Zdravím všechny příznivce zdravého hazardu a tenisu zvlášť. Sleduju teď často LIVE sázky na sportingbetu, především tenis. Občas se tam objeví LIVE sázky i na tenis ženský a já se občas nestačím divit, jaké kurzy zle nalézt na to, že si hráče uhraje game nebo že bude breaknutá. Při pohledu na kurzy mě napadl systém, který určitě znáte a já bych rád znal váš názor na tento systém.
Sázení by probíhalo takto:
Zápas v tenise (většinou ženy, přeci jen podání není u nich taková výhoda jako u mužů), kde hrají proti sobě hráči s vyrovnanou formou a bilancí na daném povrchu s méně kvalitním prvním servisem (ten první servis je relativní, dá se to vypozorovat i během zápasu). Sázlo by se na každý game a to proti podávajícímu. Kurzy se někdy pohybují až kolem hranice 3,5 , obvykle však okolo 2,5. Pokud by hráč breaknut nebyl sázelo by se za dvojnásobek prvotního vkladu, pokud by však hráč breaknut byl sázelo by se opět za první vklad.
Při hrubém propočtu a dostatečně velkém kapitálu bychom měli být v plusu, ovšem jak mít velký základní kapitál? Jakou zvolit míru důvěry?? Vrhám se do propočtů a teoretického zkoušení ...
Četl jsem již o sázení na jednu příležitost (remízy na jeden tým v NHL), ale to je dle mého hodně ztrátove a tým při troše "štěstí" nemusí třeba 5 zápasů v řadě remizovat, zatímco v tenise jsou breaky minimálně dva v každém zápase (tedy pokud nepřijde timebreak-tiebreak) ...
Budu velmi rád, za každý váš ohlas (klidně i kritický) ...