Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".
NAJLEPSI SAZKARY NETIPUJU DENNE ,lebo kazdy den nechytis ani kurz 1.3... ,nieto este cez 3...
Moderátor: Moderátoři
Dafaa píše:... a nestydím se za to.
Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.
Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek.
P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi.
Dafaa píše:Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Dafaa píše:
Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè.
polopes píše:Dafaa píše:... a nestydím se za to.
Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.
Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek.
P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi.
Jestli sázíš jeden tiket za 1000,- a dennì máš prùmìrný výdìlek 3200,- tak si pravdìpodobnì nejlepší sázkaø na svìtì
!!!GRATULUJU!!!
smallbody píše:Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat.
Upøímì ti skládám poklonu a pøeju ti aby si to pøíští mìsíc v soutìži poøádnì roztoèila a ukázala že všechny ty keci tady byly zbyteèný.
polopes píše:smallbody píše:Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat.
Upøímì ti skládám poklonu a pøeju ti aby si to pøíští mìsíc v soutìži poøádnì roztoèila a ukázala že všechny ty keci tady byly zbyteèný.
Podle èeho soudíš, že sázím obèas a navíc že to nejde nejen mnì, ale i mým kamarádùm?
smallbody píše:polopes píše:smallbody píše:Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat.
Podle èeho soudíš, že sázím obèas a navíc že to nejde nejen mnì, ale i mým kamarádùm?
Tak tuten pøíspìvek nebyl na nikoho adresovanej. Kdybych to chtìl adresovat na tebe tak bych tì citoval. Já to vzal obraznì za všechny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků