REMIZE a taktika

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Holstein » ned pro 05, 2004 13:47

Mám jednu zásadu od doby ked som chytil 5 remiz vo finskom hokeji a odišla mi tutovka...zásadne bez tutoviek.Dnes kedže sa bliži PO a favoriti musia vyhráva? len 2z7 Dettroid,SD,Oakland,Washington,Phila,NO a Chicago -am.futbal....samo že italy a 2. espaòu a na záver basket. ligy 2z6 Manresa,Las Palmas,Biella,Roseto,Livorno a Kozani. No a okrem toho jeden blaznivý tiket...ako základ Grashopers 2,Moreirense 2, Reggina X,Alkmaar hcs 1 a potom X hokej Iserloh,Pori a Mannheim,dvojice a trojice
Holstein
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned pro 05, 2004 14:00

Strenght píše:Me docela zaujaly sazky na remizy u basketu, am.fotbalu a hazeny diky vysokym kurzum, zatim to jen zkoumam, dneska sem zkusil neco urobit, zaprve se mi dost libi tenhle tyden NFL protoze remizy tam uz dlouho nepadly, k nim sem pridal 2 konstanty ale ty opravdu vyjit nemusi moc sem se s tim neparal a slo by tam vymyslet neco o dost lepsiho kazdopadne finalni tiket vypada takhle...
Obrázek
tzn. staci aby krom konstant padla v NFL 1 remiza a uz jsem v plusu cca 300-400(samozrejme by to slo dat za vic a plus by byl vetsi ale takhle me to vyjde jen na peknych 120Kè)...Mohl bych to dat bez tech konstant a v tom pripade by 10 chyb vracelo vklad...uvidime jak to dopadne, tenhle system budu zkoumat dal docela se mi to libi...:)

docela mì to zaujalo,nikdy jsem nad nìèím takovým nepøemýšlel ale takhle když to vidím èerné na bílém to vypadá velice zajímavé :wink: zkoumej zkoumej a pak napiš jak to dopadlo
díky :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » úte pro 07, 2004 15:49

tak koukám, že ti Brno nevyšlo co? :-) A Mladá Boleslav taky smrdìla remizou....tušil jsem to... :) :)

Tutovky taky nedávám-párkrát se mi to vymstilo...
Je to mnohem rizikovìjší...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Strenght » úte pro 07, 2004 15:58

brumla83 píše:tak koukám, že ti Brno nevyšlo co? :-) A Mladá Boleslav taky smrdìla remizou....tušil jsem to... :) :)

Tutovky taky nedávám-párkrát se mi to vymstilo...
Je to mnohem rizikovìjší...

No ono mi ani o ty tutovky neslo, lupnul sem tam to prvni co sem videl, ale krom toho v ty NFL zas zadna remiza, skoda:( BTW nevite jestli jde davat tyhle kombiky i ve Fortune? Pokud vim tak tam maj jen ten podivnej maxikombi+ ci co...
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod Meèoun » stř pro 08, 2004 9:26

Tyto kombíky ve Fortunì mùžeš sázet, ale jenom z devíti zápasù nebo devíti skupin a mùžeš i tutovky.
Meèoun
Host
Host

Příspěvekod Strenght » stř pro 08, 2004 16:31

Meèoun píše:Tyto kombíky ve Fortunì mùžeš sázet, ale jenom z devíti zápasù nebo devíti skupin a mùžeš i tutovky.

No ja nevim ja s kombikama nemam moc zkusenosti ted se tomu zacinam vic venovat kdyz mi v akovkach zasadne mrvi jeden zapas, ale tiket kterej sem sestavil na dvojicky remiz ve fotbale mi ve Fortune vypocetli na 450Kè kdyz v Chanci to melo bejt za 70Kè...pr. mel sem tam 3 skupiny po dvou zapasech(remizy v polocasech LM) + 2 tutovky, psal sem to tam normalne skupiny ABC po 10Kè 1,2,3/3 uah sem llama ale nevim proc mi to spocitali na 450 misto 70...:)
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř pro 08, 2004 18:05

ve Fortunì je myxslím až 10 skupin a min. na kombinaci 10 Kè
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Holstein » čtv pro 09, 2004 17:48

tak dnes som naložil 2z3 NBA po 60 Sk a ešte 2z4 NBA a Žalgiris,samo,že remky....GL
Holstein
Host
Host

NFL-remizy

Příspěvekod Holstein » ned pro 12, 2004 8:44

Blíži sa záver su?aže a minulý rok sa remky rozbehli tiež na konci. Takže dnes skusim 9 zápasov,dufam,že Tenessee doplnia do ponuky,hraju v pondelok.Tu je môj výber:Baltimore,Minnesota,Pittsburg,Carolina,Dallas,Atlanta,Arizona,SD a Tenessee.Hrám to dvojice po 30 Sk t.j. cca 1100 aj s MP GL
Holstein
Host
Host

NFL

Příspěvekod Holstein » sob led 08, 2005 13:02

Tak je tu play off a minulý rok to išlo cez OT.Dnes su 2 a zajtra 2 zápasy.Osobne doporuèujem a takisto hrám solo po 100 a dvojice po 30
Holstein
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady