No jelikoz jsem vlastne jeste vcelku zacinajici sazkar /sazim cca3 roky/ tak mam jeste relativne nejasno kam se chci se sazenim ubirat. Prvni rok to se zkouselo kde co. Pak sem nejak tak nasel basket a na ten sem zamerenej cca 95 procent casu kerej venuju sazkam. Jak sem mel ale ted ten vypadek kvuli skole a prijimackam tak mi prislo ze by to asi chtelo neco pridat k basketu. Protoze pokud beru opravdu ty lepsi tipy z basketu a divam se na svoje stats tak se pohybuju cca v 20 tipech/mesic.... cca dalsich 25 je jich tech relativne slabsich. to mi prijde jako dost malo. A nebudu rozhodne nejak riskovat abych daval treba 10 procent banku na zapas to mi prijde jako dost blbost... takze musim bud zvetsit pocet tipu . jina cesta asi neni. ted docela nastava otazka jakym smerem. Jestli bud hranim basket zapasu kde uz je podle me hranice Value minimalni nebo se pustit do jineho sportu ktery bych k basketu pridal. Tady prave potrebuju poradit od vas jestli spis ne moc probadane vody /asi reknte co je ted neprobadane ale myslim tim treba volejbal/ i kdyz k tem sportum nemam vztah. Nebo pridat fotbal nebo hokej /samozrejme jen nejake ligy/. v tomhle vazne moc nevim takze kazda rada dobra. Ted hlavne budu mit podstatne vic casu na sazky /hola hola vejska vola / takze v tom problem nevidim. ten cas na nove ligy bude urcite. Jen nevim jestli je to spis cesta upadku. Ale zase si rikam lepsich +100 000 kc na ucte s vic tipama a ROI 5 procent nez +50 000 s ROI 20...
no jako za kazdou radu budu hodne rad at uz bude