ted už jeho spanilá jízda skončí, Mayer je přece jen jiná třída , navíc je také v pořádném laufu a o jeho nasazení taky nebude pochyb .. otázkou je, zda tipovat kurz kolem 1.40, no kombík to určitě snese

Roddick vs Rehnquist, Djokovič vs Stoppini
-asi není co dodávat, Svéd si splnil své maximum, ted si může jen užít zápasu s Roddickem na jednom z hlavních dvorců .. podobný případ je i u Stoppiniho

Phau vs Klein
-Phau jako zkušený hráč na hardu a postupující kvalifikant je jistě v tomto zápase jasným favoritem, a jen zranění by ho mohlo vyřadit .. kurz je sice hodně o ničem, no i zde to kombík určitě snese

Delic vs Dent
-Delic po zlvádnuté kvaldě v Brisbane nyní prošel i další kvaldou, tentokrát na Aopen, ač tedy jako lucky loser .. výsledek jeho zápasu 06 76 06 je hodně výmluvný o tom, že asi hráčům bylo před zápasy jasné, kolik hráčů z hl.soutěže se odhlásí :D no pro nás sázející je důležité, že Delic je v hl.soutěži, dobře rozehrán, jistě i v herní pohodě a při chuti, proti sobě má sice zkušeného Denta, no ten po dlouhé pauze se jistě ejště bude otukávat a pomalu rozjíždět a tak nevěřím, že by mohl ted v uvodu sezony nějak více zazářit na grandslamu, už jen proto, že nebude mít asi fyzicky na třísetový zápas .. bude se hrát servis-volej, takže pro tenis.fandy asi zápas o ničem, no pro lovce overů by tu mohla být určitá forma vzrušení, no já se spokojím s tipem na výhru Delice v celku přijatelném kruzu
-můj tip:
výhra Delice (1.66 - 5.5/10)

Moya vs Korolev
-další těžký zápas na tipování, však i kurzy jsou vyrovnané a jen asi díky zkušenostem Carlose mírně mluví v jeho prospěch , ale příprava Moye rozhodně nebyla kdo ví jaká, sice si otukal hard, zahrál pár zápasů, ale to je tak vše , ono taky není divu, už má leccos za sebou a tak se jen těžko hledá motivace, obzvlast v uvodu sezony .. to korolev určitě bude hrát na krev , příprava byla solidní, ted prošel kvaldou, už nějaké zkušenosti z velkých turnajů má, navíc už jednou porazil Carlose, a tak bude záležet hodně na přístupu Spaněla a na tom, jak mu to tam bude padat .. no kurz 1.90 jistě stojí za risk , aby si člověk zkusil tip na Rusa

A.Beck vs Ebelthite
-mladý Němec je jistě právem favoritem, prošel celkem v pohodě kvaldou, přípravu měl slušnou, a sice Eb. taky sehrál kvaldy v Brisbane a Aucklandu, zas tolik toho nenahrál .. oba sice nemají kdo ví jaké velké zkušenosti z grandslamu a třísetáků, no kvality i rozehranost jsou na straně Becka, škoda jen toho kurzu, ale i tak do kombi se to dá použít

Berrer vs Ball
-Ball loni párkrát zazářil na chall., no byla to jeho první trošku výraznější sezona v jeho kariéře, a tak soudím, že pokud neco v něm je, bude trvat ještě jednu, dvě sezony, než to dozraje .. i proto se celkem divím postaveným kurzům, Berrer prošel kvaldou, kvality i zkušenosti má rozhodně větší, jako i rozehranost, navíc Ball v přípravě sehrál jen jeden zápas před dvěma týdny , když vypadl v 1.k. kvaldy v Brisbane (Bellucci) .. kurz kolem 1.55 mě přijde hratelný a rád si ho tipnu
-můj tip:
výhra Berrera (1.55 - 7/10)

Blake vs Dancevic, Ančič vs Odesnik
-pokud James zápas neodfláká a zahraje svůj standard, mělo by to stačit na Kanadana, který sice je rozehrán a v herní pohodě, ale přesto jeho kvality nestačí na top-tenisty typu Blakeho .. přesto ale by stálo za zkoušku zkusit hcp na Dancevice nebo over na počet her, protože James se obvykle v uvodních kolech velkých turnajů rozkoukává a chvíli trvá , než chytí to tempo , a tak by se i ted mohlo stát, že by z toho byl zápas na 4 sety s hodně vyrovnaným průběhem .. to samé platí i pro případ druhý, kde ovšem nečekám zas až tak tuhý odpor Odesnika, Mario je v dobré pohodě, při chuti, má o co hrát , a tak nečekám kdo ví jaké komplikace

Canas vs Kindlmann
-nakonec Kiefer odstoupil z turnaji a tak si s Canasem zahraje nakonec Kindlmann, který celkem nečekaně prošel v pohodě kvaldou, je otázkou, zda jeho forma, kvality a zkušenosti budou stačit na porážku Argentince ve třísetáku, no k dobru mu hraje soupeřova nerozehranost a nejspíš i hledání své ztracené herní pohody a formy, ale i tak si myslím, že Canas půjde dál, ale za ten nízký kurz to rozhodně riskovat nebudu

Turusnov vs Cipolla, Andrejev vs Polansky
-Flavio už loni na USopen ukázal, že dovede překvapit a nyní je tu podobná situace, Dima sice má své kvality a jistě je právem favorit duelu, no otázkou je, co jeho přístup k zápasu, nasazení jako i rozehranost .. zde je jistě dost otázek, které mě odrazují od tipu na Rusa, a naopak lákají zkusit si nějaký ten hcp na Itala .. a vlastně na chlup podobné to je i v případě dalšího zápasu, kde Andrejev sice by měl postoupit, ale kdo ví , s jakou nastoupí do zápasu, Polansky nemá co ztratit, je rozehrán, určitě se jen tak nedá, a tak je jistě bláznovinou riskovat ten minikurz na Rusa

Darcis vs Chaunac
-podobný případ jako ten předchozí, Darcis je favoritem, má své kvality i zkušenosti, ale jeho nerozehranost, možná trošku špatná psychika a přístup k zápasům dělají nejasno v tomto duelu, kde frantík nemá co ztratit, dobře se chytil v kvaldě a jistě bude chtít potrápit favorizovaného Belgičana, kurz na Darcise je o ničem, a tak opět lákají nějaké tipy na hcp

Schuttler vs Sela
-Rainer si asi přál jistě jiného kvalifikanta, než nepříjemného Selu, který sice pořád má nějaké osobní trable , ale když je psychicky srovnaný, a chytí slinu a chut do turnaje, tak dovede zahrát kvalitní tenis na vysoké urovni .. ted Sela sice s odřenýma ušima zlvádl kvaldu, no to ho akorát mohlo povzbudit a nakopnout dál .. otázkou je , co Reiner, ten v chennai došel v pohodě do SF, kde ale nakonec zápas nehrál pro udajné zranění zápěstí, tak kdo ví, co se s ním stalo, bud si dal taktickou pauzu s tím, že je v herní pohodě a nepotřebuje víc hrát a riskovat nějaké zranění, anebo opravdu něco s ním bylo .. no jde do hl.soutěže, tak asi je v pohodě, a tak bude záležet, jak si zkušený harcovník poradí s dravým mladíkem .. já soobně budu fandit Rainerovi , ale na nějaký tip to určitě není

no a to je vše pro 1.k., nezbývá než popřát všem hodně štěstí a pořádně fandit 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 20, 2009 14:09

tak máme za sebou první kolo, které bylo na odhady a tipy celkem uspěšné, no díky propadáku Phaua v zápase s Kleinem (do ted nechápu, jak mohl prohrát :doh: ) jsem spíš skončil na tiketech tak nějak šul nul, a tak snad po 2.k. budu trošku na tom líp , uvidíme, zápasů je opět dost, a tak se tam snad najde pár, které potěší a zahřejí po odehrání :D .. tak hurá na 2.k. :arrow:

Cilič vs Tipsarevič
-Marin v 1.k. přešel ve 4 setech s nepříjemným Andersonem, a potvrdil tak dobrou formu přivezenou z turnaje v Chennai , který vyhrál, no ted teprv přijde zkouška toho, jak na tom opravdu je, protože ve 2.k. ho čeká nevyzpytatelný vtipálek s výsledky Tipsarevič, který taky nehrál zas až tak hrozně v přípravě, no přesto si dal pětiseták s Hernandezem , kde ty sety probíhaly opravdu divoce :lol: , ale trošku se to dalo čekat, když na sebe narazili tito dva tenisté .. nyní na sebe narazili dva mladíci, kde jeden je z Chorvatska, druhý Srb, a tak zápas bude mít asi zajímavý náboj, už jen proto, že v Austrálii je celkem slušný počet emigrantů z bývalé Jugoslávie .. no, politiku nechejme stranou a pojdme se podívat na sport .. v něm kurzy věří více Ciličovi a já jen tomu dávám za pravdu, má větší talent a potenciál, i ty výsledky jsou u něj stabilnější a je u něj vidět, že má chut něco víc dokázat, ne jen občas zazářit .. zajímavé, že před 2 týdny Tips. prohrál s Ciličem v Chennai .. kurz je dost nízký, a tak na tipování to určitě není, nicméně kdo opravdu věří Ciličovi, tak at si klidně zkusí nějakou variantu na jeho uspěch v hcp .. určitě za zkoušku stojí i tip na přesný výsledek, kde se nabízí 3:1 nebo 3:2, obojí v pěkných kurzech

Ferrer vs Hrbaty
-Hrbáč po zlvádnuté kvaldě zvládl v 1.k. ve 4 setech i bombardáka Isnera, no jak se dalo čekat, první dva sety to bylo vyrovnané, ale pak prostě John postupně odpadal fyzicky, a naopak Slovák víc a víc ovládal kurt , a tak zaslouženě postoupil , čímž jen potvrdil svou dobře načasovanou formu .. ovšem nyní ho čeká opravdová zkouška toho, jak na tom doopravdy je, narazí totiž na Ferrera, který sice v 1.k. prošel pěti sety s Gremelmayerem, což asi nenapovídá, že by nějak oplýval velkou formou, no určitě má k mání velkou bojovnost a nasazení, a když se vezme v potaz, že na grand-slamu hráči takových kvalit rostou zápas od zápasu, nyní asi Ferrer bude velmi těžkým protivníkem .. je otázkou, kdo nakonec postoupí dál, no řekl bych, že herní styl Ferrera , jako i jeho fyzický fond a nasazení, nebude přesně to, co Hrbáč by asi potřeboval, a tak i já souhlasím s tim, že Ferrer má blíže k výhře, otázkou je, zda kurz kolem 1.50 je hratelným, no určitě se dá zkusit over na počet her, protože zápas smrdí 4 či 5 sety

Mathieu vs Delic
-těžko soudit, zda Delic potrápí trochu víc rozjetého PHM, no řekl bych, že možná první sety kousat bude , ale pak se projeví unava jak z náročného programu, tak i z herního stylu Delice, protože Delic určitě není nějak speciál trenovaný, aby zvládal do toho servisu mlátit víc jak tři sety .. kurzy na PHM jsou ovšem proklatě nízké, a tak nemá smysl se na ně ani dívat, i když věřím, že se najde plno takových, co si to tipnou, no mě zde na tomto zápase k tipování neláká nic, takový neslaný nemastný zápas

Robredo vs Trojckij
-R. má k dobru jistě kvalitu a zvučnější výsledky, jako i větší zkušenosti, no pořád je velkým otazníkem jeho rozehranost a forma, z toho mála, co sehrál v Sydney a zápasu v 1.k. s Reynoldsem těžko soudit, jak je připraven na Aopen, no řekněme, že zatím je to jeho standard, který by se lepšil zápas od zápasu, a že motivace tam také je, a tak Tr. jistě nečeká nic lehkého, naopak bude to pro něj první velká zkouška toho, jak na tom opravdu je herně, tenisově i psychicky .. kurzy více věří Rob. a není divu, přece jen toh oje víc v jeho prospěch, ale přesto do tipu na něj nejdu, a celkově se zápasu vyhnu, přijde mi hodně nejasný a nečitelný ve všech směrech

Fish vs Bolelli
-klasický hráč na hardu, opírající svou hru na servisu a agresivní hře , proti němu spíše hráč, který hru drží ve výměnách, kde více čeká na chyby soupeřů , než že by je sám chtěl ukončovat, tak nějak by se dal popsat souboj těchto dvou tenistů, kde F. nemá kdo ví jakou prodělanou přípravu na Aopen, a o formě ani nemluvě, B. ale to samé, i když tedy sehrál více zápasu a měl proti sobě slušné soupeře .. no B. přešel v 1.k. přes Vliegena, který také staví hru na tvrdém servisu, a tka by se dalo říci, že je trošku připraven na tento duel, navíc mě přijde přece jen líp připravený na Aopen, a tak bych spíše viděl šance obou mnohem vyrovnanější, kurzově tak nějak 1.70 - 1.90 .. ovšem i zde nevidím zas až tak vše jasně, aby to stačilo na tip

Kohlschreiber vs Santoro
-Kohl v 1.k. porážkou Querreyho jasně nazančil, že to s jeho zdrav.stavem není zas až tak vážné, ba naopak jeho forma a nasazení je stejné , jako v turnajích před Aopen, a že bude chtít dojít na turnaji hodně daleko .. Santoro si jistě svoje maximum splnil, navíc si vybral v zápase s JCF všechno štěstí na několik zápasů dopředu, a tak zde nečekám ani vyrovnanou záležitost, ani drama , nabízí se tak varianty hcp na Kohl (-6.5), anebo tipu na přesný výsledek (3:0 je v kurzu 2.00) , no kdo by chtěl tipovat jen vítěze, tak kurz je hodně malý, ale nějaká plachta nebo kombík to snesou

Roddick vs Malisse
-konečně zápas na tipování ... narazí v něm dva stylově podobní hráči s rozdílnou povahou a mentalitou, R. spíše vyrovnaný, naopak M. horká divoká hlava plná emocí , které často škodi, ale někdy z člověka můžou vymáčknout neuvěřitelné .. to čekám právě od M. v tomto zápase, jistě je dobře nabuzený, věří si, a bude chtít nejen potrápit favorita, ale pokusit se i postarat o překvapení, R. je sice z Doha dobře rozehraný, no M. taky není na tom špatně, navíc má i svoje kvality, a tak já osobně v tomto zápase nevidím zas až tak jasnou věc pro R. , jak to vidí sázkovky, což je jen dobře, nabízí se tak plno hratelných tipů, od vítěze v 1.setu (4.10), až po over , jehož hranice se pohybuje kolem 34 her, což je víc než lákavé, nebot myslím, že aspon set M. může uhrát .. no, nakonec jsem si vybral k tipování hcp na Malisseho, který je v hratelné rovině, i když tedy mohl být třeba o trošku vyšší
-můj tip:
výhra Malisseho v hcp +6.5 her (1.85 - 5/10)
v zápase bude tiebreak (1.85 - 6.5/10)

Muller vs Tomic
-rozjetý M. bude na tom fyzicky podobně jako T., který také v 1.k. si sáhnul pořádně na dno svých sil, aby porazil Staraceho, no ted ho čeká jiný kalibr, kde už asi narazí, ale i tak se nedá zadarmo .. ale jestli to bude jasná věc pro m., anebo další nervák, to si netroufám tipovat, ale věřím v jeho postup

Soderling vs Baghdatis
-M. má sice proti sobě servismana, čili přesně to, co jeho styl má rád, ale časy, kdy Marcos ničil takové hráče, jsou trošku pryč, a nyní to bude chtít hodně na sobě zamakat, aby zvládnul porazit tak dobře rozehrané a v pohodě hrající bombardáky, jakým je soderling, v tomto případě vidím pěkný tip na vítěze v přijatelném kurzu, který si i nakonec zkusím
-můj tip:
výhra Soderlinga (1.52 - 6.5/10)

Melzer vs A.Beck
-kurz tak nějak odpovídá tomu, kdo má blíž k postupu , přece jen Melzer má lepší výsledky, zkušenosti a i kvality, a sice Beck je dobře rozehraný a ve formě, no řekl bych, že toto jsou zatím jeho krajní možnosti, a do dalších se musí ještě víc vyhrát, ne že by neměl na melzera, naopak pri labilnosti Jurgena je možné cokoliv, ale nemyslím, že zrovna ted by měl M. selhat psychicky , a pokud neselže, herně by měl zvládnout Becka .. kurz ovšem není kdo ví jaký uchvatný, a tak snad jen někam do kombí nebo na plachtu za málo

Almagro vs Fognini
-Fabio si už svoje maximum splnil, Almagro sice prošel 5 sety s Massuem, ale na antukáře jeho ražení to nevypadá až tak špatně, když už nic, napovídá to o tom, že na turnaji chce hrát a bdue se snažit co nejvíc ze sebe vydat .. Fognini je jistě více hratelnějším soupeřem než Massu, a tak nevidím jediný důvod, proč si nezkusit někde v kombi nebo akovce za málo zahrát Almagra

Gulbis vs Andrejev
-pro mě absolutně netipovatelný zápas, kde kurzy více věří G., no já bych to viděl na loterii 1.80 na 1.80, kde bych tipoval spíš dle sympatií než dle jiných kritérií .. mirná value je sice na Andrejevovi, ale zda se opravdu najde někdo, kdo si ho dá na tiket, to nevím .. osobně mé sympatie patří G.

Haas vs Cipolla
-rozjetý Cip. má proti sobě dalšího těžkého soupeře, který ovšem je podobně hratelný jako v 1.k. Tursunov, ne-li ještě líp , přece jen Haas po tak dlouhé pauze jen těžko tak rychle najde své tempo, formu a proti nabuzenému Italovi, který své hry tahá do dlouhých výměn , ve kterých čeká až se soupeř vyháže, to určitě nebude mít tak snadné, jak říkají kurzy .. a to je jen dobře, aspon si člověk může s chutí dát hcp (over na počet her je také dobrým, ač mě zápas smrdí skrečí Haase v případě, že by od začátku až moc prohrával)
-můj tip:
výhra Cipolly v hcp +6.5 her (1.85 - 6.5/10)

Ančič vs Karlovič
-dva krajané, kteří ted po odpadnutí Ljubičiče spolu budou tak nějak soupeřit o chorvatskou jedničku , ale i jistě o učast ve 3.k. , oba se jistě dobře znají , a tak se jen těžko něčím mohou překvapit .. rozhodovat tedy budou maličkosti (vedle náhod), a zde vidím jednu maličkost, která by mohla rozhodnout, a která mě vede k tipu, tou maličkostí je fyzická zdatnost a kondice .. oba hráči staví svůj styl na servisu , ovšem u Ančiče nikdy nebyly potíže s tím, aby odehrál njěkaé petisetové maratony, naopak Karlovič pokud má hrát víc jak tři sety, začne vadnout a vadnout, což je taky jeden z hl.důvodů, proč nikdy na grand-slamu neuhraje nic, i když třeba na turnajích ATP mlátí všechno hlava nehlava .. věřím, že do ted se u K. nic nezměnilo, a tak proti v pohodě hrajícímu Ančičovi bude mít o ten kruček mín, vidí to tak i sázkovky, a tak kurzy malinko víc věří Mariovi, stejně jako já
-můj tip:
výhra Ančič (1.70 - 6/10)

Sela vs Hanescu
-rozjetý Sela v zápase se Schuttlerem jen potvrdil svou formu a to, že je na turnaj i psychicky dobře připraven, a když se k tomu přidá i dobrá forma a rozehranost, nevidím důvodu, proč by měl mít kurzově lepším H., který se natrápil v pěti setech s našim Hernychem a v přípravě nic moc nepředvedl, snad jen nečekaný propadák s Monacem .. Sela mi přijde stabilnější , co se týče výkonnosti, jeho herní styl je ideální pro hard, je mladý, dravý, s chutí něco dokázat v kariéře, H. má jen ten svůj servis a tvrdý forehand, na který ale musí mít dost času .. dám-li vše dohromady, rád si zkusím větší kurz na Selu, který v případě neuspěchu mě nikterak nebude trhat žíly
-můj tip:
výhra Sela (1.90 - 5.5/10)

Stěpánek vs Berrer
-náš jediný zástupce v mužském singlu si to rozdá s Berrerem, a tak je tu velká naděje, že aspon nějaký Cech bude ve 3.k., B. má sice formu a je rozjetý z kvaldy, no nemělo by to stačit na kvality Stěpánka, otázkou je, co Radkova hlava , snad je vše u něj v pohodě , a má chut něco ukázat (krom tedy jeho teatrálních vystoupení na kurtě) ... kurz samosebou je o ničem, ale skalní fandové českého tenisu si to jistě zahrají :lol:

Djokovič vs Chardy, Berdych vs Dabul, Safin vs G.Lopez, Federer vs Korolev, Wawrinka vs Klein, Nalba vs Lu, Del Potro vs Mayer, Blake vs Chaunac, Gonzalez vs Canas, Verdasco vs Clement, Gasquet vs Istomin, Murray vs Granollers
-zde nečekám žádná překvapení, možná někdo bude mít menší či větší komplikace s postupem, a těžko soudit, kdo přesně, ale jinak asi vše bude otázka 3, max 4 setů

Simon vs Guccione, Tsonga vs Ljubičič, Monfils vs Koubek
-zde jde o zápasy favoritů, kde bych si ale i tak přesto nechal zajít chut, trošku to smrdí překvapením

začínají se hrát i debly, které sice nerad tipuji, ale jen tak od oka, co se mě tam líbí, tak jistě stojí za zkoušku tip na :arrow:

Coetzee/Moodie vs Ginepri/Spadea
-C+M loni ukázali, že jako dvojka mají svoje kvality, a sice letos zatím nijak moc toho neukázali, pořád by to mělo stačit na sváteční deblisty G+S, kteří navíc v singlu hrají podprůměrně ... kurzy kolem 1.40 jsou jistě slušnými

Bopanna/Nieminen vs Granollers/Ventura
-Jarkko nám skrečoval singl, a at už to byla nechut nebo nějaký zdrav.neduh, obojí jistě může promluvit i do tohoto deblu, kde sice B+N jsou kvalitní a zkušenymi deblisty, no Gran. je taky ostřílený deblista, stejně jako Vent., navíc k dobru mají onu motivaci navrch, kurz kolem 2.40 jistě stojí za zkoušku

Lipsky/Martin vs Ball/Guccione
-chápu, že Ball i Gucci mají servis jako hrom, ale jen proto,že hrají doma a mají ten servis dávat je na stejnou rovinu, jako ostřílené a sehrané deblisty, kteří loni na hardu nejednou zahráli výborně, to mě přijde trošku mimo, a tak i proto si někam do kombi zkusím L+M v pěkném kurzu kolem 1.70

Soares/Ullyet vs Benneteau/Serra
-frantíci v singlu letos nic moc, ani zde na Aopen se nijak nepředvedli , a sice B. je zkušeným deblistou, to se říci nedá o Serrovi, navíc spolu nejsou nikterak sehraní , to naopak S+U jsou zkušenými a ostřílenými deblisty, kteří by rádi letos spolu sehráli co nejvíc turnajů, a určitě uspět víc na Aopen je pro ně větší motivací, než pro frantíky, kteří mě v uvodních týdnech příšli , že spíš přijeli do Austrálie na dovču .. kurz kolem 1.45 se jistě dá zkusit

no, a to je vše pro ted, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 20, 2009 15:21

P.S: nějak jsem přehlídnul, že ještě hraje vedle Stěpánka Berdych :oops: , ale stejně hraje tak, jako kdyby tam ani nebyl :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte led 27, 2009 13:18

tak po delší odmlce skrz práci se zas ozývám , abych sem přidal pár nějakých tenis.tipů .. Aopen nám vrcholí, když už se turnaj dostal do CF, no začaly nám i challangery, a tak tu je pořád co tipovat :arrow:

Miranda vs Estrella (Bucamaranga, antuka - Kolumbie)
-Mir. loni sice plno turnajů vynechal nebo odchodil (od Rolandu sehrál jen 7 turnajů), ale bylo taky pár turnajů před Rolandem, kde se zaskvěl, mluvím ted hlavně o dvou vyhraných chall. (Salinas - hard, Tunica - ant.), a jednom finále (Humacao - hard) .. letos zatím začal podobně jako loni skončil, když první týden v Sao Paolu vypadl s neznámým Santosem v 1.k., poté v Salinasu uhrál jen 2.k. (Becker), no a pak min.týden v Iquiqe ho vymazal Berlocq v 1.k. 63 60 .. dá se tedy říci, že zatím je jeho forma a rozehranost o ničem, i s tou motivaci a přípravou to nebude nic moc, no snad právě tento turnaj hraný na jeho prefer.povrchu ho trošku nakopne k lepším výkonům
-soupeře má totiž celkem hratelného , Estrella totiž teprv loni trošku více prorazil na chall. (v případě ATP turnajů zatím o těch ejho 3 startech nelze mluvit jako o proražení), kde se zhruba od března do srpna (zač.USopen) snažil pravidelně startovat, když obíhal turnaje na amer.hardu, kde ovšem krom dvou CF učastí neuhrál nic světoborného, porážel tenisty horší než on (těch zas moc nebylo) , s těmi ostatními prohrával .. po US open si pak dával antuk.turnaje hrané v Kolumbii, no i tam max. hrával 2.k., navíc se pak na přelomu září a října zranil a měl prkaticky až do závěru pauzu, po ní si pak sice ještě zkusil tři antuk.turnaje, ale tam rychle vypadl .. letos zatím sehrál jen jeden turnaj, minulý týden v Iquique , kde ale narazil na rozjetého Brzezickiho, který mu dal stop už v 1.k.
-resumé:
-zápas vidím tak 50 na 50, s tím, že skrz větší zkušenosti , lepší výsledky věřím o trošičku více Mirandovi .. a díky tomu, že sázkovky více věří Estrellovi, tak si zkusím jít do tipu na Mirandu, kde vidím mírnou value .. ale v tomto případě za hodně malý vklad
-můj tip:
výhra Mirandy (1.90 - Synottip, 5/10)

Greul vs Karanušič (Heilbronn, hala - Německo)
-Gr. loni měl svou nejvydařenější sezonu, ovšem nutno dodat, že své uspěchy sbíral výhradně na antuce , mimo ní už to taková sláva nebyla, i když tedy v závěru sezony uhrál SF na chall. v Eckentalu (hala) , no ale jinak přímo v hale sehrál loni 6 turnajů, a právě jen v Eckentalu prošel přes uvodní kola .. letos zatím také žádná sláva (ač tedy logicky, přece jen hard není jeho povrch), když v Chennai vypadl ve 2.k. s krajanem Schuttlerem a pak dost překvapivě v kvaldě na Aopen v 1.k. s mladičkým Ghedinem .. no snad už se trošku dal dohromady a na dom.hal.challangerech se předvede v trošku lepším světle, i když myslím že jeho čas přijde až teprv s antukou
-Kar. naopak se v hale cítí jako ryba ve vodě, však taky loni dva halové turnaje vyhral (Kolding, Bělehrad) a ve zminovaném Ecktentalu vypadl až ve finále s Gremelmayerem , a tak se dá říci i u něj, že měl vydařenou sezonu .. letos to měl podobné jako Greul, nějaká snaha tam byla, ale nic moc velkého z toho nebylo , v Chennai si přijel na na dovču (1.k. A Beck 06 16), no ale na Aopen si pak splnil svoje maximum, když přešel přes Serru a ve 2.k. si zkusil zahrát proti Nadalovi
-resumé :
těžko soudit, jak to nakonec dopadne, i zde je to 50 na 50, no fyzicky a zdravotně by na tom neměl být Kar. nějak dobře (udajné nachlazení či co, ale nejspíš jsou to nějaké drby), Greul hraje doma, a ač oba zatím v té přípravě tomu moc nedávali, přesto pro oba by tento turnaj byl jistě dobrým startérem lepších časů .. povrch i hala více budou sedět Kar., no i tak si myslím, že ten kurz přes 1.90 za zkoušku stojí
-můj tip:
výhra Greula (1.94 - Synottip, 4/10)

Berrer vs Warburg (Heilbronn, hala - Německo)
-B. měl loni do US open dost mizerné výsledky, i díky tomu, že jaksi se spokojil s tím, že bude obíhat turnaje ATP , a tak nějak sbírat startovné a udržet si co njedýl svou pozici, no pak už to začalo být kritické a tak jak to bývá, šel nasbírat peníze a body na chall., tam se mu v závěru sezony celkem dařilo , ale i tak dvě SF nebylo to, na co měl .. i proto se tak nějak čekalo, že uvod teto sezony bude brát vážněji a přípraví se dobře, aby lonskou ztratu nahnal , no a po neusp.kvaldě v Chennai přišla další kvalda na Aopen a z ní se nakonec probojoval až do 2.k, kde ho ve 4 setech vyřadil náš Stěpánek
-War. loni měl svou standardní sezonu, kdy se snažil hrát, co mu dovolila forma a soupeři, a měl pár hezkých výsledků, ovšem nutno dodat, že v hale toho moc nenahrál, a už nemluvě o tom, že s kobercem nemá prakticky žádné zkušenosti .. i proto je s podivem, že neobíhá raději dom.turnaje na hardu (Carson atd), ale je zde v Evropě na hal.turnajích .. Heilbron je ted jeho první letošní turnaj, a tak se asi nedá čekat žádná velká sláva
-resumé :
-Berrer má k dobru dom.prostředí, halu i ten povrch, včetně zkušeností a řekněme, že i rozehranost .. War. může jen překvapit, anebo naopak Berrer také, pokud zápas vypustí , jak to dělal loni .. no budu věřit, že nepustí skrz to, že letos orpavdu potřebuje víc hrát , a tak si zkusím tipnout v solidním kurzu jeho výhru
-můj tip:
výhra Berrer (1.45 - Synottip, 6.5/10)

-mimochodem, Heilbronn má pěkně udělané livko, kde to vypadá, že na letošní sezonu nám ATP federace udělila na některé turnaje z challangerů opravdový hezký výsledkový komfort

http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com

co se týče A open , tak Nadal jistě postoupí přes Simona, otázkou je, zda Simon bude kousat a dělat potíže, anebo to opět bude rychlá záležitost jako u všech dosavadních předchozích soupeřů Rafy .. no počet her je vypsán na 29.5 (Synot), což možná by stálo za zkoušku na over, stejně jako lákavý hcp +7.5 her, no mě u tohoto zápasu orpavdu nenapadá nic, co hrát s větší jistotou
-to u druhého zápasu Tsonga vs Verdasco už se dá najít pár zajímavých tipů, tak předně zápas vidím vyrovnanější a hcp na Verdasca +3.5 her by se jistě dal zkusit, stejně jako tip na počet es, kdy je hcp +5.5 es na Verdasca, při dobrém returnu i servisu Spaněla si myslím, že o šest a více es nebude mít víc Tsonga .. rozhodně si ale myslím, že Spaněl dost potrápí favorizovanějšího Francouze, už jen díky svému nepříjemnému stylu , chladné hlavě a pokud mu to zas bude padat k těm lajnám, Tsonga bude hodně zoufalý
-v deblu se mi líbí dvojka Paes/Dlouhý, na turnaj jsou dost dobře namotivovaní a připravení, a jde vidět na nich, že by rádi finále, tak snad jim chut vydrží i na dále a poradí si i ted s Bolelli/Seppi , kteří myslím uhráli své maximum, a nyní mohou spokojeně odjet domů , škoda jen, že není vyšší kurz
-jsem zvědav , zda Kubot / Marach přejdou přes těžký pár Bhupathí/Knowles, no rozhodně bych nešel do tipu na favority, stejně jako bych si dal pozor na Bryan´s , Isner/Fish zatím hrají dost dobře a ten jejich servis nemusí vůbec pustit do nějakých debl.výměn bratry, zápas pak snadno dojde do tajbrejků, a tam už to je o štěstí, a riskovat za 1.16 ? to si radši risknu za těch 4.00

uvidíme, co nám přinesou další dny, at už budou pro všechny uspěšné víc nebo mín , hlavně dobrou náladu !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon úno 02, 2009 15:25

tak po delší době se znovu ozývám ... ted nám sice skončilo Aopen, ale to neznamená, že v tenise se nic nebude dít, naopak turnajů bude dost a dost a s tím i plno zápasů, kde se jistě bude dát něco najít k tipování .. tento týden se rozjíždí ATP turnaje vlastně na třech různých místech a površích .. svou premiéru si odbývá turnaj v Johannesburgu, kde na tamním hardu (tuším, že DC II) si zahrají tenisté o sympatických 500 tis. US .. nutno dodat, že v dalším týdnu se hraje jen na antuce v Již.Americe, a pak v Evropě a Sev.Americe v halách, a tak je třeba počítat s tím, že některým hráčům půjde spíš o příjemnou dovolenou a získání startovného , než o zápasy, ani není divu, přece jen turnaj je jaksi trošku mimo to, co ted bude v následujících týdnech, a tak jde vlastně něco , co je mimo přípravu

i přesto na turnaj přijeli Tsonga a Ferrer, a při slabém obsazení jsou také i nejvýše nasazenými hráči , Tsonga má velké šance na finále , do SF prakticky nemá žádného soupeře, a tak jen jeho nechut by mohla zabránit v tom, aby si zahrál finále, ale věřím, že když už jel sem, tak má chut tady něco uhrát, a ono zas jsou to pro něj body a peníze zadarmo :D .. to Ferrer má horší cestu do finále, už v 1.k. má nevyzpytatelného Selu a ve CF může narazit na Baghdatise .. Kypřan bude taky černým koněm na to, aby si zahrál finále ... když tak koukám na ostatní hráče, turnaj spíše připominá lepší challanger než turnaj ATP, no ale což , aspon se bude líp vybírat zápasy k tipování , no z těch ostatních hráčů by mohli trošku víc zazářit domácí Kevin Anderson, který loni ukázal, že na hardu při dobré formě a pohodě dovede zahrát slušně, Chardy by se taky nemusel ztratit a to CF by mohl dát, ostatní mohou jen překvapit .. celkem mě dojali učasti některých tenistů jako třeba Roitmana , Hidalgda, Ventury , Gila či Navarra Pastora , jen to dokazuje, že turnaj opravdu slouží spíš jako solidní dovča .. a co naši hráči ? I.Minář s Vankem asi velkou díru do světa zde neudělají a taky se to tady od nich nečeká .. ze zápasů mě nejvíc zaujaly tyto :arrow:

K.Anderson vs I.Minář
-domácí hráč sice neměl kdo ví jaký super vstup do sezony, ale věřím, že letos podobně jako loni ukáže, že má na to, aby důstojně hrál nejen na chall. , ale i na turnajích ATP .. ted hraje doma, na svém povrchu, jistě se dobře připravil a namotivoval na zápas , jeho kvalitní servis a forehand budou jeho nej.zbraní
-proti němu stojí náš starý známý Ivo Minář, který dovede jednou za čas zahrát skvělý tenis, ale povětšinou na to zapomene a hraje svůj standard .. to očekávám od něj i ted, přece jen, turnaj není pro něj žádnou výzvou, od povrchu až po prostředí, ani se to nijak nehodí do přípravy, ke všemu styl jeho soupeře je něco, co moc nemusí
-resumé :
když to dám dohromady, kurz kolem 1.50 je víc než solidní a stojí za zkoušku
-můj tip:
výhra Andersona (1.55 - Synottip, 6/10)

Ferrer vs Sela
-už jsem to naznačoval , Ferrer je sice nasazenou dvojkou, ale to neznamená, že bude mít easy cestu do finále, naopak už v 1.k. ho čeká těžká zkouška, kde na něj narazí Sela , který loni ukázal, že má na to, aby zahrál slušně i na turnajích ATP s kvalitními soupeři .. v zápase bude mít jistě víc motivace a větší nasazení než jeho španělský soupeř, který přece jen může víc tíhnout k tomu, že je tam s krajany na dovči, než za tenisem, navíc v uvodu sezony sice vyloženě nepropadl, ale ani nijak nevynikl .. Sela hraje na svém povrchu, do zápasu věřím, že dá hodně, Ferrer možná bude chtít vyhrát, ale trošku mu může potrvat, než chytí vítr .. hcp nebo over na počet her, jsou tipy, které lákají zkusit, a tak jen nechám na každém, co si vybere, no já si nakonec zkusím ten hcp
-můj tip:
výhra Sely v hcp +3.5 her (1.85 - Synottip, 5.5/10)

-z těch menších kurzů se dá jistě zkusit Chardy s Vankem nebo dvojice Coetzee / Moodie, a to je tak vše z toho turnaje!

a jdem do Záhřebu .. zde už je přece jen lepší startovní pole a zahraje si tu více kvalitních tenistů .. a jak jinak jich tu bude plno ze země bývalé Jugoslávie .. přesto ironicky nejvýše nasazených je Rus Andrejev, který tak pokud nezmastí své zápasy , by měl aspon to CF uhrát, ale čert ví, jak zahraje v hale na povrchu RuKortu, obzvlast když bude mít v 1.k. rozehraného kvalifikanta .. to už více šancí na uspěch bude mít nasazená dvojka Cilič, i když i ten si hodně užije, než dojde vůbec do SF, už v 1.k bude mít Clementa, pak nevyzpytatelné frantíky Serra/Gicquel, no a pak asi nejspíš Melzer ve CF, no a v SF pak Karlovič, Ljubičič, ale možná i Trojckij, rozhodně nic lehkého .. to cestu do finále má snadnější Ančič, ted by se mohl max. ve 2.k. trochu zapotit s trápícím se Južným a ve CF s Mathieum, ale jinak až do toho finále tam není nikdo , kdo by mohl zlobit .. a právě Mario je jedním z horkých kandidátů na finále , už jen proto, že body a nějaký uspěch potřebuje jako sůl po té lonské sezoně .. z našich tenistů si tam zahraje Hernych , ale nečekám zde ani to 2.k. .. a co zápasy? pokud bych nechtěl hrát vyloženě kurzy kolem 1.10, tak jen těžko tam najdu něco zajímavého , a tak si počkám spíš na další kolo

turnaj v Chile bývá už tradičním prvním antukovým podnikem na začátku každé sezony .. obvykle to bývá místo, kde se hodně chytí a vyřádí zejména CHilane, Argentinci a SPanělé, a i letos to nevypadá nijak odlišně, konec konců nasazenou jedničkou je F.Gonzalez, kde věřím, že tak jako loni a v min.sezonách bude zde doma chtít uhrát co nejlepší výsledek, tedy při jeho kvalitách finále , bohužel pro něj v ceste do finále mu stojí jeden nepříjemný soupeř, Monaco, ten, pokud chytí lauf a formu, tak by mohl Gonzu v SF zastavit .. nasazenou dvojkou je Robredo, který až ve CF by mohl mít větší potíže, kde by mohl narazit na Chelu, v SF pak hrozí Acasuso, Calleri, ale i Massu, všechno jsou to hráči, kteří když jednou chytí na turnaji formu, jsou hodně silní .. z dalších hráčů už se mi líbí snad jen Schwank, který má nejen dobrý pavouk, ale i kvality na to, aby mohl udělat trošku větší uspěch .. z Cechů zde logicky není nikdo .. ze zápasů už jen stručněji :arrow:

Chela vs Andujar
-Chela sice až teprv ted nastupuje do sezony, ale to neznamená, že by měl letos hrát hůř než kdy jindy, spíš to naznačuje, že se připravoval na nadcházející antuk.turnaje v Již.Americe, a nechtěl si tu přípravu nijak kazit tím, že by hrál v uvodu na hardech .. antukář je to kvalitní, když má srovnanou psychiku, tak je schopen hrát s kýmkoliv , a tak nevidím důvodu, proč si nezkusit v pěkném kurzu jeho výhru, obzvlast když Andujar sice měl loni dobré výsledky, ale vesměs šlo o chall., a těch zkušeností s hráči kvalit Chely zas až tolik nemá, navíc ani ta jeho rozehranost není kdo ví jaká , kurz přes 1.60 mi stojí za to riziko jít do Chely
-můj tip:
výhra Chela (1.65 - Synottip, 5.5/10)

Starace vs Daniel
-Ital sice zatím na hardu v uvodu sezony nic světoborného neukázal, ale jeho čas přichází právě ted, kdy se hraje na antuce .. věřím , že od A openu uběhlo dost času, aby se stihnul trošku aklimatizovat na jiný povrch, kvality na to má, a když bude mít i trošku víc srdíčka a vůle , tak by to mohlo stačit na to, aby přešel přes Daniela .. ten sice není taky špatný hráč, ale letos jeho dva starty na turnajích nebyly nijak přesvědčivé , a jen těžko se asi nějak zvlášt připravil na tento antuk.turnaj,už jen proto, že jeho čas většinou přichází s antuk.challangery, kam si chodí pro body do rankingu, na ATP turnaje spíš startuje pro ty dolárky .. když to dám vše dohromady, tak mě to stojí za zkoušku, abych si zahrál Itala
-můj tip:
výhra Starace ( 1.45 - Synottip, 6/10)

a co challangery? rozjíždí se dva halové , jeden ve Wroclawi, a druhý v Dallasu, a pak jeden malinkatý v Burnie venku na hardu .. kvalitou, a dotací je nejlepší ten ve Wroclawi, ale to neznamená, že i v těch dalších dvou challangerech se nenajdou hezké zápasy k tipování .. nakonec se mi z toho výběru zápasů 1.kol líbí tyto :arrow:

Falla vs Przysiezny
-Falla má možná občas slabé záchvěvy, kdy uhraje něco solidní, vesměs když se hraje na grassu, anebo občas i na hardu v US , ale vbec si nedovedu představit , že by něco uhrál na koberci v hale, už min.týden si to zkusil v Heilbronnu , kde sice vyřadil v 1.k. marného Greula, ten ale mimo antuku neuhraje nic, ve 2.k. už Falla vypadnul s Berrerem, což se i čekalo .. nyní tedy nadále jede tento hráč v hale, ale že by to mělo znamenat jeho učast ve finále, v to nevěřím, obzvlast když má proti sobě domácího hráče , který sice obvykle nijak moc nezáří, ale jakmile hraje doma v Polsku, nějakým záhadným způsobem(podobně jako Olejniczak) se mu podaří uhrát solidní výsledek .. letos zatím Pr. sehrál tři turnaje, když nejvíc se blýsknul v Doha, kde prošel kvaldou a v 1.k. pak potrápil ve třech setech Karola Becka .. min.týden si pak zkusil kvaldu v Heilbronnu, kde ho ale vyřadil už v 1.k. neznámý Marx .. ale to nemusí nic znamenat pro tento zápas, zde je domácí prostředí , povrch a motivace s nasazením (jako i pořadatelé) na straně Poláka, zkušenosti a kvality na straně fally .. když to dám dohromady kurz přes 2.10 je lákavou výzvou
-muj tip:
výhra Przysiezny (2.15 - Synottip, 4.5/10)

F.Mayer vs Kubot
-a ze stejného důvodu si zahraji i dalšího Poláka .. Florian sice zatím letos hraje dobře a má výsledky, ale už v Heilbronnu vypadal celkem unaveně a tak nějak znuděně, a do hrál doma, ted bude hrát v Polsku, kde naopak budou pořadatelé na straně druhé, včetně diváků, navíc Kubot taky není zas až tak špatným hráčem a z Aopen si přivezl solidní formu, ač jen deblovou, ale to se jistě může pozitivně podepsat i na té singlové .. i Kubot pravidelně na domácích turnajích chytí druhou mízu, která se ho pak nějaký ten týden drží, a tak i nejen díky tomu si rád zkusím lákavý kurz přes 2.10
-můj tip:
výhra Kubota (2.25 - Synottip, 4/10)

- v Burnie se představí plno mladičkých Australanů, kteří svou hrou nadchli na Aopen, jedná se zejména o Tomice a Kleina, ale i zkušenější Luczak se taky jistě nemusí ztratit .. bude jen otázkou, zda se jim podaří zahrát i na obyčejném turnaji proti stejně tak ronvým soupeřům (ne-li slabším), no zde už to bude opravdová zkouška kvalit a jejich potenciálu, v tomto případě nejvíce věřím Tomice, který snad Japonce Mitsuhasiho dá, obzvlast když hraje na svém povrchu, kurz kolem 1.50 je hratelným .. Klein má Armstronga, kde by už mohl mít menší potíže, ale nic to nemění na tom, že je favoritem, ale ten kurz mě moc neláká

-o Dallasu toho zatím nemám moc co říci, snad až v tom 2.k.
no a to je pro ted vše, GL!
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec