Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » pon říj 25, 2004 16:49

Panèku to se to tady rözjelo to teda koukám! Každopádnì taky napíšu svùj názor na tohle.

Psaní analýz
Mnoho z vás tu píše proè psali analýzi, já to dìlal hlavnì pro lidi a vže mì to bavilo, dìlal jsem to na amerikckou MLS ligu, kde jsem ani nìjakou diskusi neèekal, jenže když jsem napsal preview ve tøech rùzných dnech a nebyla tam ani jedna odpovìï, staèila by ve stylu dobrá práce nebo podobnì tak mì to taky mrzelo, ale je to u všech stejný, zkrátka není žádná motivace! Tak mì to taky pøestalo bavit, a už to nedìlám!

Profiteam nemusím rozebírat to je jasný èlenové profi už tady napsali, nicménì u jednoho nápadu se tady zastavím, ten se mì velice libí! A to zvìøejnit ty lidi o které se profiteam zajímá, a sleduje jejich èinnost více než u normálních uživatelù. Myslím si že je to fér a dobrý nápad! A jsem plnì pro, tak uvidíme jak se k tomu vyjádøí ostatní èlenové profiteamu.

Jinak všiml jsem si že spoustì z Vás kteøí tady píšete pøíspìvky by staèilo aby Vám uživatelé kteøí si vaše preview ètou podìkovali, ale ve druhém pøíspìvku zase píšete že by jste vymazali uživatele kteøí píše jen pøíspìvky typu. Dobrá práce apod. Tak co vlastnì chcete? :?: :roll:

Další vìcí je že mazání uživatelù neaktivních èi jen málo aktivních nikam nevede, stejnì když je vymažeme tak se zase zaregistrují a to jim zabere 3 minuty. Takže by mìli pøístup poøád a nemuseli by pøispívat!

ØEŠENÍ:
Pøi psaní tìhlech øádkù, mì napadlo možné øešení. Nemazat uživatele, ale uživatelé, kteøí èasto pøipívají a dìlají preview na rùzné ligy, by mohly pøipívat na main site, tzn. www.profisazkar.com kde by po pøihlášení mohly èíst preview ostatních lidí, kteøí zase píší preview dalším lidem. Zkrátka každej by si vzal na starost jednu 2 ligy a dìlal preview (1 ligu mùže mít i více lidí, alespoò dva rùzné názory). Za to že by dìlali preview by mìly pøístup k ostatním preview.
Samozøejmì by se tam dostali jen èlenové fóra kteøí si to zaslouží, tím by byly neaktivní uživatelé mimo!
Prostì tøeba jako je to na www.bettingadvice.com kde každý na hlavní stránce píše preview na ligu kterou si vybral, ale pøístup jen urèití lidé, kteøí si to zaslouží! Myslím si že by to ani nebylo moc technicky nároèné!
Pod aktuální preview by se vždycky diskutovalo o tom zápase, myslím že by to mìlo úspìch tedy podle mì!

Jediný blbý dùvod je že by se asi o dost zmenšila aktivita tohoto fóra!!! :cry:

No to je ode mne tak jsem zvìdavej co vy na to?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon říj 25, 2004 17:12

Ad Sebastien: kazdy kdo napise byt jen jednu jedinou analyzu je pro forum prinosem a ty analyzy pises, takze nepatris mezi neaktivni prispevatel.

Udivuje mne, ze se zatim do diskuse nepustil nikdo z "opisovacu". Jde prece koneckoncu predevsim o vas :!:

Ja osobne, kdyz mam cas, tak preview pisu, kdyz ne, tak tip napisu jen do PROFI. Ale pokud mam chvili navic, tak to uverejnim i na foru, cas uz jsem u toho stravil a nevadi mi kdyz vyhraje (popr. prohraje :oops: ) vic lidi. Koneckoncu nesazim proti sobe ale proti SK. Takze ja pisu a je mi jedno, jestli nekdo reaguje nebo. I kdyz samozrejme reakce mam rad.

Ke Gaginovo alternative tipu na hlavni strance, ktere by mohli cist jen aktivni uzivatele... ano, na jednu stranu tu logiku ma, na druhou stranu tim utrpi forum.

A aby mohli cist prispevky na foru jen AKTIVNI prispevatele? Na tom nechapu jedinou vec: NOVE zaregistrovany uzivatel ma pocet prispevku 0. Kde ma ale nasbirat prispevky, kdyz nebude moci forum prohlizet?
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Rafael » pon říj 25, 2004 18:59

Tak sem taky právì doèetl až se mi toèí hlava...je pravda že asi tìžko najdeme øešení které bude výborné pro obì strany,jde o to abysme našli pøijatelný kompromis...všem co aktivnì pøispívají pøeji hodnì sil do další práce!
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » pon říj 25, 2004 19:06

kali píše:Ad Sebastien: kazdy kdo napise byt jen jednu jedinou analyzu je pro forum prinosem a ty analyzy pises, takze nepatris mezi neaktivni prispevatel.

Udivuje mne, ze se zatim do diskuse nepustil nikdo z "opisovacu". Jde prece koneckoncu predevsim o vas :!:

Ja osobne, kdyz mam cas, tak preview pisu, kdyz ne, tak tip napisu jen do PROFI. Ale pokud mam chvili navic, tak to uverejnim i na foru, cas uz jsem u toho stravil a nevadi mi kdyz vyhraje (popr. prohraje :oops: ) vic lidi. Koneckoncu nesazim proti sobe ale proti SK. Takze ja pisu a je mi jedno, jestli nekdo reaguje nebo. I kdyz samozrejme reakce mam rad.

Ke Gaginovo alternative tipu na hlavni strance, ktere by mohli cist jen aktivni uzivatele... ano, na jednu stranu tu logiku ma, na druhou stranu tim utrpi forum.

A aby mohli cist prispevky na foru jen AKTIVNI prispevatele? Na tom nechapu jedinou vec: NOVE zaregistrovany uzivatel ma pocet prispevku 0. Kde ma ale nasbirat prispevky, kdyz nebude moci forum prohlizet?

Ale fórum by stále fungovalo, pro uživatele novì zaregistrovaný atd. klidnì by se sem na fórum mohli psát i analýzy který by se psali jen aktivní uživatelùm, ale samozøejmì ne všechny, zkrátka kdo by chtìl!

Sice tím trochu fórum utrpí ale podle mì by to zase dalo náboj uživatelùm, kteøí analýzy nepíšou aby je psali!

Tipy a analýzy by se dávali do speciálního scriptu, nemìlo by to s f=orem nic spoleènýho! Zkrátka fórum by jelo dále, jen by to bylo na pisatelích jesli svoje analýzy zveøejní i zde na fóru nebo jen v tý sekci normální veøejnosti uzavøený!
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bud Bunda » pon říj 25, 2004 22:07

Tak mne napadlo na co vlastne clenstvi v profitymu je, kdyz stejne vsichni z profitymu sve analyzy pisi do sekci pristupnych pro vsechny uzivatele. :?: . To mne nedava smysl.
Bud Bunda
Host
Host

Příspěvekod Honano » úte říj 26, 2004 7:20

Bud Bunda píše:Tak mne napadlo na co vlastne clenstvi v profitymu je, kdyz stejne vsichni z profitymu sve analyzy pisi do sekci pristupnych pro vsechny uzivatele. :?: . To mne nedava smysl.

- To jsi, ale možná pochopil špatnì. Sekce profiteam vznikla pro urèitou skupinu tipérù, ted nevim jak to napsat aniž by to vyznìlo vychloubavì, ale prostì skupinu lidí co se prostì vyzná...a ne jen tak, ale hodnì naprùmìrnì....Jde o to, že lidé co tam jsou se vyznají v mnoha sportovních odvìtví a vyznají se vážnì dobøe...nejsou to žádní tipéøi co sází za 20 kè...u fortuny na kurz 100....znám spoustu lidí co tipují a vlastnì to vùbec neumí....tøeba tipy typu dneska vyhraje tenhle protože je to tutovka...a sám tipér neví že ten tým nastoupí se sestavou bé týmu a hraje proti celkem dobrému týmu....atd atd....Ono když si všimnete tak èlenové profiteamu se pokouší reagovat na všechny sportovní události co se tu ukážou...a myslím že tak i èiním....Jí osobnì když jsem byl tady na fóru poprvé jako nováèek jsem tu psal analýzi jen na Anglickou ligu....pak jsem zaèal psát i Francouzskou ligu (ti co pamatují jistì ví)...pak jsem sem zaèal psát i Formule 1, NHL minulý rok, krásnì se nám tu minulý rok daøilo psát o snookeru (já osobnì moc lidí co snooker zná nezmán...a ti co se vyznají tak ty já ocením ŽE NEDO, KRYSAØI...JOHNY REBEL a ostatní co reagují.... :lol: ).....Podle mì by mìl èlen profiteamu zvládat nìco co nezvládá nìkdo jiný....Prostì musí být lepší.... Jde o to že tam v sekci profiteam je spousta tipù co podle nás nepatøí na veøejnost...píše se tam dennì spousta zajímavých, ale opravdu zajímavých èlánkù, tipù...atd....které nejsou na fóru publikovány....Takže jen krátce ... Profiteam opravdu stojí za to..... :wink:
Honano
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » úte říj 26, 2004 8:27

Víte já tohle fórum bral jako opravdu dobré místo, kde se dají naít zajímavé informace, nemusely to být zrovna jen analýzy, a profitým jsem bral jako seskupení lidí, kteøí jsou profíci a dokáží se tím uživit. Já prostì mám práci a nìkdy èas mám, ale když je konec nìjakého projektu, tak hold èas nemám. Kdybych byl na škole, tak vstanu na obìd, pojím a hledám informace a píši, ale prostì to tak už není. Klidnì se smíøím s tím, že nebudu v profitýmu a nebo b, ale pokud zmizí pøíspìvky od urèitých lidí, tak si mùžu rovnou tento link smazat a ráno u kávy si proèíst pøevážnì žvásty na tipování.cz nebo najít jiný web.
Každopádnì zkusím koomentovat každý zápas Zlína(pravidelnì chodím na fotbal ve Zlínì a trochu fotbalu snad rozumím(z trenérsko taktického pohledu)) a Sparty.Ovšem zde zas hrozí neobjektivita, protože jde o srdeèní záležitost.
A ke Kermitovy tìch 13 chybìjících hráèù jsi mohl napsat pøed zápasem. Normálnì bych si takového zápasu nevšiml, protože tuto ligu normálnì nedávám, ale když k nìjakému zápasu tady najdu takový info, a je od èlovìka, kterému vìøím, tak ho klidnì dám.Viz Erikova informace k poslednímu zápasu Barcelony. Po jeho pøíspìvku byla Barca jasná volba i za ten kurz.
To nic nìjak se kluci dohodnìte jak dál, mi "normální" se pøizpùsobíme.
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod Strenght » úte říj 26, 2004 8:32

Ja mam na to podobny nazor jako Sebastien, neni zkratka tolik casu a sazenim se nezivim, presto shaneni infa atd. beru vazne a pokud se tu objevi neco k cemu mam co rict tak to reknu, pripadne sam nacnu nejaky tema, moje analyzy nikdy nebudou takovy jako od nekoho s obrazky a tisici znaky, na to nemam nervy to takhle sepisovat, vypisu to nejnutnejsi a hotovo:) Na druhou stranu kdyz se sem prihlasim a jsem tu ja a 7 anonymu tak me k tomu trochu prechazi chut... :roll:
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 8:34

Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.

Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27

Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.

Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam :!: :?: :?: . :? :? :?
luboo
Host
Host

Příspěvekod Strenght » úte říj 26, 2004 8:40

luboo píše:Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.

Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27

Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.

Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam :!: :?: :?: . :? :? :?

Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema... :!:
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM