Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod sporttipy » ned říj 24, 2004 13:53

Tak jsem si právì proèetl pár pøíspìvkù a koukám, že to zaèíná být horké. Ono je sice pìknì že sem chodí stovky lidí,ale musíme si pøiznat že jich opravdu pøíspívá tak 10-20 ostatní jen opisují :? Stále sem proto aby ti co se sem chodí jí jen dívat šli z kola ven!
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod petee » ned říj 24, 2004 14:23

Tak konecne se tu objevila diskuze na to tema ktere mi uz vrta hlavou pekne dlouho!!nakousl sem to vcera pri prispevku u svycarske ligy(hokeje), ale nikdo neodepsal!!!:(nevim proc se dosud nikdo neozval ale myslim si ze je to tak jak to tu vetsina vidime!!je tu tak 10-20 lidi co pravidelne ,kdyz maji cas a moznost si sednou a napisi duvody a analyzy k zapasum,ve snaze podelit se s ostatnimi o informace!A cekaji,teda aspon ja ze kdyz uz je to forum taxe tu bude diskutovat a odepisovat a argumentovat a....(ted ale nemyslim to ze se tu objevi prispevky ktere pro pobaveni muzeme sledovat na tipovani)!!no a pak je tu druha skupina lidi...tech je pomerne a neumerne vice!!!a to je skupina lidi kteri maji na svem konte 1,2 mozna i 5 prispevku ale vsadim se ze ani jeden s nejakou radou nebo pomoci....vetsinou to sou prispevky tipu ten zapas je cista 1!! nebo mate nekdo info k tomu a tomu zapasu..??....uz jak sem napsal do svycarskeho hokeje nenapada me nic co s tim udelat pokud chce zustat toto forum otevrene lidem ale take me v tom pripade nenapada nic jak tuto situaci zlepsit!!!! a verte ze to sice ti co prispivaji delaji z dobre vule ale prece jen si myslim ze vetsinu to musi stvat kdyz se snazi a pak vidi ze tema si precetlo napr.150 lidi a nikdo nenapise ani svuj nazor treba byt s jednoduchym oduvodnenim!!A proto si myslim ze se tu pohybuje zbytecne moc lidi kteri nejsou tomuto foru ale vubec nicim prospesni jen z nej zbytecne vytahuji informace,mozna to ted vyznelo hnusne ale podle me je to tak,souhlasim s Gaginem ze forum tu je od toho aby informace byli na jednom miste,a proto by sem taky nechodilo denne tolik lidi kdyby nebyly,ale prece jen pokud neco chci musim take neco udelat!!!!!Nevim jak si to berou ti co sem prispivaji pravidelne a hodne kvalitne ale me to rekneme vadi...!!Obdivuju napr. Honana,Neda,Gagina,Kaliho,smallbodyho,qwertyy,quinton,UtahJazz,Erica88,Phoenixmana,Johnyho72,sporttipyho,minomartina,Mathise,Panthera a nebudu vyjmenovavat vsechny a doufam ze ti co prispivaji casto a nenapsal sem je se neurazi,protoze by to prece jen aspon jeste par jmen zabralo, obdivuju je za to ze kazdy den sem prispeji a to ne nejakou jednoduchou vetou ale velmi kvalitni a hlavne povetsinou i vyherni analyzou,obdivuju je za to ze se jeste nenastvali a kdyz to tak reknu nevyprdli se na to!!!!!!
K tomu ze kazdy ne kazde soutezi nerozumi...ano to je pravda ale snad z tech 600-700lidi co sem prijde se to nejak musi rozpocitat ze aspon treba 5-10 bude rozumet te ci one lize....nechcete mi snad tvrdit ze z tech 600-700 lidi sazi vsichni napr.francouzkou prvni....a ani tam stejne neprispivaji!!!! :(
petee
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned říj 24, 2004 14:28

díky petee,pøesnì jsi to vystihl,doufám že na to nìkdo z profi bude reagovat,protože situace zaèíná být neúnosná
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » ned říj 24, 2004 14:40

Petee,
chtel jsem ti podekovat, ze sis na me vzpomnel a je mi cti, ze jsi me zaradil mezi takova jmena, jaka si uvedl. Nicmene prave z vyse uvedenych duvodu, ktere jsi popsal do puntiku, jsem jiz (asi) 14 dni neprispel, protoze zvasuji prave to o cem jsi psal. Na foru jsem travil 8-10 hodin denne i vice, neskutecne me to bavilo a troufnu si rict, ze obcas to prineslo i slusny vysledek (nejen me). Ovsem pak se vyskytl problem, ktery si dokonale popsal a nadseni , zajem a predevsim chut pokracovat s touto praci zacala ubyvat. Je dobre na toto tema hovorit a diskutovat, rad se pridam. HŠ
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned říj 24, 2004 14:45

Ano,právì to že na naše témata a pøíspìvky nikdo nereaguje ubírá chu? a sílu dále nìco psát a tvoøit.
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » ned říj 24, 2004 15:16

No - jestli mohu pøipojit pár slov sám za sebe (i když to nemá co dìlat s tématem "Anglie, Skotsko, ostrovní fotbal", tak já to vidím takto :

Já osobnì, když se rozhodnu sem nìco napsat, tak ze dvou dùvodù : za prvé pøi psaní analýzy a pøi samotném shánìní informací velmi pomáhám pøedevším sám sobì. No a za druhé - pokud už nìkde nìjaké info vyštrachám, tak není dùvod, abych ho nezveøejnil. Je už potom na každém jednotlivci kdo si to pøeète, jestli na to zareaguje, pøípadnì jestli se nechá ovlivnit. Tedy shrnuto - když nìco napíšu a nikdo na to nezareaguje, tak mì to vùbec neštve. Já to napsal hlavnì pro to, že mne to baví. Samozøejmì že jsem potìšen když vidím, že si moji práci pøeèetlo tøeba 100 nebo 200 lidí. Potom i vím, že to nedìlám úplnì zbyteènì a jen a jen pro sebe.
No - a pak je tu druhá vìc - ta otevøenost fóra. Právì proto zde funguje tzv. Profiteam. Což už je užší skupinka lidí, kam se nedostane každý (rozhodnì tedy ne ti zmiòovaní s poètem pøíspìvkù 10, nebo s nic neøíkajícími pøíspìvky) a odkud je také celkem jednoduché vypadnout - protože pravidla pro vstup do Profiteamu a pro udržení se tam jsou daná. Tady a? posoudí ti relativnì novìjší èlenové, jestli jsou s fungováním Profiteamu spokojeni nebo ne. Já sám za sebe mohu øíci, že finanèní zisk z tipù z této sekce je pro mne nemalý.
Takže asi tak - nikdo není nucen do fóra pøispívat. Kdokoliv si mùže ve fóru èíst. Pokud to nìkdo chce brát vážnìji a vìnovat se tomu, tak si toho všimneme a je mu nabídnut vstup do Profiteamu - kde jsou informace a tipy neveøejné.
Tedy závìrem z mého pohledu - pokud nìco napíšu a nikdo na to nereaguje, vùbec mi to nevadí. Tou motivací pro mne døív bylo dostat se do Profiteamu a teï je tou motivací udržet se v nìm.
nedo
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned říj 24, 2004 15:28

hmm...ale to že si mùžou ve foru èíst i ty co vùbec nepøispívají je vùèi ostatním opravdu nefér,protože by jsme se na tvorbì tohoto fora mìli podílet všichni! Je pravda,že profiteam je dobrou motivací,ale právì díky tìm lidem co nepøispívají a jenom si ètou klesá návštìvnost tohoto fora, jelikož ti co mají chu? psát vìtšinou píší kvùli tomu,aby svoje analýzy mohli s nìkým probrat a podílet se na pìkném tématu,ale pokud nikdo nebude pøipívat,bude to o hodnì složitìjší....
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hynek » ned říj 24, 2004 15:37

sporttipy píše:hmm...ale to že si mùžou ve foru èíst i ty co vùbec nepøispívají je vùèi ostatním opravdu nefér,protože by jsme se na tvorbì tohoto fora mìli podílet všichni! Je pravda,že profiteam je dobrou motivací,ale právì díky tìm lidem co nepøispívají a jenom si ètou klesá návštìvnost tohoto fora, jelikož ti co mají chu? psát vìtšinou píší kvùli tomu,aby svoje analýzy mohli s nìkým probrat a podílet se na pìkném tématu,ale pokud nikdo nebude pøipívat,bude to o hodnì složitìjší....

Mas pravdu s tou navstevnosti.....Tem kteri sem pisou kvalitne a nejsou z Profiteamu se to prestava libit a zacinaji premyslet ze toho nechaji takze pokud to tak pujde dal tak zbyde jen Profiteam a ti kteri maji minimum prispevku a spis jen opisuji nez aby prispeli....... Jak tohle dopadne :roll:
Hynek
Member
Member

Příspěvekod Panther » ned říj 24, 2004 15:44

Tak ono se predevsim v kazdem z nas najde kapanek te ceske natury v tom smyslu, kdyz uz si sezenu informace a zapracuji na tom, prece to nekam nenapisu, aby si to nejaky lenoch jen precetl a sel vsadit. Me osobne uz je to fuk, mou prioritou, proc jsem sem prisel, bylo dostat se do profitymu, jiny cil jsem nemel. Protoze na soutez, ktera tu je nemam prilis cas (diky analyzam a shaneni inf predevsim) a rozbory pravdepodobne nemam natolik kvalitni, abych se do profitymu dostal, po necelych peti mesicich jsem usoudil, ze stesti zkusim jinde. Tim nechci rict, ze bych prestal uplne chodit na toto forum, svym zpusobem se mi tu moc libi, poznal jsem tu plno novych veci. Proste budu tech 8-10hodin denne budu travit nekde jinde. Samozrejme, ze je velice potesujici, kdyz si rozbor, na kterem clovek zapracuje precte 100-300 lidi, o tom neni pochyb. Clovek citi ze odvedl dobrou praci, udela mu to radost. Kdyz budu konkretne hovorit o sobe hledam lidi kteri tu mou praci prijmou a nabidnou mi za ni neco sveho a to je prave zrejme v profitymu, nerad bych se tedy pletl, predpokladam ze to tam tak je. Tam jsem se nedostal, cili me rozhodnuti je pochopitelne a na miste. Tento problem o kterem se bavime je pravdepodobne neresitelny, protoze at by se zacal resit jakymkoliv smerem, zasahlo by to do smyslnosti tohoto fora, cili kazdy ma na vyber dve moznosti A, prizpusobit se a drzet krok, nebo B, udelat to same co ja :lol: . HŠ
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod kali » ned říj 24, 2004 15:59

Velmi ozehave tema, dost neprijemne, ale bohuzel aktualni :?

Vzpominam si na lonske jaro, kdy toho forum zacinalo, byly preview snad na kazdou ligu, vedla se diskuse, bylo to super.

Bohuzel prave z duvodu, ktere tady uvadite hodne lidi sve psani omezilo. V podstate se nedivim, protoze z vlastni zkusenosti vim, ze sepsat preview na jedno ligove kolo zabere 8-10 hodin a pokud se pak neobjevi jedina (popr. se objevi jen jedna) reakce, tak to bere chut. Reknete si, proc bych mel psat neco co nikoho nezajima. Neni tomu tak, lidi to zajima, o tom vypovida pocet shlednuti, ale bohuzel nikdo neni schopen reagovat.

Ja neocekavam diskusi treba o Peru, ktere tak skvele pise Johnny72, je fakt, ze asi na foru neni prilis lidi, kteri by mohli polemizovat o Peruanske lize. Ale cekal bych (a stacilo by mi), kdyby se po sepsani preview/tipu objevila alespon pochvala, popr. podpora. Aby tedy autor videl, ze praci neodvadi jen tak pro nic za nic.

Urcite to neni ku prospechu fora, ani ku prospechu nas vsech. Je velka skoda, prijit o moznost cist si vase preview a komentare jen kvuli laxnosti ostatnich navstevniku.

Proto si ja osobne velmi vazim vsech prispivatelu na toto forum. Nebudu vas jmenovat, vsichni dobre vite o koho jde.

Bohuzel tyto mesice je ma cinnost na verejnem foru omezena z nedostatku casu, za coz se omlouvam a dam to brzy do poradku

Posledni vec, vyjadreni k profiteamu: VIm, ze mnozi z vas, co v PT nejste by jste si tam za svoji praci zaslouzili byt. Na druhou stranu, prijimame az po delsi dobe, vetsinou max. 1 tipera za mesic. Ti co v PT v soucasne dobe jsou, vi, jak dlouho trvalo nez se tam dostali.

Nenapada mne zatim reseni jak danou situaci vyresit :roll:
Opisovaci a ctenari by si meli uvedomit, ze to jak se chovaji, neni zrovna nejlepsi zpusob. Koneckoncu, dotkne se to i jich, az prestanou dalsi lide psat

Je otazka co s tim udelat dal, zda umoznit cteni jen aktivnim prispevovatelum... nevim
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM