Koukam, ze jsou tu velmi zajimave prispevky a nazory, neda mi to prihodim i svoje, pokud bych se opakoval v nekterych bodech, prominte, nemam cas to vsechno cist.
1. Vyber zapasu
Prvni velice dulezity krok
Sleduj prubeh cele ligy a cekej na vhodne zapasy. Sbirej informace a
zajimej se o zapasy ne az den, kdy se hraji. Pokud sezenes informace uz par dni predtim, neboj se vsadit, kurz byva o par desetinek vyssi.
2. Nizke a vysoke kurzy
Tady jsem narazil v zasade na tri pristupy. Prvni hazi na tikety zapasy s kurzem 1,01 az 1,5 a davaji to za velke prachy. Vysledny kurz nic moc, ale znam lidi, kteri si tim neco vydelaji (neni jich ale moc).
Druzi to michaji dohromady s vyssimi kurzy a v 80% je odpali prave kurzy do 1,4. To je asi ta nejhorsi stredni cesta.
Treti skupina nizke kurzy ignoruje a ma postavene sve vybery od kurzu 1,5 a vyse.
Urcite muzete namitnout a mozna mate pravdu, ze spise zalezi na tom, jak kurz nastavili bookies na zaklade momentalni formy, zraneni, priorit tymu, atd.
Pro me jsou kurzy do 1,5 na domaci a 1,8 na hosty no bet.
Ted sem se prave o vikendu bavil u Esbjergu, predtim u Realu v poharu.
Me to za to zkratka nestoji, ustojim, kdyz mi nevyjde zapas s kurzem 2,5, ale kdyz drive prohral tym, ktery jsem za kurz 1,2, tak sem si trhal vlasy a rikal jestli mam tohle zapotrebi.
Hledej zapasy, kde bookies nastavili kurzy, ktere neodpovidaji soucasnym kvalitam tymu. Nikdo te nenuti sazet zapasy, kde se Ti zdaji kurzy nastaveny, jak maji byt.
3. Zarucene (dez)informace
Ignoruj informace a zarucene vyhre. Nekteri lidi se tim docela dobre bavi. Kecy tipu - videl jsem toho a toho hrace, trenera a jejich manzelky nebo znamyho, kterej striha travnik na stadionu sazet x1000, jsou kraviny. K takovym zarucenym informacim se normalni smrtelnik NIKDY nedostane. Pokud ANO, tak jsou kurzy stejne nehratelne (druha italska a remizove dychanky, ktere kazdorocne obohacuji konec tamni ligyza kurzy 1,4).
4. Poèet zapasu na tiket
Me se osvedcilo toto
Velke kurzy od 3,5 a vys -- solo
Stredni kurzy od 2,2 do 3,5 --- max 2 zapasy na tiket
Male kurzy 1,6 do 2,2 --- max 4 zapasy na tiket
Do kombiku moc nedelam
Sem tam 2z3 z kurzy od 2,2, ale spise ne
5. Vyse sazky
Ja nikdy sazenim nezbohatl, je to pro me zabava. Jsem rad, kdyz dnes vyhraju 1000,-, protoze vim, ze se budu nasledujici dva tydny dobre bavit u teletextu nebo u livescore na netu.
Maximalni sazka u mne je 100,- kè. Ja nemam portrebu si sazenim vydelavat a sobe nebo nekomu jinemu neco dokazovat.
Nesazim kazdy den, cekam na vhodny zapas, kdyz u mam tak velkou chut si vsadit, ze me to "premuze", tak si vsadim vetsi kurzik na prekvapko a dobre se bavim )
6. Psychika sazejiciho
Nepodlehni nikdy tomu, ze jsi vyhral hodne penez. Potom te to nuti sazet vic a vic a stejne nakonec vsetko prohrajes. Tohle plati na 99%.
Znam desitky lidi, kteri sazi a asi tri, kterym to opravdu sype.
Muzes mit sebelepsi analyzu zapasy, ale jedna cervena karticka, jedna mizerna penalta, jedno zraneni nebo snih, ktery napadne, kdyz tvuj tym vede 2:0, muze vse obratit uplne jinak, nez sis predstavoval.
7. Slusnost
Moc neopisuj tipy, pokud to delas, at nikdy nenapadne nadavat cloveku, ktery pro Vas tipy pise. Nikdo Vam nikdy nic nevnucuje, to co vsadis je jen a jen na tobe. Zbytecne potom kazis naladu cloveku, ktery tomu venoval spoustu casu.
8. Na co moc nehledim......
Mozna me nekteri z Vas poslou do sazkarskeho pekla, ale.........
vzajemne zapasy
serie vyher, proher
Vsechno jednou skonci a sezet na Kocourkov proto, z doma jeste neprohral a Horni Dolni venku jeste nevyhralo, mi pripada trosku zvlastni.
Tot vse, az budu mit nekdy vice casu, hodim jsem linky na zahranicni servery a fora, ktere vyuzivam.
Preji vsem hodne vyher a jeste vice pevnych nervu
ibanez
PS: omluvte chyby, preklepy a jine novotvary ceskeho jazyka, je hodne k pulnoci a i ja budu zitra vystrasen, kdyz to budu po sobe cist.