housenka píše:Ahoj,
v tomhle souhlasím s Hynkem.Já neohodnocuju stupnicí,nebo nepøepoèítávám
procenta.Prostì buï je to podle mne dobrý tip,riskantní nebo netipovatelný.Musím øíct,že nescháním sestavy mužstev,øídím se podle toho v které èásti tabulky mužstvo je a jak se jim vedlo v posledních zápasech.Jako pøíklad uvedu zápas Manchester United-Exeter.Podle nás všech by jsme tento ohodnotili urèitì buï stupnicí 10/10 nebo 100%.I tomu nejlepšímu se to nìkdy nepovede.
A to je právì ta situace, kde vzníká problém, kterého je tøeba se vyvarovat. Pokud více lidí na tomto fóru uvažuje takto nebo dokonce hodnotí zápas tímto zpùsobem, bylo by lepší radìji nehodnotit vùbec. Nic nejde oznaèit hodnotou 10/10, protože žadný zápas není jistý na 100% a vždy existuje možnost jiného výsledku, protože je to sport. Tohle ohodnocení nikdy nemùžu dát.
Uvedený pøíklad zápasu Manchester United-Exeter bych touto dùvìrou taky nikdy neohodnotil a neohodnotil bych ho ani dùvìrou 8/10, protože nesmyslnì malý kurz stojící proti pochybné motivaci a také zvláštní sestavì MU a na druhé stranì nabuzenosti Exeteru mi toto utkání øadí do utkání netipovatelných.
Takže koukám, že zásadní otázka tu je zda vùbec má smysl hodnotit.