Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod frudolf » úte dub 05, 2005 9:31

bubus píše:
frudolf píše:
Takze za 3000 davam kurz 2,1 a vice(treba 2,3 atd..)Jde o to hrat kurz 2 plus manipulak.
2.den vsazim za 6000
3.den 12000
4.den 24000
5.den 48000
6.den 96000
7.den 192000.......vyhra pak cini za 3000 zhruba 400 000.
Je jasny,ze tutovej kurz neni kazdej,ale muzu ho hrat treba jen o vikendu,kde se najit da.Takze se da vyndat 400 000 spis za 7 tydnu.

:zbunj: :zbunj: :zbunj:

:arrow: 400tis. :lmao: :arrow: to by si musel chytit vsetko :!: :?:

:arrow: to by si musel byt "velky tiper",aby si 7x za sebou chytil kurz cez 2.0 ale este ho aj "dabloval" :shock: (ak som to spravne pochopil :? ) :shock:

:arrow: netvrdim,ze sa to neda,pri troske stastia urcite...,ak si tak velky tiper ty,tak klobuk dolu :ave: a zazelat GL potom ani nieje potrebne...

Nehraju si na velkyho tipera,ale ukazuju tady kazdymu jak na to.A ver mi nebo ne,tohle je jedinej zpusob jak vybrat sazkovku.A je i fakt,ze kurz 2,1 neni problem chytnout.Problem je jen v tom,ze kdyz jsem daval 2 zapasy za 100 000,tak se clovek u prepazky posere a zacne vymejslet jinej tiket az se dostane do stresu a ma tam bud nesmysly nebo to radsi nevsadi vubec.Proto jsem tam taky psal,ze mas jen tocit vyhravajici tikety a ne penize.Pak vlastne sazis jen za vklad... a mac cistou hlavu.Kdyby napr. Erik88 tohle tocil jednou tydne na Spanely,tak by tech 7 otocek udelal!!!!!!!!!!!!!!Tomu verim zas ja.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte dub 05, 2005 9:52

frudolf píše: .A je i fakt,ze kurz 2,1 neni problem chytnout.

:arrow: s tym suhlasim,len 7x po sebe "je vela",ISTOTA je podla mojho nazoru "3 OTOCKY" 8) (ako pise Btip)za vyssi vklad :arrow: co je mensie riziko a vacsia pravdepodobnost na vyhru ako ked cakas 7x :roll:

Problem je jen v tom,ze kdyz jsem daval 2 zapasy za 100 000,

:arrow: v tom je problem aj s ciastkou 50tis.ako si to pisal predtym,je okolo toho vela prace,a malo kde ti to zoberu,a stresu je este viac :roll:

:arrow: vsetci pisete ako dalej ked chytite prvy tiket+ druhy tiket...

:arrow:ale ako postupujete ked nechytite prvy tiket :?: :?: :?: :arrow: ked ho nechytite 5x po sebe :?: :?: :?: :? ako postupujete potom :?: :?: :?:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod sis » úte dub 05, 2005 10:20

Když nechytím 1 tiket, tak vsadím znovu za 250,-.
Nìkdy se stane, že kurz je pøes 3. Potom se Vám vklad vratí tøeba po 2 tiketech.
Ale abych navyšoval vklady, když nevyjde 1.tiket tak TO NIKDY!!
Podle mì ten kdo hraje tøeba proti nìjaké serii a navyšuje vklady, Tak ten je pro mì sebevrah. Znám par lidí co se ztoho zhroutily.
Když mi to parkrát nevyjde tak si dám radši pauzu otevøu pivko a relaxuji.

:lol: KDYŽ NEJDE O ŽIVOT, JDE O HOVNO! :lol:
Kdo nehraje, nevyhraje! Ja hraju, ale nevyhraju :-)
sis
Exmember
Exmember

Příspěvekod sis » úte dub 05, 2005 10:21

Když nechytím 1 tiket, tak vsadím znovu za 250,-.
Nemusíte zaèínat na 250,- klidnì na 100,- nebo 1000,-.
Nìkdy se stane, že kurz je pøes 3. Potom se Vám vklad vratí tøeba po 2 tiketech.
Ale abych navyšoval vklady, když nevyjde 1.tiket tak TO NIKDY!!
Podle mì ten kdo hraje tøeba proti nìjaké serii a navyšuje vklady, Tak ten je pro mì sebevrah. Znám par lidí co se ztoho zhroutily.
Když mi to parkrát nevyjde tak si dám radši pauzu otevøu pivko a relaxuji.

:lol: KDYŽ NEJDE O ŽIVOT, JDE O HOVNO! :lol:
Kdo nehraje, nevyhraje! Ja hraju, ale nevyhraju :-)
sis
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » úte dub 05, 2005 10:24

sis píše:Znám par lidí co se ztoho zhroutily.

:arrow: tak takych par poznam aj ja a zdielam rovnaky nazor ako ty :wink:
bubus
Host
Host

Příspěvekod frudolf » úte dub 05, 2005 11:37

Ja osobne vsazim prvni tiket s kursem 3,aby se mi vracely vklady.A muzu rict,ze ze 3 pokusu se to chytnout da.A hlavne teda musi.Samozrejme,ze vybiram pouze ze "svoji" bundesligy,pak od Erika a od Honana.Proste vybiram od tech,kteri maji u me nejvyssi duveru,a snazim se to poskladat max. ze 3 zapasu,a muzu tam mit klidne dvojtip v kurzu 1,3...ne mensi!
Jsem klidne pro at tady zacneme o vikendu davat kurz napr.2,6.A at si kazdy vsazi za svuj pocatecni vklad.Treba nam takovato "kolonka" prinese ovoce.Preci jenom-vic hlav,vic rozumu!!!To je stara pravda.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte dub 05, 2005 12:38

frudolf píše:Jsem klidne pro at tady zacneme o vikendu davat kurz napr.2,6.A at si kazdy vsazi za svuj pocatecni vklad.Treba nam takovato "kolonka" prinese ovoce.Preci jenom-vic hlav,vic rozumu!!!

:arrow: ja som za :!: :yes: :arrow: ten kurz by sa mohol pohybovat od 2.1(kvoli poplatku),2.0(bez poplatku na internete)az povedzme "tvojich"2.6 :arrow: 2.0 preto,lebo uz ked mam tento kurz zostaveny,nemienim k nemu davat "ziadnych 1.3"na zvysenie-jednoducho my to staci 8)
bubus
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » úte dub 05, 2005 15:13

Sázet postupnì je stejný nesmysl jako sázet s navyšováním vkladu. Druhý zpùsob vede rovnou do pekel a pøi prvním se èlovìk buï jen " motá" jak píše bubus anebo se pak zhroutí. No chtìl bych vidìt tipéra který zaène s 2 tisíci a nezhroutí se pøi nevyhrané sázce za 100 nebo 200tis. I když jak píšete nejsou to jeho peníze ,ale jen toèí peníze sázkovky. Ono není problém sázet za statisíce jen je èlovìk musí mít a ne jen imaginárnì.
Jediné co má snad trochu hlavu a patu je Btipùv 3 systém, ale toèit 7 otoèek :!: to je fakt nesmysl.
Podle mì klidnì sázet i 10 otoèek, ale stále STEJNÝ anebo max o 50% menší nebo vìtší vklad.

Pøíklad : Hraju kurz 2 / popl. nepoèítám, pokud ano musí být už 2,1/ , v tom pøípadì potøebuji uhodnout ze stanovené hranice 10 otoèek aspoò 5 a budu na svém.
Jakákoli výhra navíc je už do plusu. A je mi jedno jestli otoèka druhá nebo sedmá
:arrow: Pokud uhodnu kurz 2,4 je to zase bonus navíc ..... pøi další otoèce mùžu jít s kurzem pod 2....anebo mùžu jít s vkladem pøi další otoèce dolù
:arrow: Pokud dám vìtší vklad a uhodnu ...... mùžu jít zase s vkladem dolù
:arrow: je vhodné sázet tak pouze sólo zápasy, nejsme zaèáteèníci,víme že takové jsou..... napø. vèera Kuerten, Atletico v HCP, Washington nebo tøeba dnes Derby.

:arrow: Termín otoèka je hrozný, používám ho tady protože jste to tak nazvali....
:arrow: Pøíklad je to jen jednoduchý , poèet 10 je jen orientaèní.... je to bìh na dlouhou tra?
:arrow: Je potøeba dostateèný kapitál :!:
:arrow: Èím vìtší vklady ..... tím vìtší zisky.... nutný velký kapitál..... tím vìtší riziko
:arrow: Nutná disciplinovanost..... dostatek èasu..... dostatek informací.... nejlépe nebýt na to sám

:arrow: Pevné nervy podmínkou :!:

GL.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod housenka » úte dub 05, 2005 17:06

Ahoj
ètu tady vaše pøíspìvky a postupné sázení mì fakt zaujmulo.Zkusil jsem to dneska vsadit jednou dva zápasy s celkovým kurzem 1,8 za 400 a s kamarádem 4 zápasy s celkovým kurzem 2 za 1000.Je fakt že jsem se docela pøi výbìru zpotil,a vùbec si nedovedu pøedstavit nervy pøi výbìru zápasù pøi nìjakých 100.000 a nebo ještì výše.Ale urèitou logiku to má tak uvidíme.
Prachy budooooooooouuuuuuuu!!!!!!!!!
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte dub 05, 2005 17:13

housenka píše:Prachy budooooooooouuuuuuuu!!!!!!!!!

:arrow: alebo "neboli,niesu a nebudu" :shock:
bubus
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady