Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod hobbybet » úte říj 26, 2004 23:42

Po dlouhé dobì dobrý veèer pánové.

Ufff... je to vážnì poèteníèko... Pøelouskal jsem to celé a mám hlavu plnou vašich myšlenek. Dovolím si taky reagovat,protože budu asi taky z tìch, kteøí poslední dobou nejsou moc aktivní.
Já se na toto forum dostal nìkde na jaøe a byl jsem opravdu unešen z kvalitních analýz nìkterých èlenù. Nechápal jsem,kde na to berou èas a obdivoval jejich chu? se se svými znalostmi dìlit. A tady musím vypíchnout názor NEDA k psaní analýz, ono to fakt musí bavit a nechtít extra velký vdìk, zvláš? když tady nechcete pøíspìvky typu: Dobrá práce.!!
Mathis tady zmiòuje letní konflikt. Já se ho aktivnì úèastnil a asi i rozpoutal. Mathis píše,že jeho názor se nezmìnil,mùj taky ne. Odkaz na to ètení dal Mathis,tak si to mùžete najít.
Jinak já tento spor vidím asi tak jako Sebastien, který píše,že je to o èasu a informacích ,které stojí zato napsat. Já se ze zaèátku taky snažil pøispívat každý den, ale v létì zaèal velký frmol v mé práci a na návštìvy tohoto fora už nebylo tolik èasu. Nedokážu psát tak kvalitní analýzy,protože na to prostì nemám èas. Mám firmu, ženu , dìti a poèítaèi až tak nehovým,abych tady skenoval stadiony atd. Pokud se dostanu k dobré informaci, podìlím se o ni. Ale plnit kvoty a plány to se mi zdá pøitažené za vlasy.
PT je skvìlá vìc, byla to moje motivace. Hned jsem vìdìl,že se tam nedostanu pøes analýzy. Chtìl jsem v soutìži,dokonce se mi i daøilo, býval jsem v 10. ale prostì na nìjaký èas mì pohltili povinnosti a jak vidím,tak asi už tu dlouho na foru nebudu... To myslím samo v nadsázce! Nestìžuji si a jsem fakt zvìdavý jak to tady dopadne.
ještì jednu vìc,kterou tady nikdo nezmínil. Já vždy bral i soutìžní tipy vážnì a to co jsem dal do soutìže, jsem mìl i vsazeno. Z nedostatku èasu jsem bral i soutìžní tipy jako bernou minci v poskytování tipù a nejen svých. Já sázím už nìkolik let a ne za málo penìz. Sázením vydìlávám pìkné peníze a mám zato,že vìtšina lidí zde také. / Proboha prosím, na tuto vìtu nikdo nereagujte! Vzpomínám si jak to tady schytala Dafaa, když se pøiznala k penìzùm/ Proto si myslím ,že málo je nìkdy více než hodnì. Tady mluvím o tipech :wink:
Závìr asi takový: Kdo Tady píše tipy pro pochvalu ,je asi na špatném místì. / I když vìøím,že to vždy potìší/
A kdo chce všechny vyházet a nevìøit, že svým výkonem ostatní motivuje ,a? tak udìlá. Nemusí tu být jen mrtvé duše, ale i mrtvé forum.

Sorry pokud to nìkoho obtìžovalo :wink: není to povinná èetba.

GL ALL.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Honano » stř říj 27, 2004 13:56

Takže když jsem si tak znovu poøádnì pøeèetl celou diskuzi tak jsem zjistil že se do ní zapojilo 10 pøihlášených uživatelù + profiteam....no nic proti, ale pøihlášených uživatelù je tu 907.......takže vlastnì nevím co je vlastnì pravým smyslem vìci?....diskutuje tu 10 lidí o vìcech o kterých by mìlo diskutoval co nejvíce pøihlášených lidí....V profiteamu se o tom také celkem diskutovalo, ale vlastnì se pøišlo jen na to že tu prozatím asi žádná zmìna nebude....paè vìtšina z nás v tom nevidí dùvod ani smysl.... :arrow: jestli nìkdo bude reagovat tak to bude jedinì dobøe...
Honano
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř říj 27, 2004 14:01

Já si stojím poøád za timto:

ZAKÁZAT PØÍSTUP ANONYMNÍM UŽIVATELÙM.

Chci vìdìt Vaše názory. :wink:

Díx.
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod roman63 » stř říj 27, 2004 14:06

smallbody píše:Já si stojím poøád za timto:

Díx.

Zaregistrovat se , to pøece není pro nikoho problém.
Pak bude tøeba 2000 registrovaných a co dál ..
roman63
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř říj 27, 2004 14:22

roman63 píše:

Díx.

No pøedstavoval bych si to tak že pokud nìkdo nebude mít prùmìr min. 4 pøíspìvky za mìsíc tak ten by letìl. Jenže ted me napada že když zase budeme chtít pøíspìvky tak bude hodnì lidí psát voloviny.

Beru to zpìt asi by to nemìlo cenu a akorát by to pøidìlávalo práci.
smallbody
Host
Host

Příspěvekod roman63 » stř říj 27, 2004 14:39

smallbody píše:
roman63 píše:

Díx.

No pøedstavoval bych si to tak že pokud nìkdo nebude mít prùmìr min. 4 pøíspìvky za mìsíc tak ten by letìl. Jenže ted me napada že když zase budeme chtít pøíspìvky tak bude hodnì lidí psát voloviny.

Je to pøesnì jak píšeš. Kdo by mìl èas na to , aby posuzoval co byl dobrý
pøíspìvek a co ne. A podle jakého klíèe? Myslím si , že je to nesmysl.
Když sem pøekopíruju kdo s kým a za jaké kurzy hraje v aktuálním kole ,
tak je to pøíspìvek nebo kravina :?:
roman63
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř říj 27, 2004 14:45

roman63 píše:
smallbody píše:
roman63 píše:

Díx.

Je to pøesnì jak píšeš. Kdo by mìl èas na to , aby posuzoval co byl dobrý
pøíspìvek a co ne. A podle jakého klíèe? Myslím si , že je to nesmysl.
Když sem pøekopíruju kdo s kým a za jaké kurzy hraje v aktuálním kole ,
tak je to pøíspìvek nebo kravina :?:

Jo jo máš pravdu. Nemìlo by to asi smysl.
smallbody
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » stř říj 27, 2004 14:52

Honano píše:Takže když jsem si tak znovu poøádnì pøeèetl celou diskuzi tak jsem zjistil že se do ní zapojilo 10 pøihlášených uživatelù + profiteam....no nic proti, ale pøihlášených uživatelù je tu 907.......takže vlastnì nevím co je vlastnì pravým smyslem vìci?....diskutuje tu 10 lidí o vìcech o kterých by mìlo diskutoval co nejvíce pøihlášených lidí....V profiteamu se o tom také celkem diskutovalo, ale vlastnì se pøišlo jen na to že tu prozatím asi žádná zmìna nebude....paè vìtšina z nás v tom nevidí dùvod ani smysl.... :arrow: jestli nìkdo bude reagovat tak to bude jedinì dobøe...

Nerad to øíkám,ale to jste mì zklamali tím se jenom celá situace bude dále vyhrocovat a vy to chcete zakope se to pìknì pod zem jako tenkrát. Ono je zbyteèné si namlouvat,že sem chodí 907 lidí,to je blbost mùže jich sem chodit týdnì tak okolo sta. A ti nereagují ani na analýzy, tak proè by mìli reagovat na tohle když je to pro nì nepøíjemné téma?
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » stř říj 27, 2004 14:57

No..jo tak co ty osobnì chceš?...jakou zmìnu?....tak nìco navrhni....Já už jsem v tom tak zamotanej...že už nic nevím...a ujištuji tì že profiteam to nechce zakopat pod zem...jen zatím nevíme jak reagovat.... :arrow:
Honano
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » stř říj 27, 2004 15:23

Honano píše:No..jo tak co ty osobnì chceš?...jakou zmìnu?....tak nìco navrhni....Já už jsem v tom tak zamotanej...že už nic nevím...a ujištuji tì že profiteam to nechce zakopat pod zem...jen zatím nevíme jak reagovat.... :arrow:

Ty zmìny,které jsem navrhl najdeš v celém tomto tématu,je jich tam nìkolik. Nejvíc se mi zamlouvá zøízení Profiteamu B tedy èekatelù nebo uchazeèù o pøijetí do fora,to by byla také uzavøená skupina do které by žádný opisovaèi nemohli. Pøístup by dostali jen ti aktivní co ještì nejsou v aèku
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM