napad---sazkarske deniky

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod smallbody » pon zář 06, 2004 8:56

Já s tím nesouhlasím. Proèítal jsem to peèlivì a musim uznat že by to bylo dosti nároèné a v nìkterých pøípadech i zavádìjící.

Dávejte tipy do soutìže a hned se uvidí kdo jak na tom je. Je tam procentuelní uspìšnost takže no problem...

Je super že jste se to snažili oživit deníkama ale já prostì nedouhlasím.

Mìjte se ....
smallbody
Host
Host

Příspěvekod mathis » pon zář 06, 2004 9:30

smallbody píše:Já s tím nesouhlasím. Proèítal jsem to peèlivì a musim uznat že by to bylo dosti nároèné a v nìkterých pøípadech i zavádìjící.

Dávejte tipy do soutìže a hned se uvidí kdo jak na tom je. Je tam procentuelní uspìšnost takže no problem...

Je super že jste se to snažili oživit deníkama ale já prostì nedouhlasím.

Mìjte se ....

Tady musim souhlasit se Smallbodym :wink: :wink:
Kazdy kdo se sazeni venuje pravidelne si urcite pise vlastni denik a proto nema cenu tady vymyslet neco podobneho!!!
mathis
Exmember
Exmember

:-))))))))

Příspěvekod AC_28 » pon zář 06, 2004 10:23

Pratele, sledujem snahu hlavne novoregistrovanych mladych clenov, ocenujem ju, pretoze takto sa toto forum dostava vpred, no neda mi aby som neupozornil na jednu vec... Mnohi sa snazia vymysliet nieco co je uz vymyslene... Denniky na porovnavanie uspesnosti, softy na sledovanie statistik... to vsetko je nosenie dreva do lesa... nechcel som do toho zasahovat, aby som nevyzeral ako **** co vsetko zmetie zo stola... avsak pre buducnost by bolo dobre, snad sa obratit so zlepsovakmi a navrhmi na moderatora, a ten ak uzna myslienku ci navrh za perspektivnu, moze povolit zalozenie diskusie... tu uz by bola myslienka nacrtnuta uz do detailov, pretoze sme boli v poslednej dobe svedkami nepochopenia zameru a zbytocnym zapratavanim diskusie dotazmi a vysvetleniami... Takze s chuti do teho, a zelam GL vsem!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod SirRaist » úte zář 07, 2004 17:43

bubus píše:je to velmi dobry napad :!: :!: :!: ,som za :!: :D
Hele bubus tento Avatar jsem si už dovolil vyžrat já..................
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte zář 07, 2004 18:18

Hele bubus tento Avatar jsem si už dovolil vyžrat já..................

OK,nevsimol som si ...:roll: ,tak sa "klidim" :cry:
bubus
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec