od DEDE » pon kvě 04, 2009 8:54
Skusim za seba..Pred 2,5 rokom ked som prisiel na PS som sa venoval iba seversky futbalovym ligam,respektive danskemu hokeju,v tej dobre som ziadny zapas nazivo nevidel,nebolo kde,respektive som nemal moznosti predplatit si nejaku tv kartu a pozerat platene kanaly..Talze som analyzoval iba na zaklade preview,reportov a informacii,nazivo nic.Udrzal som sa dlhodobo na cca 10%,vypadol za tu dobu z PS iba raz aj to za neaktivitu..aj ked je pravda,ze uz nejaky cas sa venujem vsetkemu moznemu(kde samozrejme postupujem rovnako,plus kde je dostupne,pozriem si zapasy,respektive highlity,zo zapasov ktore potrebujem)Ono ale pokym mas kvalitny report,tak ten nazivo zapas ani moc nemusis kukat,v reporte sa docitas vsetko podstatne a vies si utvorit obraz ako to vyzeralo na travniku,respekive na ladovej ploche alebo palubovke..Co sa tyka tenisu,tomu sa uz nevenujem,ale uplne suhlasim z Magicovym prispevkom,ze netreba vidiet kazdy zapas,staci vediet,co aky tenista hrava akym stylom,plus aktualna forma..
Teraz trochu odbocim,pre tip su u mna dolezite absencie,nasledne forma(predvedene vykony cca posledne 3 zapasy)vzajomny zapas./-y v aktualnej sezone(predvedene vykony) a pocasie...Aj motivacia ale to tak v zavere sezony,ked sa bojuje o nejaky konkretny ciel uz(majster,poharove umiestenie,baraz,zachrana),tieto aspekty zohladnujem na svoj fair kurz,ktory porovnam z ponukou na trhu a zistim ci sa mi oplati podat zapas(pre mna value,a za kolko)