Nazdárek Kali.
Rád bych s tebou zkusil nìco vybrat ale jsem pøipojený pøes mobil a každou chvíli se mi vybije baterka. Snad ještì stihnu pøevést ty peníze (taky díky tvému pøekladu) ale to bude asi dnes tak všechno. Je mi líto. Ale Tobì pøeji at nìco šikovnýho vymyslíš.
Hodnì štìstí.
Ted sleduju vysledky - Brrrr uz je mi jasno ze zase bude v kazdym okne 1 chyba. Tunis, Estonsko (na co sem to myslel???:oops:) a Madarsko(Vazne skoda bylo to hezky okynko ).
Ze zapasu co se snad jeste nezacali tu mam jeste Brazilii, a NHL Calgary a Buffalo
s mojim stestim to vyjde abych mel v kazdym okne skutecne jen tu jednu chybu a pak se asi vsteknu
Add tikety - uz sem i losoval co dat do kteryho okna a dopadlo to tak ze oproti zviklostem sem mel kombika s 3ma oknama(muj oblibenej) (po 4 zapasech) s kurzem oken 12, 4, 6 a hadej co ... jedna chyba v tom 12 ....jedna v tom 6 a pro jistotu 2 v tom 4 - a to byli skutecne TUTOVICE ja mam dojem ze cpat prachy rozhodcim je zbytecny - staci rict me ja dam solo sazku za 50Kc a uz je prekvapeni kola na svete ... no nic tak jeste jednou good luck a ja jdu uz vazne chrupat ... rano stehuju archiv:-))))
To nebyla pozdní odpovìd, to bylo perfektní a akorát, ted jsem si pøevedl peníze z Moneybookers do Gamebookers akorát že na jednom úètu mi zmizeli a na ten druhý zatím ještì nedošli, (neví nìkdo jak dlouho tento pøevod trvá) takže dnes z toho sázení už nebude nic (aspon ušetøím) ale vám všem pøeji hodnì štìstí. Ani jsem se dnes na žádnou kursovou nabídku nestaèil podívat a tak bohužel nemohu pøispìt do diskuse.
Nabíjeèku mám ale nabíjení mi trvá necelý 2 hodiny a to už asi usnu.
Všem dobrou a Tobì, Kali ještì jednou vøelý dík za tu pomoc
Jsi pripojeny seriovym kabelem? Ja mam USB takze mi to zaroven dobiji Jak spravne pises, usetris penize... nebo mozna prijdes o vyhru, ale zitra je taky den
Dobré ráno všem.
Jo, jsem pøipojený seiovým kabelem a o tom, že je možné být pøipojený a pøi tom se zároven dobíjet baterka, to slyším od Tebe vùbec poprvé. Asi hloupé, že mohl by jsi mi, prosím, napsat k tomu nìco víc, jak to funguje a co k tomu pøesnì potøebuji. Díky.
No a jak jsem se tak mrknul na vèerejší výsledky, tak bych to tipování mìl tak asi na pùl, možná trochu lepší ale odhadem bych øekl, že peníze jsem spíš ušetøil.
Pøeji všem hezký den.