Proè ?

Moderátor: Moderátoři

Proè ?

Příspěvekod Btip » čtv led 13, 2005 18:34

To jsem drobet nepochopil rubrika Chat a pokec je snad urèená pro vkládání pøíspìvkù pro odreagování. Nechápu proè bylo téma GAY of the Year uzamèeno. Celkem jsem se pobavil a èekal jsem jestli se dovím, ještì nìjaké další drby. Poslední dobou si tu nìkteøí moderátoøi pletou moderování s diktátorstvím a to urèitì není dobré pro nikoho, tím ménì pro tento server. Pamatuji si, jak podobnì nadìjnì vznikalo forum s názvem punterforum. Mìlo podobné ambice jako toto forum a zaniklo právì proto, že jeho moderátoøi Winman a Sitter si moderování zaèali plést s diktátorstvím.

Ještì se vrátím k mnou položené otázce a doposavad pro mne z nepochopitelných dùvodù nezodpovìzené. Tím spíš, že o nic nešlo mìl jsem svùj tajný tip na èlovìka kdo to napal a jen jsem si chtìl ovìøit, jestli mám poøád tak dobrý nos na lidi. http://www.profisazkar.com/forum/viewto ... 67&start=0 takže, až nastane opravdový problém je mi jasné jak se dotyèný moderátor asi zachová.

No a k otázce PEXA hodnì lidí se tu do nìj naváží, døíve nepoužíval ke sdìlení svých názorù zrovna vhodnì formulovaná slova, ale v mnohém mìl pravdu a nebál se jí vyslovit. Na první pohled je vidìt, že se na toto forum pøišel pøedevším bavit a k tomu mu slouží lidi a jejich pøípadné omyly. Urèitì s tímto jednáním nesouhlasím, ale v poslední dobì se urèitì uklidnil a nikoho neuráží a jen mùžu dodat že souhlasím s tím co píše Elza. http://www.profisazkar.com/forum/viewto ... 5&start=40
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » čtv led 13, 2005 19:18

Tak tady s tebou teda moc nesouhlasím. Øeknu ti narovinu že sem byl pro to aby PEX nebyl vpuštìn do "members". Za to jak se tady choval pøedtím by to snad bylo logické.

Pamatuji si když pøed nìkolika dny žádal o èlenství do "members". Nakonec sme mu teda možnost dali. Co se stalo hned po tom?
PEX napsal jak se zmìnil, že je úplnì jinej èlovìk, že se pouèil ze svých chyb a už se to nebude opakovat.
Asi 2 øádky pod tím bylo v citátu. "Blokovat IP umí každý debil"

Bravo PEX :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » čtv led 13, 2005 19:30

quinton píše:Tak tady s tebou teda moc nesouhlasím. Øeknu ti narovinu že sem byl pro to aby PEX nebyl vpuštìn do "members". Za to jak se tady choval pøedtím by to snad bylo logické.

Pamatuji si když pøed nìkolika dny žádal o èlenství do "members". Nakonec sme mu teda možnost dali. Co se stalo hned po tom?
PEX napsal jak se zmìnil, že je úplnì jinej èlovìk, že se pouèil ze svých chyb a už se to nebude opakovat.
Asi 2 øádky pod tím bylo v citátu. "Blokovat IP umí každý debil"

Bravo PEX :roll:

Aha tak to jsem pøehledl, jestli je to pravda potom s tebou v tomto bodì souhlasím
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv led 13, 2005 19:37

Jinak BTipe - to téma jsem zamknul já. Ovšem nebylo to nìjaké "fašistické" gesto ani moje samovolné rozhodnutí. Shodli jsme se na tom v Profiteamu, že to není dobré téma. Takže to asi tolik.
K Tvému odkazu a ke Tvé otázce jen tolik, že to jsem nepsal.
nedo
Host
Host

Příspěvekod PEX » čtv led 13, 2005 21:00

quinton píše:Asi 2 øádky pod tím bylo v citátu. "Blokovat IP umí každý debil" Bravo PEX :roll:

vím že ti, quintone, nemusím nic vysvìtlovat...nicménì toto motto,
jsem po pøijetí do members stáhnul - bylo tam už PØEDTÍM, rozhodnì
NE po tom... když už chceš tahat esa z rukávu, tak si nejdøív zjisti
jestli to náhodou nejsou karty falešné...omlouvat se nemusíš...
PEX
Host
Host

Příspěvekod quinton » čtv led 13, 2005 21:37

Nemám se ti za co omlouvat, protože sem nenapsal nic co by nebyla pravda.

PEX píše:dobrý den, asi jste v tom fofru zapomnìli na moji malièkost,
jmenuji se PEX a registroval jsem se nìkdy v lednu 2004,
ale nemìl jsem zájem pøispívat na toto fórum. nyní jsem se vrátil a stal se
lepším èlovìkem - rád bych v zapoèaté práci pokraèoval ...

Kousek pod tím stál již výše zmínìny citát.

Je normální že urážíš lidi od kterých nìco žádáš ještì v tom samým pøíspìvku? Podle mì ne.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod PEX » čtv led 13, 2005 21:50

za to co jsem si dal do vìty nikdo nemùže øíct ani popel, není to
ani zlomek toho jak jste se zachovali vy, je to trefné a pravdivé.
po pøijetí do members jsem motto na poèest slavnostnì zrušil.
problém je, že i pro zrušení tam stále zùstává...

quinton píše:Pamatuji si když pøed nìkolika dny žádal o èlenství do "members". Nakonec sme mu teda možnost dali. Co se stalo hned po tom? "Blokovat IP umí každý debil"

quintone, hned po tom se stalo to, co jsem napsal už nìkolikrát
na poèest jsem motto zrušil...takže a? chceš nebo nechceš

quinton píše:protože sem nenapsal nic co by nebyla pravda

napsal jsi nìco co nebyla pravda...ale jak øíkám...omlouvat se nemusíš
PEX
Host
Host

Re: Proè ?

Příspěvekod kali » čtv led 13, 2005 23:32

Btip píše:Ještì se vrátím k mnou položené otázce a doposavad pro mne z nepochopitelných dùvodù nezodpovìzené. Tím spíš, že o nic nešlo mìl jsem svùj tajný tip na èlovìka kdo to napal a jen jsem si chtìl ovìøit, jestli mám poøád tak dobrý nos na lidi. http://www.profisazkar.com/forum/viewto ... 67&start=0 takže, až nastane opravdový problém je mi jasné jak se dotyèný moderátor asi zachová.

Panove moderatori, delame-li neco z pozice moderatora, pak si za tim stojime... T.j. pta-li se Btip na to, kdo to psal, nevidim jediny duvod, proc se nemuze dockat odpovedi :?:

Vetsina z nas se pod prispevky moderatoru nepodepisuje, takze je kazdy zasah anonymni... Ja povazuji Btipa za velmi kvalitniho tipera, to co napise nejsou blaboly, ktere by nemel podlozene a nestrili jen tak od boku. Tim chci rict, ze vzhledem k tomu, ze zapasy uz rozebrali ostatni pred nim, Btip uz jen pridal souhlas / nesouhlas, ktery treba kontretne pro me vahu ma.

Jsem presvedcen, ze moderator tak cinil v dobre vire a i proto nevidim duvod, proc nerekne... "Tady jsem"
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod PEX » pát led 14, 2005 10:27

kali píše:Panove moderatori, delame-li neco z pozice moderatora, pak si za tim stojime... T.j. pta-li se Btip na to, kdo to psal, nevidim jediny duvod, proc se nemuze dockat odpovedi :?:

Vetsina z nas se pod prispevky moderatoru nepodepisuje, takze je kazdy zasah anonymni...

Jsem presvedcen, ze moderator tak cinil v dobre vire a i proto nevidim duvod, proc nerekne... "Tady jsem"

great kali, nevìøil jsem že i tady na foru jsem najde kromì mì ještì
nìjaký jiný poctivý èlovìk. mimochodem máte ještì otázku v sekci
Gay of the Year - takže tam to mùže dotyèný taky vysvìtlit...

takže pánové moderátoøi - podepisujte se pod svou práci...!!!

jinak pokud si myslíte, že je to zbyteèné, pak vás musím ujistit, že
zase na tak lehkou váhu bych to nebral...

Rafael píše:oznamuji že dostáváš poslední šanci...staèí abys nìkoho jakkoliv napadl nebo si dál hrál a vytváøel takové témata jako dnes to s tím Gayem a máš útrum

takže pokud se jedná o takovou závažnou vìc - jako je vyhození z fora -
vysvìtlete nám všem proè vás gayové tak uráží?
PEX
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát led 14, 2005 10:30

PEX píše: takže pokud se jedná o takovou závažnou vìc - jako je vyhození z fora -
vysvìtlete nám všem proè vás gayové tak uráží?

pretoze sme na BABY :!: :hyper: :shocked:
bubus
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec