napad---sazkarske deniky

Moderátor: Moderátoři

napad---sazkarske deniky

Příspěvekod fear » pát zář 03, 2004 20:24

co kdybychom si tu nekteri psali sazkarske deniky.......ti,co by ho chteli, by to nahlasili u gagina aby zalozil sekci napr. ,,fearuv sazkarsky denik"

co vy na to ??
fear
Host
Host

Příspěvekod honzik38 » pát zář 03, 2004 20:53

nemìl jsi možnost si ho založit na kolem dvou ?
honzik38
Host
Host

Příspěvekod fear » pát zář 03, 2004 21:53

honzik38 píše:nemìl jsi možnost si ho založit na kolem dvou ?

ja ho nerikam,ze ho chcu.....ponevadz navsazim pravidelne..treba 3 dny vynecham,anebo kdyz se nedari nevsazim treba 14 dni...pro me trsko zbatecne.....ale treba se toho nekdo chyti a bude z toho dalsi zajimava cast tohodle fora...ale jak rikam..ja bych to nevyuzil....
fear
Host
Host

Příspěvekod Gagin » ned zář 05, 2004 14:09

Až teprve teï jsem si stihnul pøeèíst tohle téma.

Já myslím že by se to dalo v pohodì vyøešit tím, že kdo by chtìl sázkaøský deník. Tak jednoduše staèí založit nové téma s jeho jménem. Teda napøíklad:

Gaginuv sázkaøský deník (to by bylo nové téma)

no a tam by se psali každej den tipy a vyhodnocení + stav jak na tom jsem. Takhle by to mohl dìlat každý a potom by jsme toho mìli spoutu to by bylo super.

Popøemýšlìjte nad tím a kdyžtak to nìkdo zkuste!

Fear nevadí že nesázíš dennì, mùžeš tam dávat tipy tøeba jen 1x týdnì to záleží na tobì, ale ukážeš nám tím jak jsi úspìšný a jestli tøeba 14 dní vynecháváš to je tvoje strategie! :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » ned zář 05, 2004 14:23

je to velmi dobry napad :!: :!: :!: ,som za :!: :D
bubus
Host
Host

Příspěvekod Marlo » ned zář 05, 2004 18:27

Já jsem si také øíkal, že by nebylo od vìci, kdyby mìl každý kdo dává na fórum své tipy vždycky nìkde dole pod svým pøíspìvkem % úspìšnosti svých tipù, které píše tady na fóru.
Jelikož když si dávám nìjaké zápasy, kterým moc nevìøím, tak je sem na fórum ani nepíšu a tak bych sem jejich statistiky ani pak dávat nechtìl :? Ale pokavad jsem pøidám nìjaký svùj tip, tak za ním si chci stát - a bylo by dobré, kdyby ostatní vidìli, jakou mají moje tipy (tady napsané) procentuální úspìšnost.
Napø. napsal jsem sem 10 tipù (a nebo sem nìjaký mùj tip už nìkdo napsal døív a Já k nìmu napsal, že to vidím (a proè ! ) také tak. Je to tedy i mùj tip) a z tìchto 10 tipù co jsem sem napsal vyšlo 6 - a tak pak když budu psát další svù tip, tak budu mít dole napsáno 60%.
Pak když uvidím nìjaký tip na kterém se shodnou tøi lidi kteøí mají svou úspìšnost zde napsaných (hlavních - viz. níže) tipù tøeba pøes 70 %, tak to pro mì osobnì bude mít vìtší váhu, než když se nìkde k najakému tipu souhlasnì vysloví tøeba pìt lidí, ale ti tøeba nemají úspìšnost nad 40 %.
Vím, že by bylo asi tìžké, aby tady staøí pardálové vyhledávali jaké sem kdy dali tipy a kolik jim z nich vyšlo, ale kdyby se to zaèlo dìlat od nìjakého data tak by to asi nebylo od vìci.
Myslím si že by to byla i dost dobrá motivace pro všechny, aby sem nepsali tipy, u kterých mají prostì jen pocit, že vyjdou. Respektivì by možná byla chyba aby jsem lidi nepsali i takové tipy u kterých si nejsou zcela jisti a nechtìjí si tím zkazit prùmìr, ale v takovém pøípadì, kdyby u toho jejich pøíspìvku nebyla dole napsána ta jejich procentuélní úspìšnost, tak by bylo hned jasné, že to není tip za který by dali krk.
Prostì u tìch tipù u kterých bych byl opravdu pøesvìdèen, že dopadnou tak jak tipuju (ty které se vìtšinou dávají za více penìz) a nebo k tipùm nìkoho jiného, kterým hodnì vìøím i Já, bych prostì vždy dolu poznamenal (hlavní tip) a ta svá % úspìšnosti.
Pak když uvidím, že nìkdo má psaná svá procenta hlavnì u tipù tøeba z hokeje, a u fotbalu dává spíš tipy bez procent, tak mi bude hned jasné, že je to asi vìtší odborník pøes hokej a né pøes fotbal (na kterém si nechce zbyteènì kazit svùj prùmìr).
I když napíšu své tipy tøeba k celému kolu nìjaké soutìže, tak ale tøeba jen pod dva tipy - kterým vìøím nejvíc napíšu do závorky- (hlavní tip) a jen ty si pak zapoèítám do svého prùmìru úspìšnosti.
A nakonec by jsem chtìl øíct, že bych do toho nikoho násilím ani nenutil, aby nám sem k pøíspìvkùm psal takovou tu svojí statistiku úspìšnostni svých hlavních tipù, a v tom pøípadì bych ty jeho tipy taky s takovou váhou bral :) - prostì by pro mì nemìli takovou vážnost, jako tøeba tipy od lidí co budou mít alspoò nad 50% :lol:
:arrow: Je to jen názor a tak mì když tak hned nekamenujte :) :!:
(kurnik - nìjak sem se rozepsal :roll: - a omluva za tu pøípadnou nespisovnost :wink: )
Marlo
Host
Host

Příspěvekod Marlo » ned zář 05, 2004 18:36

Teï mì ještì napadlo, že by bylo dobré, aby se za to èíslo z procenty jetì (za lomítko) psalo z kolika tìch hlavních tipù (zápasú) zde napsaných to procento je - tak, že napø. 70% /10 nebo 88% /100 :wink:
Marlo
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » ned zář 05, 2004 18:58

Marlo píše:Napø. napsal jsem sem 10 tipù (a nebo sem nìjaký mùj tip už nìkdo napsal døív a Já k nìmu napsal, že to vidím (a proè ! ) také tak. Je to tedy i mùj tip) a z tìchto 10 tipù co jsem sem napsal vyšlo 6 - a tak pak když budu psát další svù tip, tak budu mít dole napsáno 60%.

to je blbost takhle to poèítat, musíš tam do toho zapoèítávat kurzy (je rozdíl když sem nìkdo bude dávat poøád tipy @1.20 a nìkdo jinej kdo bude tøeba trefovat plichty ve fotbale)

Jinak bych tady chtìl ještì pøipomenout, že tohle fórum není o tipech, ale jde o informace a analýzy a pokud si chcete porovnávat úspìšnost tipù, tak je tu soutìž :wink:

Mùj názor je že je to zbyteèný, když chcete tak si to tak pištì, ale tøeba já nemám vìtšinou ani èas dávat tipy do soutìže na tìchto stránkách, takže tohoto se nezúèastním, statistiky si vedu a to mi staèí. Celkovì bude užitìènìjší když sem obèas hodíte nìjaký dùležitý info o nìkterým zápase nebo analýzku

GL
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod Jandos » ned zář 05, 2004 19:02

Kdo si chce delat svuj denik tak at si ho dela, ale davat ho na tohle forum je blbost IMHO.
Jandos
Host
Host

Příspěvekod Marlo » ned zář 05, 2004 19:30

No jak sem psal - byl to jen návrh
A co se týèe tìch kurzù, tak to máš pravdu - muselo by se to nejak doøešit - tøeba by se to nepsalo pøi kurzech pod 1.4 ???
Ale znovu zduzaznuji - je to jen nápad :roll:
Marlo
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec