Moderátor: Moderátoři
Phoenixman píše:Hm, zajimave nazory. ;] Ja jsem tez psaval analyzy na fr. fotbal, ale pak sem s tim jaksi skoncil, bo nebyl cas, nalada, moc chuti a ocekavane vysledky neprichazeli. No, tak at si na toto forum, kdyz existuje, pise kazdy o tipovani co chce, jak chce a kdo chce. [Jinak nevim vlastne o co tu de a co tu porad resite, vid Honano] ;]
Co se tyce urazlivych a sprostych prispevku, jeho autora bych doporucoval [jak se rozhodne admin] okamzite smazatbez odskodneho.
[Sorry za hacky, ale mam tu na komplu vsecko anglicky a cestina nejak nejde nabehnout]
Honano píše:No asi takhle jestli GAGIN tak já taky......jestli to celé dobøe chápu tak tady natom fóru je snad každý úplnì zbyteèný...protože z toho nikdo nic nemá a je to ztráta èasu tak proè bych tu mìl být také?..nevidim dùvod snad jediný je že mì to prostì baví...takže prosimtì Pantere proè tady píšeš nìco takovýho, že si rád že to tu chce Gagin zabalit...já tì nechápu napøed si tu všichni stìžují nato, že sem nikdo nepíše a pak odsud nìkoho budeš vyhánìt no promin, ale co to je?...Já se s nikým nechci hádat, ale proè radši neudìláš nìjakou analýzu?...odpovìz mì...proè nìco nenapíšeš?...ukaž se?..slova jsou tu silná, ale èiny žádné....
Honano píše:Phoenixman píše:Hm, zajimave nazory. ;] Ja jsem tez psaval analyzy na fr. fotbal, ale pak sem s tim jaksi skoncil, bo nebyl cas, nalada, moc chuti a ocekavane vysledky neprichazeli. No, tak at si na toto forum, kdyz existuje, pise kazdy o tipovani co chce, jak chce a kdo chce. [Jinak nevim vlastne o co tu de a co tu porad resite, vid Honano] ;]
Co se tyce urazlivych a sprostych prispevku, jeho autora bych doporucoval [jak se rozhodne admin] okamzite smazatbez odskodneho.
[Sorry za hacky, ale mam tu na komplu vsecko anglicky a cestina nejak nejde nabehnout]
Já tu nic neøešim...tomuhlé tématu se vyhýbám jak jen mohu paè je to bezpøedmìtné jak jsem již psal...jen jsem se zastal kamaráda co byl uražen. Jinak nic...dneska se celkem povedla ta anglická liga a všem dìkuji, že se pøidali do konverzace i Pexovi ( nemyslim to nijak zle rád si poslechnu všechny názory)..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků