31.3. nocni sazeni

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » čtv dub 01, 2004 10:52

To jsi hodne ranni ptace, ja to ve 4 rano zabalil a sel spat :)

Vsechny zapasy NHL vysly, ale Uruguay prohrala a NBA me taky nepotesila.
Kazdopadne jsem skoncil s malinkym plusikem.

Musis si koupit USB kabel misto serioveho a pak ti to bude slapat
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gizmo » čtv dub 01, 2004 11:23

Pozooooor neni pravda ze by kazdy USB kabel i nabijel - mam s tim bohate zkusenosti ac mirne sprostredkovane - kamos si poridil USB kabel a podle napisu na krabici mel mit nabijeni ale nenabijel. V krame mu rekli, ze je to starej model v novy krabicce a pak mu ho vyreklamovali a tak jeste 2x :-O takze pozor na to. A ty kabely jsou i pres cenu obcas dost nekvalitni (vysledkem snazeni je to ze mu budu stavet IR a bude v klidu)
Gizmo
Host
Host

Příspěvekod kali » čtv dub 01, 2004 11:41

Osobne nemam negativni zkusenost s USB kabelem. Mozna ze u nekterych telefonu to nenabiji... mam Siemens C55 + USB, pouzivam jen na internet, po cely den je phone pichlej v pc. Problemy jsem zadny nemel, i kdyz vlastne je jeden problem.

Telefon + notebook + USB kabel = pul roku a muzete vyhodit baterii od notebooku. Ja jsem uz jedu druhou baterku, znamej dokonce 4!!!! Coz pri cenach baterii k notebookum je katastrofa. Nastesti jich mam shodou okolnosti par navic.

Ale predpokladam, ze malokdo pouziva notebook + telefon + USB + kolem 20h denne online, takze se to asi moc lidi netyka
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jurjicek » čtv dub 01, 2004 12:03

Díky za oba názory, každopádnì si dám pøi poøizování USB kabelu pozor. :shock: Mám taky Siemens C55 ale na rozdíl od Tebe používám normální PC a tak bych snad žádné problémy mít nemìl. No uvidíme. A jeden dotaz pro Gizma - co pøesnì znamená to IR. :?: Dík.
jurjicek
Host
Host

Příspěvekod kali » čtv dub 01, 2004 12:11

IR = Infraport, teda aspon doufam
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Johnny72 » čtv dub 01, 2004 14:07

Já mám Siemens S 55 a jedu pøes Bluetooth,to je celkem pohoda,jen obèas bluetooth klekne a tím pádem musím restartovat PC a obèas i mobil...Nevím èím to je,pokud nìkdo máte podobnou zkušenost a znáte øešení,hoïte to sem,prosím....
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gizmo » čtv dub 01, 2004 14:21

je to presen tak Ir je infra red pokud tvuj telefon umi tohleto tak se dal jeste pred nedavnem postavit kabel na komunikaci bez dratu za cca 200 ale ted prestavali vyrabet jeden obvod - pokud by se te to tykalo tak napis zpravu a po necem ti mrknu -u toho je jedno jestli mas mobila na natloukacce :-)))
Gizmo
Host
Host

Příspěvekod jurjicek » čtv dub 01, 2004 14:58

Díky za info. Mám ale takový dojem, že na Siemens C55 infra a Bluetooth nejde. Moc se tady v tìchto vìcech nevyznám a tak bych uvítal tipy na to, jaký je nejvýhodnìjší telefon pøi pøipojení GPRS Eurotel data non stop. Nejlépe nìjakou komunikaci bez kabelu. Stejnì už chystám výmìnu telefonu. :roll:
jurjicek
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » čtv dub 01, 2004 15:13

C 55 nemá bluetooth urèitì,infra nevím.
Jak jsem už øíkal používám S 55 a jsem celkem spokojený. 8) Je to celkem kvalitní vìcièka za rozumnou cenu.
Johnny72
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec