1.tøetina – strategie sázení
Dìlal jsem si trochu „poøádek“ v sázkách a potvrdillo se mi, že nejvìtší zisk mi pøináší sázení na 1. tøetiny hokejových zápasù. Tak jsem se rozhodl popsat svoje poznatky a uvítám Vaše pøipomínky a zkušenosti, abychom byli ještì úspìšnìjší…
Zásady:
- sázím pouze vybrané ligy (Finsko, Švédsko a výjimìènì Extraliga), kde padá hodnì gólù a zápasy, kde lze oèekávat hodnì gólù. Pøedevším ve finské lize je evidentní snaha rozhodnout utkání již v první tøetinì.
- Sázím na výhru favorita kurzy min. 2,0 a výše.
- Sázím na neprohru outsidera, kde lze najít kurzy okolo 2,5 (Jihlava, Pelicans)
- Vyhýbám se mužstvùm, která staví na defenzivì nebo se pomaleji „rozjíždí“ (Jokerit…)
- Podle poètu vybraných utkání volím druh sázky
Druhy sázek:
Solo / Aku sázka
Používám hlavnì na neprohru outsidera a poslední výsledky Jihlavy a Pelicans byly „zlatý dùl“. Ale logicky jsou již kurzy nižší a každá radost jednou skonèí…Takže opatrnì.
Dále používám sólo nebo akovku když vyberu jen jeden nebo dva zápasy:
Sólo: sázím 1. tøetinu a celý zápas v pomìru vkladu 1:3 – viz pøíklad:
Lulea – Brynas tip 1
Sázka Kurz vklad možná výhra
1/3 2,50 100,- 250,-
60´ 1,76 300,- 528,-
Ako: sázím obdobnì, ale pøidám jeden zápas s kurzem 1,3 – 1,5
Lulea – Brynas tip 1
Farjestad – Sodertalje tip 1 kurs (60´) 1,48
Sázka Kurz vklad možná výhra
1/3 2,50*1,48=3,70 100,- 370,-
60´ 1,76*1,48=2,60 300,- 781,-
Pokud vyberu dva zápasy pro sázku na 1.tøetinu nikdy je nedávám do akovky spolu. Døíve jsem to zkoušel sázet první zápas tøetinu + druhý zápas 60´ a druhý tiket obrácenì. Pokud ovšem jeden zápas nevyšel v 1.tøetinì, èasto nevyšel ani 60´ a pokazil i druhý tiket.
Mnohem vìtší možnosti (a zisky) dává kombinátor - pokud vybereme více zápasù. Je to na delší povídání a ani nevím, jestli to nìkoho zajímá. Takže zase až pøíštì.
GL všem!