Btip píše:Mì totiž již od prvního pøeètení nejde na rozum, proè srovnáváš Juve a Troyes.
Nesrovnava Juve a Troyes ale zapasy ktere hraly. Favoriti proti outsaiderum, hra venku, podobna postaveni v tabulce, atd.
A k mymu tipu 2. Sorry ze to tak reknu ale na tomto foru neni moje pohnutky nikdo schopen pochopit. Zabyvam se tak trochu jinym typem sazeni a v tom me utvrzuje i tvuj dotaz na sestavy. Popravde receno sestavy u takovehoto typu utkani nemaji valny vyznam protoze muzstva jsou od sebe minimalne o jednu ligu. Take s tebou nemuzu souhlasit ze oba musi bodovat daleko vetsi motivaci je postup do vyssi souteze nez sestup o ligu niz. Uz ted si jiste rikas ze jsem magor ale pro me jsou smerodatnejsi daleko silenejdi veci jako serie zapasu, prumerne pocty branek atd.
V podstate se zabyvam statistiskym sazenim ktere vychazi z filozofie kazdy musi jednou prohrat a to i Chelsea. No ono to ale neni tak jednoduchy a hraje v tom roli spousta faktoru. Pokusim se to priblizit na fiktivnim zapase tymu A predni pricky a B outsider ligy na konci tabulky. Jenze:
tym A hraje az prilis tvrde a dostava hodne karet
naproti tomu je tym B disciplinovany umi velmi dobre rohy a prime kopy
tym A obdrzel nejvice golu v prvnich 20 minutach zapasu
tym B vstrelil 75% vsech branek v prvnich 20 minutach
tym A ma sice vybornou obranu ale jsou to stari paprdove
tym B utok sice neni hvezdny zato jsou to mladi borci kteri umi pryma behat a tem dedkum utecou
a v neposledni rade tym A jiz 11x vyhral a tym B 7x prohral
A ptas se co ze je to za tymy, nevim a je mi to fuk ale tym B vyhraje. A je v sestave tymu A Backham, nebo je tym A AC Milan, chyta snad tymu A Petr Cech nebo se tym snad jmenuje Bayern Mnichov a kdo je to B 1. FC Kotehulky nebo ta vesnice 3 km od vas, jsou to snad Blsany? Znovu rikam NEVIM a je mit to JEDNO protoze vyhraje tym B ja davam jednoznacne 2.
Myslis si ze jsem silenec popravde kdyz to posobe ctu tak si to myslim taky ale sazim tak a vychazi to a dokud to bude vychazet tak v tom budu pokracovat. At se vam to libi nebo ne pokud mate dost velky statisticky vzorek tak je uplne jedno kdo s kym a v jake sestave matematika ma vzdy navrch. Nerite tak se podivejte do svych zaznamu kolikrat uz prohrala FC Barcelona, Read Madrid, Juventus, Liverpool a vsichni jako favoriti v kurzu 1,2.
Jiste nevyhravam casto a rozhodne netipnu 100% zapasu spravne ale pri slusnejch kurzech to staci a kdyz mi nevyjde kurz 2,8 tak to tak nenasere jak 1,15.