Nový link

Moderátor: Moderátoři

Nový link

Příspěvekod Gagin » pát lis 26, 2004 17:08

Chtìl bych se napsat jeden speciální link který mì opravdu dostal a dennì ho používám, je tam spousta odkazù atd. Je to zaèínající web tak doufejme že vydrží!

www.vsadavyhraj.unas.cz

Kdyžtak se vyjádøete co na to øíkáte, díkes
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát lis 26, 2004 17:19

cus Gagine,

koukam, ze sis zase vytvoril staronovy Bethelp :lol: Tak jen doufam, ze to zase nebude zavirovany jako ten minulej (i kdyz to byla zajimava finta). Par lidi to odneslo lehlym pocitacem :twisted:

Gagin píše:Chtìl bych se napsat jeden speciální link který mì opravdu dostal a dennì ho používám

:thumbup1: dobra propagace :lol:

BTW mrkni se prosim te do sekce moderatori a pridej ty moderatory, please :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » pát lis 26, 2004 17:24

kali píše:cus Gagine,

koukam, ze sis zase vytvoril staronovy Bethelp :lol: Tak jen doufam, ze to zase nebude zavirovany jako ten minulej (i kdyz to byla zajimava finta). Par lidi to odneslo lehlym pocitacem :twisted:

Gagin píše:Chtìl bych se napsat jeden speciální link který mì opravdu dostal a dennì ho používám

:thumbup1: dobra propagace :lol:

BTW mrkni se prosim te do sekce moderatori a pridej ty moderatory, please :wink:

No není to jak si myslíš kali, :wink:

esing jsem pùjèil jednomu kamarádovi, se kterým jsem v kontaktu od tý doby co jsem mìl BETHELP, prostì jsem mu ten desing dal, a on se postaral o katalog a podobný vìci, takže to není až tak moje práce.... Jen ten desing, jinak je to web nìkoho jinýho!!! :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát lis 26, 2004 17:33

Ten design mi prisel povedomej :oops: :lol: OK, drzim tedy palce tvemu kamaradovi, necht se mu dobre dari :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KrysaÅ™ » sob lis 27, 2004 16:17

Dobrej link.Zatim jsem tam nasel nekolik dobrých linku o kterych sem nemel ani tuseni a to uz je co rict. :thumbup1: Neco takovího tady bylo potreba.
KrysaÅ™
Host
Host

Zpět na Chat a pokec