tipy na výkend

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pát dub 02, 2004 18:32

To Ibanez: Veles S. je bez hodne hracu, ale dvojka je dost odvazna, ja je beru s handicapem +1/2 za 3.1, to mi prijde jistejsi

GL vsem!

Tipovacka pobezi od pristiho tydne :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Honano » sob dub 03, 2004 9:25

Takže jsou ty moje tipy :

Tiket èíslo 1:
Tottenham - Chelsea 2. 8/10.

Tiket èíslo 2:
Tottenham - Chelsea over. 8/10.

Tiket èíslo 3:
Bordeaux - Strasburg 1
Modena - AC Milan 2
Bologna - Regina 1
Boavista - Estrella Amadora 1

To je zatím vše.
Honano
Host
Host

Příspěvekod Kvapa » sob dub 03, 2004 10:49

O soutìž bych mìl zájem, jelikož jsem soutìživý TIPER
A zkusím to hned! Mùj dnešní tiket je

Gil Vicente - FC Porto 02 (1,16)
Dallas - Phoenix 1 (1,13)
Piacenza - Albinoleffe 1 (1,42)
Brondby - Herfolge 1 (1,40)
Lyon - Marseille Lyon dá gól (1,13)
Zlín - Ostrava Ostrava dá gól (1,16)

U Tipsportu kurz 3,42 za 2000,- Kè
Dùvìra 8/10 na celý tiket
Kvapa
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » sob dub 03, 2004 11:59

Ahoj všichni,na dnes zatím jen pro zaèátek :

1.tiket
Trabzonspor - Istanbulspor 1 (8.5/10)
O. Lyon - Marseille 1 (7/10)
Burnley - Norwich 1X (7/10)

2.tiket
Saturn Moskva - Dynamo Moskva X (5/10)

GL
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » sob dub 03, 2004 13:27

Všiml jsem si že v poslední dobì se v anglické lize hrají poloèasové remízi takže budu dávat na dnešek

Fulham HTX
Everton HTX
Southampton HTX
Bolton HTX

je to za dobrý kurz a není to nemožné...
Honano
Host
Host

Příspěvekod Honano » sob dub 03, 2004 13:48

Tak co Kali už máš pøipravený nìjaký tipeèky na dnešek???? Já sem za chvíli loupnu ty odpolední....
Honano
Host
Host

Příspěvekod kali » sob dub 03, 2004 14:20

Cauves, vsichni tak to je parada, budem soutezit :)

Jinak, zatim ti tipy co pisete jeste nebudou zapocitavany, spustime to pristi tyden, hned jak poopravim skripty, bude to pocitat stav atd. Ted bysme to museli delat rucne a to je pakarna.

PAR DOTAZU A NAVRHU PRO SOUTEZICI:

:idea: Skript pobezi stejny jako v soucasne dobe pobezi Profiteam. Jaguar spravne poznamenal, ze se to bude prekryvat s Profiteamem. Takze proto to bude pravdepodobne oddelene: Clenove Profiteamu se zucastni, ale jejich tipy budou skryte pro ostatni soutezici (DUVOD: Pokud by ti co chteji do Profi videli tipy Profiskupiny, uz by do Profi nepotrebovali propracovat )

:idea: Regulernost: u tipu se budou automaticky skriptem pridavat cas, kdy jste tipy zadali. Takze tip pridany v prubehu ci po konci zapasu je odhalitelny. Kontrola bude probihat nahodne, popr. ti co se umisti na prvnich 3 mistech budou zkontrolovani. Pokud by nekdo z vitezu hral nefer, bude diskvalifikovan. Na regulernost tipu v Profiskupine dohlizi vsichni cleni Profi, takze pokud bych tohle udelal ja, vsimne si toho nekdo z Profi, takze nemusite mit strach. Myslim ale ze tohle nikdo delat nebude, proc taky :wink:

:idea: Sazeni v hodnote 1-10/10 Analyzu psat nemusite, ale muzete. Nic dlouheho, staci neco ve stylu: Davam domaci, protoze na rozdil od hostu maji vybornou formu a doma se jim dari. Hoste navic setri hrace pro playoff... Neco v tomhle stylu.

:idea: Nezacina se s zadnym pocatecnim stavem jednotek. Mate 0, pocitaji se vyhry/prohry a zvysujte snizujte bank do plusu, popr. do minusu.

:idea: :!: Je treba zvazit jak sazet. Vetsina podobnych tipovacek, umoznuje jen sazeni solo zapasu. Co myslite?
Urcite nepujde delat kombinatory, protoze se mi s tim nechce programovat. Slo by sazet viceakovky, ale vzhledem k tomu, ze to vetsina zahranicnich sazkovych webu u tipovacek neumoznuje, muzeme se drzet standartu. Kazdopadne zalezi na vasich nazorech... Ja bych byl pro single sazky, bylo by to prehlednejsi a jednodussi i pri zadavani sazek.

:idea: Soutez bude 1 celkova (ROCNI), 1 (MESICNI)
Kazdy mesic by se tipari na prvnich 3 mistech mohli automaticky dostat do profiteamu. Coz by sice znamenalo 3x12 tiparu do PROFI za 1 rok, tedy 36 novych clenu, ale predpokladam, ze by se clenove PROFI meli drzet nekde v popredi a obsadit treba 1-2 postupova mista, takze by narust PROFI nemel byt tak velky.

Vitez mesice by pak dostal nejakou financni cenicku, sice to nebude moc, ale nejaka odmena byt musi. Celorocni vitez by pak shrabl samozrejme vetsi catsku nez bude¨za mesic.

Jsou to jen me prvni myslenky, prosim, vyjadrujte se k nim.
Cilem je UDELAT TIPOVACKU TAK ABY NAM VSEM CO NEJVIC VYHOVOVALA.

Uz se tesim :)

PRO GAGINA
Gagin, mozna by nebylo od veci pred spustenim tipovacky rozeslat soukrome zpravy VSEM uzivatelum. Ne kazdy cte livescore chat. Cim vice nas bude tim vetsi zabava
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » sob dub 03, 2004 14:22

Cauves, Honano.

Souhlasim s tema rezimama, sice to nedavam, ale posledni 2 kolo by to vydelalo balik.

Takze drzim palce. Neco uz jsem vsadil za chvili to nasoupam
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » sob dub 03, 2004 14:46

Takze koukam ,ze nemecka uz zacala :)

Po 9 minutach mi Sttugat vede 1:0, to je paradicka, dneska sem je dost nalozil, je to moje hlavni sazka dne...

Moc jsem toho dneska nesazel, v podstate to co je popsano ve foru to mam + par dalsich ale to jsou spis vecicky, kde to za malo zkousim

Cemu dneska nejvic verim: Sttutgart AH 0:0 @ 1.85
Cagliari (2.italska) @ 1.5
Braunsweig OVER
Torpedo OVER
-----------------------
tohle jsou moje 4 stezejni sazky pro odpoledne, vecerni zapasy vyberu vecer :lol:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Honano » sob dub 03, 2004 15:03

Tak já ted dal :

Boavista 1
Porto - over
Celtic - over
Anderlecht - over
Cagliari 1
Bordeaux 1
Chelsea - over