Kolik vydìláte?

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » stř srp 25, 2004 11:25

qwertyy píše:Celkovì myslím že bude rozumnìjší se zabývat jednotlivýmy zápasy než se tady dohadovat kolik kdo vydìlá a jestli je to pravda nebo ne. Bohužel se to tu obèas zaèíná podobat tipování.cz :( tak doufám že to nebude pokraèovat, spolupráce a pomoc je lepší než dohady

Jj, s tim souhlasim.

Dafaa píše:Kali, dokonce už jsem o tvém návrhu, o sponzoringu mluvila s jedním z tvých kolegù. Proè bych nemohla obèas pøispìt na nìco, co se mi líbí. Jo a www.profisazkar.com se mi líbí hodnì! Jen by to chtìlo vypilovat drobnùstky.

Myslel jsem to jako zert, ale samozrejme se nicemu nebranime :lol: a dekujeme za pochvalu. Budeme dopilovavat ty drobnustky.

Preji ti hodne stesti v sazeni :!:

P.S. a jsem zvedav na tve tipy a analyzy :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Re: Mimo stálý práce vydìlávám hlavnì vsázením....

Příspěvekod AC_28 » stř srp 25, 2004 17:24

bubus píše:Dá se øíct, že prùmìrnì dennì mi to hodí 3200 Kè.
Ale taky každej den není "rùžovej".

NAJLEPSI SAZKARY NETIPUJU DENNE :wink: ,lebo kazdy den nechytis ani kurz 1.3... :lol: ,nieto este cez 3... :shock: :roll: :!:

takze... nerad sa pustam do podobnych polemik, a takisto nechcem budit dojem zavistlivca... ale okrem uvedeneho prispevku nikto netvrdil ze je daffaa tipuje denne... a rovnych 1000 kacek... Kazdy jeden prispevok mal napisane priemerne.. a to je nam tuna vacsinou jasne co ten pojem znamena... takze srandu nabok... od hanobenia sme sa dostali k gratulaciam potlapkavaniu po pleci, a neviem coho... forum je pekne az na drobne nedostatky :lol: :lol: :lol: Privitam dalsie tipy od daffy, ak nema naladu pomoct inym, aj to beriem... staci nech facne ako dokaz najneskor 15 miñut PO zacati zapasu... nepotrebujem opisovat tipy, ale tiez ma nebavi ako sa tu obcas zjavuju extremne uspesni tiperi... nechcem od nej analyzu, sama povedala nie je nato... argument beriem... ako dokaz to bude stacit, a predtym ako zmenim nazor sa jej potom aj ospravedlnim... zatial nemam dovod aby som si nestal za tym co som napisal... :lol: GL kolegove!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec