Již staøí øímané se ptali : "Kdo ohlídá hlídaèe ?"
Mám dojem,že kali mi rozumí co jsem asi chtìl zhruba øíct.
Moderátor: Moderátoři
richardt píše:Tak by si statistiku vedl každý sám a ušetøila by se práce moderátorùm.
quinton píše:PS: Jak ohlídáš to aby si každej poèítal spravedlivì ??
quinton píše:PS: Jak ohlídáš to aby si každej poèítal spravedlivì ??
cica18 píše:tak po urcite dobe co sem tady zaregistrovan, kleslo myslim mnozstvi prispevku pod unosnou mez, takze si myslim ze by se tvurci meli zamyslet zda registrovani nezpoplatnit ci nezavezt povinne "smysluplne" prispevky pro cleny ci neco podobneho..jak to udelat uz je na samotnych tvurcich...kdyz vezmu jen basket kde obcas prihodim tak pokud ze 112 shlednuti prispeji 3 lide zacina to byt namet k zamysleni.panove myslim ze puvodni myslenka byla dobra, no zacina to tu pomalu "zarustat" travou ..hodne stesti v rozhodovani
quinton píše:cica18 píše:tak po urcite dobe co sem tady zaregistrovan, kleslo myslim mnozstvi prispevku pod unosnou mez, takze si myslim ze by se tvurci meli zamyslet zda registrovani nezpoplatnit ci nezavezt povinne "smysluplne" prispevky pro cleny ci neco podobneho..jak to udelat uz je na samotnych tvurcich...kdyz vezmu jen basket kde obcas prihodim tak pokud ze 112 shlednuti prispeji 3 lide zacina to byt namet k zamysleni.panove myslim ze puvodni myslenka byla dobra, no zacina to tu pomalu "zarustat" travou ..hodne stesti v rozhodovani
Nedá se než souhlasit, veø že se o tom diskutuje dost, ale najít to správné øešení (nebo alespoò nejmenší zlo) je opravdu dost tìžké.
Urèité øešení by bylo udìlat z toho takové closed forum kde by zaregistrovaní èlenové museli být nejprve schváleni. To jest že by byli pøizváni jen ti kteøí pøispívají. A dále pøijímáni èlenové na základì nìèího doporuèení. To by ovšem vedlo ke snížení z 1200 uživatelù na takových (podle mého odhadu) 50 , možná i ménì.
To samé by ale nastalo pokud by se zavedlo zpoplatnìní jak navrhoval cica.
Mì samotnému je taky smutno když sem napøíklad vèera vidìl že fórum bylo úplnì mrtvé. Jak už sem napsal, ideální øešení asi nenajdeme, ale chce to najít to nejmenší zlo.
Ale rychle, nebo se na to vykašle i tìch pár lidí kteøí sem ještì pøispívaj.
botajz píše:No, víte, já se sázením zabývám zatím chvíli a poøád sbírám zkušenosti. Rád bych pøispíval, ale nìjak si ještì netroufám. Zatím je moje know-how malé a psát do fóra svoje tipy bez nìjaké analýzy mi nepøipadá jako "to pravé oøechové". Rozhodnì všem, kteøí sem píší, dìkuju!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník