Když jsem naposled opouštìl toto forùm, jednalo se o velmi kvalitní web, kde se dalo sehnat spousty zajímavých informací. Teï se zde objevím znova a chci vstoupit do nìjaké sportovní sekce a pøekvapí mì hláška : Promiòte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávnìním mohou èíst témata v tomto fóru Zkouším další a další, ale furt to stejné "milé" pøekvapení. Tak jsem teda zaèal zjiš?ovat, co se zde dìje. Pøeèetl jsem pár pøíspìvkù a musím øíct, že jsem byl trošku zklamaný. Možná, že jsem to špatnì pochopil, ale jednotlivé sekce byly uzavøeny z toho dùvodu, že vìtšina lidí nepøispívala do fóra. Plnì chápu váš problém ... na druhou stranu ... víte co udìlá vìtšina lidí po pøeètení vašeho øešení ? Prostì stránku jednoduše zavøe a potøebné informace zaène hledat nìkde jinde. A to mi nezní zrovna jako nejlepší "zlepšovák". Právì naopak, prostì tím toto fórum jednoduše pohøbíte. S postupem èasu jsem zaène chodit èím dál tím ménì lidí, protože jen mála hrstka vytrvalcù se bude snažit dostat vizitku Member. Èeši jsou líní (ne všichni ) a radší si najdou jinou cestu k informacím a proè ? Protože je to bude stát daleko menší usílí, než zde psát nìjaké predikce. A když se teda nìkdo odhodlá, tak to stejnì udìlá stylem, že jakmile dostane oprávnìní vstoupit do jednotlivých sekci, tak prostì a jednoduše opìt pøestane pøispívat.
Fórum je pøece od toho, aby mohl každý svobodnì vyjadøit svùj názor. Ale jak se tak dívám, tak tady svùj názor na zápas se dá vyjádøit jen zteží. A když se teda nìkomu pøispívat nechce, tak si alespoò názory prohlíží a pravidelnì tyto stránky navštìvuje a tím zvyšuje návštìvnost. Už jenom tím, že tento web navštìvuje, pøíspívá k tomu, že toto fórum bude fungovat dál.
A øešení, na to že zde málo lidí pøispívá ? Zkusil bych lidi motivovat jiným zpùsobem. Co tøeba peníze ? Trocha komerce by fóru urèitì pomohla. Vemte si napø. systém kolemdvou.cz ... taky to tam hodnì upadalo a nakonec se objevili soutìže o získání celkem vysokých odmìn (myslím, že to sponzoroval Sportingbet), což systému bezesporu urèitì pomohlo. Umístìte na stránky reklamu, najdìtì sponzory na soutìže, atd. ... neøíkám, že to bude snadná zaležitost nebo že to stránky na 100% zachrání, ale za zkoušku by to urèitì stálo. Ale nejvíc zaleží na tom, jestli opravdu máte zájem toto fórum zachranit. Jestliže tuto chu? nemáte, tak se o to ani nepokoušejte, protože to je základní kámen úspìchu.
No, snad jsem nikoho neurazil. Jen jsem chtìl pomoct. GL !