Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
Ano ve vysledcich...
Moderátor: Moderátoři
Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
soustek píše:Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
Ano ve vysledcich...
saginek píše:soustek píše:Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
Ano ve vysledcich...
no, asi jsem debil, nebo je uz moc pozde, ale mohl by mi nekdo vysvetlit, kde se to da najit? vysledky, resp. pavouky turnaju jsem tam nasel....ale jak se sazelo jsem nikde nemohl najit
soustek píše:saginek píše:soustek píše:Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
Ano ve vysledcich...
no, asi jsem debil, nebo je uz moc pozde, ale mohl by mi nekdo vysvetlit, kde se to da najit? vysledky, resp. pavouky turnaju jsem tam nasel....ale jak se sazelo jsem nikde nemohl najit
Na hlavni strance -> "search results" (vlevo dole paty radek od spoda (v anglicke verzi)) -> do vyhledavani zapsat "Canas" -> vyjede vlevo zapas a klikneme na "match odds" -> otevre se ten zapas a nahore je napsano kolik bylo "Matched"
BTW BF jeste tento zapas nevyhodnotil
saginek píše:soustek píše:saginek píše:soustek píše:Airkubin píše:to jde najit takhle na vsech zapasech jak se sazelo??? A to konkretne u betfairu?
Ano ve vysledcich...
Na hlavni strance -> "search results" (vlevo dole paty radek od spoda (v anglicke verzi)) -> do vyhledavani zapsat "Canas" -> vyjede vlevo zapas a klikneme na "match odds" -> otevre se ten zapas a nahore je napsano kolik bylo "Matched"
BTW BF jeste tento zapas nevyhodnotil
no, to jsem nasel i ja. jenomze ty pises, ze se nejvic sazelo na urcite kurzy, tak jsem myslel, ze tam bude i nejaky prehled nebo tak... ...odkud vis, jak se sazelo?
saginek píše:ahaaaaaaaaa, diky.....fakt jsem asi debil
soustek píše:saginek píše:ahaaaaaaaaa, diky.....fakt jsem asi debil
aaaale silna slova...
BTW vyjadreni BF: „After detailed analysis we are satisfied the market reflected the event“
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků