Strenght píše:Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema...
Vazne pridal? A ake?
Moderátor: Moderátoři
luboo píše:Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.
Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27
Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.
Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam .
luboo píše:Strenght píše:Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema...
Vazne pridal? A ake?
"Rotherham je tym ktery v teto sezone neokusil slast vyhry a po tom co do ted ukazali jsou na ceste do treti ligy a jsou v neuveritelne serii 14 zapasu bez vyhry a s bezpoctem proher "
Panther píše:HEHE, to bud rad ze tam alespon prijdou kdyz to vyjde, ke me na RUSKY HOKEJ chodili vestinou jen kdyz to nevyslo, nebo kdyz vyslo ze 7zapasu5, tak mi tam nekdo prisel dat, ze trefil ty dva co me nevysli...
luboo píše:Tak a mame tu na fore typicky priklad toho ako sa niekto zvezie na usili niekoho ineho.
Staci si pozriet Anglie, Skotsko ... / Anglicke nizsi ligy 25.10. - 27
Pozorne si precitajte prispevky Kermita. Najprv iba zopakoval par faktov, ktore uviedla v analyze moja malickost. Po uspesnom tipe sa tvari akoze veskere „zasluhy“ patria jemu akoby tam ta moja analyza ani nebola.
Tak taketo nieco fakt dost odobera chut do dalsej prace, takze sa ani nedivim, co tu pisali ini kolegovia. Ja som ale povedal, ze si taketo veci nebudem vsimat a ... vytrvam .
luboo píše:Panther píše:HEHE, to bud rad ze tam alespon prijdou kdyz to vyjde, ke me na RUSKY HOKEJ chodili vestinou jen kdyz to nevyslo, nebo kdyz vyslo ze 7zapasu5, tak mi tam nekdo prisel dat, ze trefil ty dva co me nevysli...
Ale tu nejde o to, ci to vyslo alebo nie. Ide o to, ze asi by som bol tentoraz radsej, keby tam nenapisal nikto nic. Ale takto, ked vydim, ze niekto spravi strucny vycuc toho, co som uz napisal a potom sa bije do hrude aky dal on skvely tip tak to fakt nasere. Velmi si vazim vyzdvyhnutia trebars Kalim (teda dufam, ze to patrilo mne). Ale ked niekto pise len kvoli tomu aby mal vyssi pocet prispevkov, alebo aby sa sam pochvalil (neviem cim)...
Strenght píše:luboo píše:Strenght píše:Ale no tak, Kermit jen potvrdil tvuj tip, dodal par postrehu, zasluha patri vam obema...
Vazne pridal? A ake?
"Rotherham je tym ktery v teto sezone neokusil slast vyhry a po tom co do ted ukazali jsou na ceste do treti ligy a jsou v neuveritelne serii 14 zapasu bez vyhry a s bezpoctem proher "
Treba tohle, safra dyt bud rad ze tam aspon nekdo neco napsal, me by vic stvalo kdyby tam bylo 0 odpovedi a 200 shlednuti...
Kermit píše:
Luboo kolik ti je 12-13-16?
Tak teda ja se ti omlouvam pokud jsem ti zpusobil nejakou ujmu, ze jsem potvrdil tvou analyzu a CHVALIM te za tve zasluhy.
Ale jelikoz jsem napsal jen po konci zapasu ze to bylo jasne a ze ta 02 9,5/10 nemohla nevyjit tak jak jsem psal tak opravdu nevim co te tak znechucuje a obzvlast ze "sa tvari akoze veskere zasluhy patria jemu". Tohle uz je fakt postavene na hlavu a na takovehle veci nemam cas ani naladu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků