Kolik vydìláte?

Moderátor: Moderátoři

Re: Mimo stálý práce vydìlávám hlavnì vsázením....

Příspěvekod bubus » stř srp 25, 2004 6:28

Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".

NAJLEPSI SAZKARY NETIPUJU DENNE :wink: ,lebo kazdy den nechytis ani kurz 1.3... :lol: ,nieto este cez 3... :shock: :roll: :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod nedo » stř srp 25, 2004 8:25

Tak jsem si všiml, že vìtšinu z vás rozlítil pøíspìvek

Dafaa píše:... a nestydím se za to. :)

Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.

Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek. :)

P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi. :)

Ètu ho poøád dokola - a nechápu èemu se tam vysmívat, pøípadnì co odsuzovat...

Dafaa píše:Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.

Tady jste si asi nevšimli slovního spojení "prùmìrnì dennì". Vám z toho vyplývá, že pisatelka DENNÌ vsadí a DENNÌ vyhrává? To snad ne :wink:. "prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè" chápu tak, že mìsíènì v prùmìru vydìlá nìco kolem 100tisíc a zde se to jen rozepsalo na "prùmìrnì dennì". No - a 100tisíc mìsíènì je sice nadprùmìrné, ale rozhodnì to není neobvyklé nebo neuvìøitelné, ne?

Dafaa píše:

Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè.

Ani z toho mi nevyplývá, že by pisatelka vsadila KAŽDÝ DEN. Ale v den kdy vsadí, tak nevsadí ménì než 1000 Kè. Nepíše, že je to její "každodenní" vklad...
Takže - pøíštì než se nìkomu zaènete vysmívat, tak si zkuste poøádnì pøeèíst co se vlastnì napsalo. Po pochopení všech souvislostí možná zmìníte svùj pøístup a (když budu vycházet z toho že Dafaa nemá jediný dùvod si vymýšlet) spíše než posmìšky a urážky zvolíte uznání...
:wink:
nedo
Host
Host

No tak koukám, asi závits vládne i tady. :(

Příspěvekod Dafaa » stř srp 25, 2004 9:02

Nebo se mýlím?

Pánové, co se týkám mého prùmìrného denního výdìlku vsázením, ano JE TO PRAVDA! Tak si spoèítejte, kdo má vìtší pravdìpodobnost výhry. Jestliže dám 100,-- Kè na AKU vsázku s osmi tipama, je velmi malá pravdìpodobnost, že tiket vyjde. Ale pokud dám 3000 Kè na kombinátor 3 skupin, v každý 1 zápas s kurzem mim. 2,6 a hlavnì kterýmu hodnì vìøím, dále v kombinaci dvojek ...jaká je pravdìpodobnost??? Dosti velká! U mnì je tento druh vsázení dokonce z cca 95 % úspìšný. Staèí tedy správnì natipovat 2 skupiny a výhra je doma! Jo, ale to by jste se nesmìli bát vsadit vyšší èástky. Tak pro vaši informaci, mùj vklad do vsázek o víkendu se pohybuje okolo 15 tis. Kè. Já si to pøi svém banku teï už mùžu dovolit.

Tak pánové, trochu odvahy!

Taky jsem psala, že 3200 Kè je PRÙMÌRNÝ denní výnos ze vsázení! Ne denní! A taky se mi úplnì každej den nedaøí. Ale když se nezadaøí, vìtšinou to víkendem doženu.

Kali, dokonce už jsem o tvém návrhu, o sponzoringu mluvila s jedním z tvých kolegù. Proè bych nemohla obèas pøispìt na nìco, co se mi líbí. Jo a www.profisazkar.com se mi líbí hodnì! Jen by to chtìlo vypilovat drobnùstky.

P.S.: Pro váš klid, v soutìži na tomto fórum jsem totálnì ropadla. :wink:
Ale naopak v soutìži mezinárodních sázkaøù jsem dnes už zase 3.
nejlepší Èech, a to je nás tam 7. Není lehký, dostat se do IPT/E
snadno, taky mì to stálo hodnì èasu a námahy. Ale jsem tam, a
jsem dnes na 415. místì z nìjakých 4802 lidí. To je dobrej úspìch,
nemyslíte? Není snadný se tam udržet a taky tøeba hned zítra mì
mùžou lehce odtamtud vykopnout. :cry:

POTLAÈTE V SOBÌ TU "AŽ SKORO NEPØEJÍCNOST" A VÍCE SE VÌNUJTE VYBÍRÁNÍ SVÝCH TIPÙ! :D
Dafaa
Host
Host

Příspěvekod Sharks » stř srp 25, 2004 9:07

POTLAÈTE V SOBÌ TU "AŽ SKORO NEPØEJÍCNOST" A VÍCE SE VÌNUJTE VYBÍRÁNÍ SVÝCH TIPÙ!

:D fajn pøístup :wink: fandím odvážným ženám jako jsi Ty :wink: jen tak dál :!:
Sharks
Host
Host

Příspěvekod polopes » stř srp 25, 2004 9:22

Pøiznám se, že jsem opravdu pùvodní pøíspìvek nepochopil :oops: a z toho vznikla moje reakce:

polopes píše:
Dafaa píše:... a nestydím se za to. :)

Hold mám štígro na vysoký kurzy... kurzama pod 2 se nìjak moc nezabývám, až na vyjímky. Taky mùj denní vklad nejde pod 1000 Kè. Vím, že vsadit tøebas 10 zápasù na tiket za 50 Kè a uhodnout všechny zápasy, je vìtší umìní.... ale tolik èasu a hlavnì penìz k promarnìní zase nemám. Tak radìji 2 nebo 3 zápasy, dát na to litr a když štìstí pøeje... staèí mi to.

Všem pøeji hodnì štìstí v sázení a ještì více gólù do správných branek. :)

P.S.: Dnes mùžu øíct, že do práce chodím jen proto, abych doma rychle nezestárla a nezakrnìla. Musím i mezi lidi. :)

Jestli sázíš jeden tiket za 1000,- a dennì máš prùmìrný výdìlek 3200,- tak si pravdìpodobnì nejlepší sázkaø na svìtì :D :D :D :D :D

!!!GRATULUJU!!!

Nechtìl jsem nikoho zesmìšòovat ani urážet, jen mì již trochu unavují pøíbìhy o neuvìøitelnì "úspìšných" sázkaøích. :roll:
polopes
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř srp 25, 2004 9:48

Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví :wink: to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat. :wink:

Upøímì ti skládám poklonu a pøeju ti aby si to pøíští mìsíc v soutìži poøádnì roztoèila a ukázala že všechny ty keci tady byly zbyteèný. :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod polopes » stř srp 25, 2004 10:22

smallbody píše:Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví :wink: to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat. :wink:

Upøímì ti skládám poklonu a pøeju ti aby si to pøíští mìsíc v soutìži poøádnì roztoèila a ukázala že všechny ty keci tady byly zbyteèný. :wink:

Podle èeho soudíš, že sázím obèas a navíc že to nejde nejen mnì, ale i mým kamarádùm?

:) :) :)
polopes
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř srp 25, 2004 10:31

polopes píše:
smallbody píše:Milá Dafaa. Nenech se tady nìjak odradit tìma pøíspìvkama lidí který si jdou obèas vsadit a moc jim to nevychází. Jejim kámošum to taky moc nejde a tak jim pøijde proste divný že nìkdo na tom mùže slušnì vydìlávat. A zvláštì když si to nìžnìjší pohlaví :wink: to nìkomu muže bejt proti srsti. Fandim ti aby se ti daøilo co nejlíp tipovat. :wink:

Podle èeho soudíš, že sázím obèas a navíc že to nejde nejen mnì, ale i mým kamarádùm?

Tak tuten pøíspìvek nebyl na nikoho adresovanej. Kdybych to chtìl adresovat na tebe tak bych tì citoval. Já to vzal obraznì za všechny.
smallbody
Host
Host

Příspěvekod polopes » stř srp 25, 2004 10:48

smallbody píše:
polopes píše:

Tak tuten pøíspìvek nebyl na nikoho adresovanej. Kdybych to chtìl adresovat na tebe tak bych tì citoval. Já to vzal obraznì za všechny.

No já to vzal trochu osobnì, protože jsem na to jako první reagoval.

Když si prostì pøeètu, že nìkdo sází za 1000 dennì a v prùmìru má dennì 3200 tak si pomyslim svoje. Že to pisatel(ka) myslel(a) jinak a já to špatnì pochopil je vìc jiná :D

Jinak samozøejmì taky pøeju všem úspìšným mnoho štìstí, trvalou formu a tìm zatím ménì úspìšným a? to zaène brzo poøádnì chodit :wink:
polopes
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » stř srp 25, 2004 11:00

2small: tvùj pøíspìvek sem pochopil úplnì stejnì jako polopes, ikdyž máš vlastnì èásteènì pravdu - vsadit si zajdu je tak jednou za tejden (je to daleko) :wink: (jink sázím témìø dennì) ale sem od pøírody skeptický na podobná trvzení

2dafaa: jestli jsem špatnì pochopil tvùj pøíspìvek, tak se omlouvám, ale zní velice nedùvìryhodnì. V každém pøípadì uvidíme jak to dopadne v soutìži pøíští mìsíc, ale a? sázíš a vydìláváš (prodìláváš) kolik chceš, ti pøeju hodnì štìstí :wink: a nejen tobì ale všem ostatním

Celkovì myslím že bude rozumnìjší se zabývat jednotlivýmy zápasy než se tady dohadovat kolik kdo vydìlá a jestli je to pravda nebo ne. Bohužel se to tu obèas zaèíná podobat tipování.cz :( tak doufám že to nebude pokraèovat, spolupráce a pomoc je lepší než dohady

GL 2 all
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec