Panther píše:Panove existuje tu neco jako vymena banneru ???
diky
No myslim že by sme se mohli domluvit. Napiš mi soukromkou zprávou co máš na mysli....
Moderátor: Moderátoři
AC_28 píše:Haaaaloooo!!!!
Propagujem Vas tunak... )))
http://www.mujweb.cz/sport/acbetts/index.htm
...inak keby ste chceli iny banner, no problemos...
...to miesto zelenych... Oneeee... su tam len tikety, bez analyz, avsak verim ze to je bic na bookies...
GL kolegoveeee!!!!
smallbody píše:POKUD BUDE MÍT NÌKDO ZÁJEM O PROPAGOVÁNÍ TÌCHTO STRÁNEK NA SVÉM WEBU PAK JSOU K DISPOZICI REKLAMNÍ BANNERY.
NAPIŠTE NA SMALLBODY@PROFISAZKAR.COM A JÁ VÁM JE POŠLU.
DÍKY MOC ZA POMOC.
zirkonxx píše:smallbody píše:POKUD BUDE MÍT NÌKDO ZÁJEM O PROPAGOVÁNÍ TÌCHTO STRÁNEK NA SVÉM WEBU PAK JSOU K DISPOZICI REKLAMNÍ BANNERY.
NAPIŠTE NA SMALLBODY@PROFISAZKAR.COM A JÁ VÁM JE POŠLU.
DÍKY MOC ZA POMOC.
a proc tu nemuzes napsat linky na nì to se za nì stydis
SirRaist píše:Smallbody - prosím pošli mi jeden velký a jeden malý banner. Až je umístím napíšu.
Jinak proè by toto forum mìlo mít vìtší vìhlas? To je jednoduché...sice se tady na kvalitních rozborech více lidí veze než pøizpívá (jsem taky sprostý opisovaè). Ale když se ze mezi sty lidmi co se jen veze najde jeden takový "Nedo" nebo "Panter" èi já nevím kdo komu to jde jako po másle tak jedinì dobøe ne?! Nekvalitní kecy, tipy bez odùvodnìní, machrování a pod se tady nepodporuje a nemá dlouhého bytí, tudíž zùstávají zde vìtšinou jen dobré rozbory.......výsledek tìch rozborù je vìc druhá. Ale ikdyž tady bude chodit moøe lidí a kteøí budou prd vìdìt tak se nic nestane, protože když nic neví tak nic nenapíšou. Ale naopak to mùže pøílákat lidi co nìco vìdí. Díky zdejším adminùm apod. Jsou rychle mazány hlouposti a pozùstává to podstatné a když bude více lidí kteøí sem budou chodit vzroste pravdìpodobnost že sem vleze nìkdo kdo tomu taky rozumí. A pokud nìkomu vadí že se na nìm nìkdo veze....ok buï dobrý a dostaò se do Profiteamu....tam už budeš dávat své rady jen lidem kteøí jsou minimálnì stejnì dobøí jako ty. Ti už se nevezou. Toliko k mému náhledu na tohle forum.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků