Moderátor: Moderátoři
AMZ píše:Mám nyní chvíli volno, tak jsem mrknul co nového na Profisazkari.
Uvádíte, že pøipravujete internetový èasopis vìnovaný sportu. Je tu i odkaz na jeho titulní stránku a mùžeme se k ní vyjádøit, stejnì tak i k vìcem okolo sportovního magazínu.
Podíval jsem se tedy na titulní stranu Profisazkaøe a vlastnì nevím, co chcete slyšet. Není totiž, co hodnodit. Èervenomodrozelená tabulka anglické ligy. Je to hezké, je to barevné. Víc vám neøeknu, nic jiného tam není.
V každém pøípadì oceòuji skuteènost, že se pokoušíte dát dohromady nový sportovní web. Otázkou zústává, zda to zvládnete. Chcete tam mít postupnì vìtšinu sportovních odvìtví, což je nadlidský úkol. Zatím jste tøi, èasem možná pøibudou další pøispìvatelé. Možná pøibudou, možná ne.
Poèítejte se mnou:
Pøedpokládejme, že máte zamìstnání, rodinu (pøítelkyni), dìti, pøátele, zájmy, koníèky a že se potøebujete vyspat a obèas umýt atd.
Práce vèetnì dopravy do/ze zamìstnání.......10 hodin.
Spánek.............................................................8 hodin.
Zbývajících 6 hodin dennì máte na rodinu, pøátele, zábavu, koníèky a na vámi zmiòované vydávání sportovního èasopisu.
Opravdu to zvládnete?
Je tu samozøejmì i další možnost:
Jste bohatí rentiéøi, kteøí do práce nemusí, spíte 4 hodiny dennì, nemáte rodinu, známé, kamarády, pøítelkyni, nesouložíte, nemyjete se, nejíte, nechodíte do hospody, do kina, na fotbal, na ryby......... zkrátka jste totální samotáøi, kteøí sedí denodennì u computeru a všech zbývajících 20 hodin dennì vìnujete psaní èasopisu. V tom pøípadì to možná zvládnete.
Napsal jsem to trochu v nadsázce, ale podstata zústává. Na amatérské úrovni se podobný sportovní server dlouhodobì dìlat nedá. Sám pøíležitostnì nìco hodím do sekce "Sázení pøes internet" èi "Mužský tenis" a dobøe vím, kolik mì to stojí èasu. Pøeète se to za pár minut, ale píše se to a informace se vyhledávají hodiny.
Je zde sice registrováno témìø 1200 lidí, ale sami vidíte, jak nyní vypadají jednotlivé sekce Profisazkaøe. A nìkde jsou to jen tipy bez tabulek a pozápasových hodnocení.
Nevìøím tomu, že vymyslíte nìco lepšího a pøinutíte lidi, aby vám pomáhali. Nepíšou nyní sem, nebudou pøispívat ani na jiný server. Poèáteèní nadšení málokomu vydrží.
Omlouvám se, že jsem vás pohøbil, døív než jste zaèali. Budu jen rád, když se zmýlím a má slova se nepotvrdí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků