Já jsem si také øíkal, že by nebylo od vìci, kdyby mìl každý kdo dává na fórum své tipy vždycky nìkde dole pod svým pøíspìvkem % úspìšnosti svých tipù, které píše tady na fóru.
Jelikož když si dávám nìjaké zápasy, kterým moc nevìøím, tak je sem na fórum ani nepíšu a tak bych sem jejich statistiky ani pak dávat nechtìl
Ale pokavad jsem pøidám nìjaký svùj tip, tak za ním si chci stát - a bylo by dobré, kdyby ostatní vidìli, jakou mají moje tipy (tady napsané) procentuální úspìšnost.
Napø. napsal jsem sem 10 tipù (a nebo sem nìjaký mùj tip už nìkdo napsal døív a Já k nìmu napsal, že to vidím (a proè ! ) také tak. Je to tedy i mùj tip) a z tìchto 10 tipù co jsem sem napsal vyšlo 6 - a tak pak když budu psát další svù tip, tak budu mít dole napsáno 60%.
Pak když uvidím nìjaký tip na kterém se shodnou tøi lidi kteøí mají svou úspìšnost zde napsaných (
hlavních - viz. níže) tipù tøeba pøes 70 %, tak to pro mì osobnì bude mít vìtší váhu, než když se nìkde k najakému tipu souhlasnì vysloví tøeba pìt lidí, ale ti tøeba nemají úspìšnost nad 40 %.
Vím, že by bylo asi tìžké, aby tady staøí pardálové vyhledávali jaké sem kdy dali tipy a kolik jim z nich vyšlo, ale kdyby se to zaèlo dìlat od nìjakého data tak by to asi nebylo od vìci.
Myslím si že by to byla i dost dobrá motivace pro všechny, aby sem nepsali tipy, u kterých mají prostì jen pocit, že vyjdou. Respektivì by možná byla chyba aby jsem lidi nepsali i takové tipy u kterých si nejsou zcela jisti a nechtìjí si tím zkazit prùmìr, ale v takovém pøípadì, kdyby u toho jejich pøíspìvku nebyla dole napsána ta jejich procentuélní úspìšnost, tak by bylo hned jasné, že to není tip za který by dali krk.
Prostì u tìch tipù u kterých bych byl opravdu pøesvìdèen, že dopadnou tak jak tipuju (ty které se vìtšinou dávají za více penìz) a nebo k tipùm nìkoho jiného, kterým hodnì vìøím i Já, bych prostì vždy dolu poznamenal (
hlavní tip) a ta svá % úspìšnosti.
Pak když uvidím, že nìkdo má psaná svá procenta hlavnì u tipù tøeba z hokeje, a u fotbalu dává spíš tipy bez procent, tak mi bude hned jasné, že je to asi vìtší odborník pøes hokej a né pøes fotbal (na kterém si nechce zbyteènì kazit svùj prùmìr).
I když napíšu své tipy tøeba k celému kolu nìjaké soutìže, tak ale tøeba jen pod dva tipy - kterým vìøím nejvíc napíšu do závorky-
(hlavní tip) a jen ty si pak zapoèítám do svého prùmìru úspìšnosti.
A nakonec by jsem chtìl øíct, že bych do toho nikoho násilím ani nenutil, aby nám sem k pøíspìvkùm psal takovou tu svojí statistiku úspìšnostni svých hlavních tipù, a v tom pøípadì bych ty jeho tipy taky s takovou váhou bral
- prostì by pro mì nemìli takovou vážnost, jako tøeba tipy od lidí co budou mít alspoò nad 50%
Je to jen názor a tak mì když tak hned nekamenujte
(kurnik - nìjak sem se rozepsal - a omluva za tu pøípadnou nespisovnost )