Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 8:43

Strenght píše:Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema... :!:

Vazne pridal? A ake?
luboo
Host
Host

Příspěvekod Panther » úte říj 26, 2004 8:44

luboo píše:Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.

Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27

Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.

Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam :!: :?: :?: . :? :? :?

HEHE, to bud rad ze tam alespon prijdou kdyz to vyjde, ke me na RUSKY HOKEJ chodili vestinou jen kdyz to nevyslo, nebo kdyz vyslo ze 7zapasu5, tak mi tam nekdo prisel dat, ze trefil ty dva co me nevysli... :lol: :lol:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Strenght » úte říj 26, 2004 8:59

luboo píše:
Strenght píše:Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema... :!:

Vazne pridal? A ake?

"Rotherham je tym ktery v teto sezone neokusil slast vyhry a po tom co do ted ukazali jsou na ceste do treti ligy a jsou v neuveritelne serii 14 zapasu bez vyhry a s bezpoctem proher "

Treba tohle, safra dyt bud rad ze tam aspon nekdo neco napsal, me by vic stvalo kdyby tam bylo 0 odpovedi a 200 shlednuti...
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 9:00

Panther píše:HEHE, to bud rad ze tam alespon prijdou kdyz to vyjde, ke me na RUSKY HOKEJ chodili vestinou jen kdyz to nevyslo, nebo kdyz vyslo ze 7zapasu5, tak mi tam nekdo prisel dat, ze trefil ty dva co me nevysli... :lol: :lol:

Ale tu nejde o to, ci to vyslo alebo nie. Ide o to, ze asi by som bol tentoraz radsej, keby tam nenapisal nikto nic. Ale takto, ked vydim, ze niekto spravi strucny vycuc toho, co som uz napisal a potom sa bije do hrude aky dal on skvely tip tak to fakt nasere. Velmi si vazim vyzdvyhnutia trebars Kalim (teda dufam, ze to patrilo mne). Ale ked niekto pise len kvoli tomu aby mal vyssi pocet prispevkov, alebo aby sa sam pochvalil (neviem cim)...
luboo
Host
Host

Příspěvekod Kermit » úte říj 26, 2004 9:04

luboo píše:Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.

Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27

Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.

Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam :!: :?: :?: . :? :? :?

Luboo kolik ti je 12-13-16? :shock:
Tak teda ja se ti omlouvam pokud jsem ti zpusobil nejakou ujmu, ze jsem potvrdil tvou analyzu a CHVALIM te za tve zasluhy.
Ale jelikoz jsem napsal jen po konci zapasu ze to bylo jasne a ze ta 02 9,5/10 nemohla nevyjit tak jak jsem psal tak opravdu nevim co te tak znechucuje a obzvlast ze "sa tvari akoze veskere zasluhy patria jemu". Tohle uz je fakt postavene na hlavu a na takovehle veci nemam cas ani naladu.
Kermit
Host
Host

Příspěvekod Panther » úte říj 26, 2004 9:05

luboo píše:
Panther píše:HEHE, to bud rad ze tam alespon prijdou kdyz to vyjde, ke me na RUSKY HOKEJ chodili vestinou jen kdyz to nevyslo, nebo kdyz vyslo ze 7zapasu5, tak mi tam nekdo prisel dat, ze trefil ty dva co me nevysli... :lol: :lol:

Ale tu nejde o to, ci to vyslo alebo nie. Ide o to, ze asi by som bol tentoraz radsej, keby tam nenapisal nikto nic. Ale takto, ked vydim, ze niekto spravi strucny vycuc toho, co som uz napisal a potom sa bije do hrude aky dal on skvely tip tak to fakt nasere. Velmi si vazim vyzdvyhnutia trebars Kalim (teda dufam, ze to patrilo mne). Ale ked niekto pise len kvoli tomu aby mal vyssi pocet prispevkov, alebo aby sa sam pochvalil (neviem cim)...

nech to plavat, to neni tak hrozna vec, tady je potreba vyresit ten zasadni problem, a zrejme na tom uz pracujou tak se nechame prekvapit :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 9:09

Strenght píše:
luboo píše:

Vazne pridal? A ake?

"Rotherham je tym ktery v teto sezone neokusil slast vyhry a po tom co do ted ukazali jsou na ceste do treti ligy a jsou v neuveritelne serii 14 zapasu bez vyhry a s bezpoctem proher "

Treba tohle, safra dyt bud rad ze tam aspon nekdo neco napsal, me by vic stvalo kdyby tam bylo 0 odpovedi a 200 shlednuti...

Tato informacia je jasne obsiahnuta v tabulke 2. anglickej ligy, ktora bola sucastou mojho rozboru.

Tato debata zjavne nikam nevedie, takze uz je mi jedno ci mi niekto prida komentar alebo nie. Budem to robit pre seba tak ako to spominal napriklad Honano
luboo
Host
Host

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 9:14

Kermit píše:
Luboo kolik ti je 12-13-16? :shock:
Tak teda ja se ti omlouvam pokud jsem ti zpusobil nejakou ujmu, ze jsem potvrdil tvou analyzu a CHVALIM te za tve zasluhy.
Ale jelikoz jsem napsal jen po konci zapasu ze to bylo jasne a ze ta 02 9,5/10 nemohla nevyjit tak jak jsem psal tak opravdu nevim co te tak znechucuje a obzvlast ze "sa tvari akoze veskere zasluhy patria jemu". Tohle uz je fakt postavene na hlavu a na takovehle veci nemam cas ani naladu.

Pre mna za mna si mysli, ze mam 12. Asi sa ulievam zo skoly kazdy den :shock: Alebo akym sposobom si myslis, ze o takomto case chodim na net?

"Tohle uz je fakt postavene na hlavu a na takovehle veci nemam cas ani naladu" :lol:

vidim ako na to nemas cas :roll:

nechajme to tak.
luboo
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » úte říj 26, 2004 14:38

Lidi! Myslím,že je dùležité, aby jsme rychle a dobøe øešily dùležitá témata a problémy. Vaše malichernosti by jste si s odpuštìním mìli vyøíkat v sz a né zbyteènì zasrávát toto klíèové forum!
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod luboo » úte říj 26, 2004 19:45

Pardon. Nechal som sa uniest. Ospravedlnujem sa Kermitovi. Mozno ze som len hodnotil jeho prispevky prilis subjektivne :roll:
luboo
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM