kali píše:Myslim si, ze je zbytecne tady resit osudy nas vsech, co jsme do teto diskuse prispeli. Diskutuji to lide, kteri se nemusi stydet za to co na foru odvadi... Ale nevsiml jsem si ze by zareagoval kdokoliv z tech kterych se to tyka Tedy neaktivni prispevatele...
Je podle mne nekolik reseni:
A) nechat byt jak je
B) neco ve stylu co pise Quinton
C) vytvorit uzamcenou mistnost, kam budou mit vstup jen AKTIVNI tiperi, tedy ti co nejsou v PROFIteamu, ale na foru se aktivne zucastnuji. Protoze nelze prijmout vsechny aktivni uzivatele do PROFI okamzite, to trva dlouho, neni to otazka 2 mesicu... Myslim si, ze profit, ktery ucast v PT prinasi stoji za to pockat.
Tak to tady ètu a zkusím reagovat, protože se øadím spíše mezi ty "neaktivní prispevatele".
Panové musíte si uvìdomit, že jsou v každém oboru profíci, prùmìr a ti co se budou vždy chtít svést. Je jen na vás, jestli chcete toto fórum otevøít i prùmeru (tøeba pro mì). Myslel jsem si, že pro profíky už máte klub a to co je veøejné je "pro dobrý pocit" a samozøejmì je tu i urèitá šance, že si to pøeète nìkdo , kdo má nìjaký zajímavý postøeh nebo informaci, kterou nevíte. Pùvodnì toto téma rozpoutal Kermit, který neuvedl dost dùležité informace, protože byl naštvaný, že na nìj nikdo nereaguje.(Jinak kermit v soutìži ukazuje, že umí) Ale jak mám napøíklad reagovat na Neda když hodí analýzu z Finska, kde je nepøekonatelný, nebo Eric88 ze Španìlska?!? Prostì vím, že ty analýzy jsou skvìlé a pokud náhodou vím, to co neví oni(to snad nejde), tak na to reaguji.Jinak ne.Jsem prostì realista a vím co znám a poznám, když se nìkdo vyzná v nìèem líp. Až bude nìkdo plácat nesmysly, tak na to tøeba zareaguji. Co se týèe psaní pravidelných analýz, tak jsem napø. ze zaèátku psal postøehy k èeskému fotbalu, ale v poslední dobì jsem prostì nemìl èas (moc práce), tak zkrátka nepíši. Samozøejmì mùžu napsat, že dnes vyhraje Libe pøestože je to derby a dvakrát pøedtím splu remizovali.... ale takovou analýzu napíši z hlavy aniž bych se podíval na stránky klubù, sestavy apod. A Kermite pøedminulé kolo jsem tipnul z 5 remíz 4 v èeské lize a nikdo na to nereagoval. A vùbec mi to nevadí, hlavnì že jsem nìkoho tøeba inspiroval.
Takže resumé je takové, že když budu mít èas rád nìco napíši, ale když ne tak hold nebudu nic psát. Nebo když budu mít pocit, že mám období kdy mi to moc nevychází tak vás svých tipù taky radši ušetøím. Jestli mì za takové uvažování chcete vyhodit, mám smùlu. Protože plnit nìjaké kvóty je problematické. Kolik 10 analýz za týden? A kdo bude posuzovat jejich kvalitu? Protože lidi kteøí se rádi jenom vezou urèitì "nìjakých" 10 analýz klidnì napíší.Nebo si budou mìnit uživatele až je vyhodíte.
Myslím, jak už tady nìkdo psal že Profitým je ta odmìna pro opravdové sázkaøe,to že si tady pøeète nìkdo nìjaký tip a sám nic nedá je smutné, ale pokud nechcete toto fórum uzavøít nijak rozumnì øešitelné
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!