minormartine,
protože reaguješ na mùj pøíspìvek, tak bych Ti rád odpovìdìl. Nìkteré vìci totiž vytrháváš z kontextu a nìkteré jsi buï neèetl pozornì, nebo prostì ne zcela pochopil.
Takže : to co jsem napsal, byl jen mùj soukromý názor. Já jsem èlenem Profiteamu, ale nejsem majitelem ani tvùrcem tìchto stránek. Velmi mi na tomto fóru záleží, ale necítím se povolán k tomu, abych zde vymýšlel nové zmìny. Do toho se zapojuji jen na pøímou výzvu. A teï už ke Tvým dotazùm a komentáøùm :
minormartin píše:...na jedné stranì volání profiteamu po názorech a na stranì druhé upozornìní, že fórum stejnì bude fungovat jak se rozhodnou majitelé fóra...
Nevím, co se Ti na tom nelíbí a proè to jsou pro tebe dvì rùzné strany? Vvyèítáš tu majitelùm, že chtìjí zlepšit chod tìchto stránek a že vyzývají k nápadùm jak a co vylepšit stávající èleny fóra? Hmmm...
minormartin píše:...dovolím si otázku a zároveò na ni i odpovím... Kdo jsou majitelé fóra? "Majitelé fóra jsou zaroveò i èlenové profiteamu". (nebo snad ne?)...
...tak proboha už zavøete tohle téma, když ani nemáte ponìtí jak ho øešit...
...tolik èasu kolem nìèeho, co stejnì nemá smysl zøejmì øešit veøejnì...
Už odpovìzeno výše - jsi prostì totálnì mimo. Majitelé stránek jsou (samozøejmì) i èlenové Profiteamu!
Ale uvìdom si, že jeden z majitelù byl na nìkolik mìsícù z Profiteamu vyøazen, když jeho výsledky v soutìži byly špatné! Proè? Prostì proto že taková pravidla byla nastavena a nikdy nebylo a není v zájmu majitelù tady nìkoho nìjak podvádìt!!! A Tvoje útoèná vìta "tak proboha už zavøete tohle téma, když ani nemáte ponìtí jak ho øešit" svìdèí o tom, že netušíš o èem píšeš. Znovu musím opakovat, že majitelé rozhodnì ponìtí mají jak to øešit, ale vyèítat jim že chtìli dát prostor k názorùm VŠEM, to je k smíchu. Ano - toto téma se bohužel zvrhlo na osobní výpady a podobnì, ale smysl byl naprosto jiný...
minormartin píše:...neøíkejte lidem, že oni jsou tvùrci osudu budoucího "lepšího" fóra - vždy? je to hloupost...
...ona je tu druhá strana mince, že? ... a co si budeme namlouvat ... lidi mimo profiteam jsou tu také pro profiteam a ten je si toho dobøe vìdom... a v tom je možná ten zakopaný pes... nikoho neodradit... co když tam je potencionální zdroj dobrých tipù pro profiteam (i majitele)?...
Nikdo neøíká, že lidé jsou "tvùrci osudu budoucího fóra", jak tady plácáš. Napiš spíše spolutvùrci (to je blíž pravdì než si myslíš) a nesnaž se tu urèuvat co je a co není hloupost. Pokud se Ti to zdá jako hloupost, že majitelé se zajímají o názory èlenù - tak do tohoto tématu nepiš! Je vítán každý nápad týkající se budoucnosti tohoto fóra. Každý - tedy i ten Tvùj! Jenže Ty jsi evidentnì spíše jen na tu kritiku, než na nìco konstruktivního...
minormartin píše:...TAKŽE asi nezbývá než si ujednotit hlavnì názor uvnitø profiteamu (i mezi majiteli) na to, jak by mìlo to budoucí "lepší" forum vlastnì vypadat a pak teprve se ptát a pak je možné oèekávat, že tu padnou nìjaké konstruktivní nápady - pokud je nìkdo vùbec oèekává... nebo prostì stanovit "nová" pravidla bez ohledù na ostatní a vyžadovat jejich dodržování...
Jistì - uvnitø Profiteamu se to diskutuje, buï bez obav. Ale je to furt dokola - píšeš jen bláboly, opìt za vše špatné mùže jen a pouze Profiteam - a teï mají ještì dokonce tu drzost se ptát na názor ostatních, co? Nepochopil jsi prostì nic a jak už jsem psal ve svém minulém pøíspìvku - toto téma se zvrhlo jen na nesmyslné útoky, na pláè tìch "ublížených" - ale aby nìkdo vystoupil se smysluplným návrhem tak k tomu se (až na pár vyjímek - naposledy zirkonxx) nikdo nemá...
minormartin píše:...a prvním krokem k "lepším zítøkùm" by mohla být i otázka: Co oèekáváte od novì se registrujícího èlena fóra? (...malé krùèky, také krùèky...)
A zakonèil jsi to ve "svém" stylu - tedy všechno otoèit. Novì registrujícího se èlena fóra pøece nikdo k registraci nenutí, ne? Každý jeden z nás je tu naprosto dobrovolnì. A každý novì se registrující tu registraci provádí s nìjakým oèekáváním. Takže správnì ta otázka má znít - co od tohoto fóra oèekává novì se registrující èlen?
Ale i tak je ta otázka jaksi "mimo" - protože zájem byl, aby se o ní diskutovalo už dávno. Bohužel na 22 stránkách v tomto tématu se to moc neøeší.
No - jsem si jist, že nìkdo opìt špatnì pochopí co jsem tu napsal a zaène to pootáèet a poupravovat a mìnit smysl a podobnì...
Takže už do tohoto tématu radìji nic psát nebudu, protože jak je vidìt, tak vìtšina pøispìvatelù absolutnì nemá zájem pøijít s nìèím konstruktivním, spíše to tu zmìnili na jakési fórum kam si mohou pøijít zanadávat, poplakat a "ukázat na viníky"... Jestli je nìkde snaha nìco øešit, tak je to v Profiteamu - a mùžeš si o tom kritiku minormartine myslet co chceš.